Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet haklısın, şimdi sana yazıyla anlatamayacağım bi video gösterecem.....

HEHEHE güzel değil mi

neyse konumuza dönersek....

Mesela SEGA oyunu daha gerçekçi yapmak namına böyle bişi yapabilirler aslında. Düşünsene march 5 hızında gidiyorsun ve zaman sana göre yavaş akıyor. Böylelikle hem oyun normal hızında olur hemde sonic gerçek hızında gider.

• SEGA, generations ta dediğim şeyi yapmış mı oynamadığım için bilmiyorum Aslında çok basit.
    sonic normal koşusuna başladığında etraftaki robotların milim milim gidecek kadar yavaşlatan bi komut yazabilirler. böylelikle sonic in "aaa bak oyuncu sonic uçuyor" vurgusunu rahatça yapabilir sega. donanımı kastıracak birşey değil sonic koşmaya başladığında oyundaki diğer objelerin hareketleri kat be kat yavaşlayacak.......

KIL PAYI EDİT:..... ama 1 dakka o zaman oyun çok çok kolay olur. Bak onu düşünemedim.

• sonic boom demoları

yeni trailer

• Görünüşe göre Sonic Boom da Sonic ve Amy arasındaki ilişki romantizme kayacak. İlk 3 bölümden çeşitli diyaloglar yayınlanmış, işaretler bu yönde yani :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    Aslında Sonic ve Amy arasındaki aşk gerçek (yabancılar bu ilișkiye SonAmy adını veriyor ve buna taraf olanalara SonAmy fans deniyor) ama Sonic Boom bir "genel izleyici" animasyonu olduğu için öyle Romantik sahneler göstermezler veyahut sonicde amyyi seviyor diye göstermezler.

çocukların ahlakı bozulur mazallah

EDİT: 1dk 1 dk ilk 3 bölümü yayınlamıșlar mı o_O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 10 Ekim 2014; 11:49:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Hayır, Sonic Boom etkinliğinde ilk 3 bölümden bazı diyaloglar okumuş seslendirmenler.

• Yalarca kullanıcısına yanıt
    Ne ara yapılmış ki etkinlik?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    6-7 gün önce yapılmış. Bahsini ettiğim konuşmalar şurda:
    http://m.youtube.com/?#/watch?v=iYpCPQG87bY

Etkinlik her sene yapılıyor diye biliyorum. Bazen Crush 40 konser falan veriyor hatta. Etkinliğin adı ile tv serisinin adı aynı bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 10 Ekim 2014; 12:15:22 >
  • 6:30 olması lazım. Bizim tayfa Amy'nin evini gözetliyorlar. Knuckles, Amy'nin hazırlık yaptığını biriyle buluşacağını falan söylüyor. Sonic kıskanıyor, N-neden umrumda olsun ki ba-bana ne ki falan diye kekeleyer cevap veriyor :D

İlkide Tails'ın yaptığı robot. Zihin falan okuyor.Amy'nin duygularını söyleyecekken kapanıyor.

Bu seride çok rahat davranıcak yapımcılar belliki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 10 Ekim 2014; 17:04:09 >
  • abi sonic tarihindeki saçmalıklara sonic 3ün açılış kısmını ekler misin? knuckles nasıl super sonice zarar verir onu sadece zümrütleri döküp formdan çıkartır ve o zümrütleri almasına rağmen onları special stagede buluruz?
  • oyun icabı evet ama knucklesta da beyin yokmuş super knuckles olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Chaos Emeralds

oyun icabı evet ama knucklesta da beyin yokmuş super knuckles olabilirdi

Aldiktan sonra mi? Zaten alinca dalga geciyordu Sonic le Ondan sonra da gidiyordu, yani donusmemesini yapimcilar ayarlamis yapacak bir sey yok

evet aldıktan sonra bu arada bişey farkettim aslında sonsuz sayıda kaos zümrütü var geçmişte,gelecekte ve şimdide mesela shadow crisis cityde kaos zümrütü bulabildi onun gibi eggman bunu bi bileydi sonic ölürdü

• Biraz daha Hyper forma önem vermeliler bence

• hocam benim yazdıklarımın sizin gösterdiğiniz videoyla alakasını anlayamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

Biraz daha Hyper forma önem vermeliler bence

Hyper Form Classic donemin bir formu olarak tarihe karisti... Bu noktadan sonra hyper forma falan gerek yok zaten

Neden

• Hyper form güçlendirilebilir

• kim sevinmiș yabancı fanboylarmı? benim söylediğimden yola çıkarak mı "neden seviniyorlar" dediniz yada yabancı forumları araștırdınız mı? anlamadım da.

hocam batı ülkelerinde ki oyun hayranlığı bizimkinden kat kat fazladır. Öyle ki adamlar, mario, sonic, vb. dünyaca popüler oyun ve çizgi roman karakterlerini. âdeta gerçekmiș gibi bağrına basar. 7 seçeresini bilirler.

• peki ya nazo gibi bir rakip olursa o kaos zümrütleriyle hyper form kadar güçlü oluyor
  • beni eklermisin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyun icabı evet ama knucklesta da beyin yokmuş super knuckles olabilirdi

Aldiktan sonra mi? Zaten alinca dalga geciyordu Sonic le Ondan sonra da gidiyordu, yani donusmemesini yapimcilar ayarlamis yapacak bir sey yok

evet aldıktan sonra bu arada bişey farkettim aslında sonsuz sayıda kaos zümrütü var geçmişte,gelecekte ve şimdide mesela shadow crisis cityde kaos zümrütü bulabildi onun gibi eggman bunu bi bileydi sonic ölürdü

Yalniz Modern Donem ile Classic donemi ayiralim, karismasin

Sth (2006) oyununun cutscenes ini izleyeli cok oldu ondan hatirlamiyorum olsam ki, lakin, Kaos Zumrutleri nin gecmiste, simdide ve gelecekte bulunabilmesi onlarin ebedi bir sekilde her zaman var olacagini vurgular.

Mesela ayni sekilde Solaris te gecmiste, suanda ve gelecekte yasayabilen, daha farkli anlamiyla, tum zamani ayni anda yasayabilen cok guclu bir varliktir. Yani gecmise gidersen ve onu gelecege getirirsen ne olur bilinemez.

Yalniz bu tur kurgular zamanda kirilmalara yol acar genellikle. Boyutlar arasi duzensizlikten boyutlar yok olabilir ya da daha farkli seyler olabilir. Yani sinirsiz sayida yoktur aslinda; her saati, her dakikayi, her saniyeyi ayni anda yasayabilen gucler vardir. CR deki karsiligi ile Omnipresent ozelligine sahip olanlar vardir.

Gecmise veya gelecege gidip oradan herhangi bir sey alinirsa ne olur tahmin bile edemiyorum. En kotu ihtimalle zamanda kirilma yasanabilir dedigim gibi. Ama bu sinirsiz sayida getirebilme paradox una (paradox oluyor sanirim) bir cevap bulamiyorum. Fakat hatirladigim kadari ile butun zamanlari yasayabilen kisiler/gucler bu ozelliklerinden dolayi asla yok edilemiyorlar. Hani gelecektekini yok edersen gecmisteki devam ediyor yasamaya, onun gibi.

Neyse, en sagliklisi herkes otursun oturdugu yerde

yeşil kaos zümrütünü shadow crisis cityden getirdi. Rouge aldı sonrada onu.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.