Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranız Sonic Allstar racing transformed oyununu mobilden oynayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash95

Aranız Sonic Allstar racing transformed oyununu mobilden oynayan varmı?

Oynadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Şimdi işin içine sayılar girince teoride Sonic alır gibi dursa da pratikte ister yumruk yumruğa dövüşmeyi sevmesiyle olsun ister ihtiyaç duyduğunda -ki ihtiyaç duyacağı bir düşmanı hiç olmadı- chi saldırılarında olsun ister dayanıklılıkta olsun ister sınırsız enerjide olsun isterse de tüm gücünü hiçbir şekilde kullanmadığından net bir güç seviyesi sayısı verilemediğinden olsun SSJ2 Vegetto'ya karşı zerre şansının olduğuna ihtimal dahi vermem. Belki bir 5-10 dakika Vegetto'yu oyalar belki 5-10 dakika da Vegetto gırgır geçer de toplamda 10-20 dakika Vegetto'ya kafa tutabilir Sonic. Ama hepsi o kadar. Vegetto, hem Goku'nun hem de Vegeta'nın tüm tekniklerine sahip. O yüzden Dragon Fist dahi atabilir ki bu Sonic'i hık der oracıkta alaşağı eder. Genki dama konusu ise tamamen muallakta kalır. Çünkü kalbi saf bir temizlik içermeli. Lakin Vegetto'nun kalbinde o saflık var mı bilemem. Sonuçta Vegeta'nın kalbindeki yeşermiş kötülükler birebir Vegetto'da da var. Ayrıca Vegetto da pek saf kalpli sayılmaz. En nihayetinde dengi olan bir düşman olmadığından ve saiyan genleri gereği her daim denk ya da daha güçlü bir düşmanı aramakla yanıyor içi cayır cayır.

Sonic in hangi formunu alir diyorsunuz orayi anlamadim?

Zaten Vegetto yu alabilecek iki formu var su anda, biri Darkspine digeri Super olmak uzere... Gerisini kesin olarak Vegetto alir zaten.

Form mırm fark etmez; Vegetto alır. Sonic'in en üst formlarında biraz zorlansa da eti form diye yer onu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlız şu var araştırın. Sonic aslında dragon ball ın çakmasıdır
  • Onu bunu geçin sonic boom tarihi erkene alındı. Hepinizden önce oynayacağım nihahahahha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

şimdi de lole katılmış https://www.facebook.com/video.php?v=382050211950684

Yok artik

Skin sanirim o Cogu yerde oyle geciyor

Custom skin o xd

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artik

Custom skin o xd

Ondan iste LOL oynamiyorum

Yalniz Custom skin de bir karakterin goruntusunu ve yeteneklerini (?) sanirim degistirebiliyorsun. Peki degistirdigin karakterin gucu nerf yiyecek kadar artiyor mu yoksa ayni gucte kalip sadece farkli bir gorunumde mi oynuyorsun?

skin riot yani oyunun şirketi tarafından yapılıyor karakterin gücüne hiçbir etkisi yok sadece görünüş değişiyor custom skinse fanlar tarafından yapılıyor ve sadece sende görülüyor buda öyle işte rammus adlı karaktere yapılan custom bir skin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artik

Custom skin o xd

Ondan iste LOL oynamiyorum

Yalniz Custom skin de bir karakterin goruntusunu ve yeteneklerini (?) sanirim degistirebiliyorsun. Peki degistirdigin karakterin gucu nerf yiyecek kadar artiyor mu yoksa ayni gucte kalip sadece farkli bir gorunumde mi oynuyorsun?

skin riot yani oyunun şirketi tarafından yapılıyor karakterin gücüne hiçbir etkisi yok sadece görünüş değişiyor custom skinse fanlar tarafından yapılıyor ve sadece sende görülüyor buda öyle işte rammus adlı karaktere yapılan custom bir skin

O zaman rammus bayagi guclu gibi duruyor Hatta hizli da

Q skilli sonic spin dash yapması gibi ayrıca tank bir karakterdir yani can ve zırh kasması gerekir süper bir tank karakterdir ama orda ad ve kritik çıkmışlar

• quote:

Sonic Boom oyunuyla ilgili su trailer gozumden kacmis sanirim (ya da daha once atip sonuna kadar izlemedim);

http://m.youtube.com/#/watch?v=X2py9_aBz6o

Son saniyelerde Metal Sonic gozukuyor. Tasarlanisi (gordugum kadariyla) hosuma gitti

Tip olarak yine aynı kalmış

• quote:

quote:

quote:

Sonic Boom oyunuyla ilgili su trailer gozumden kacmis sanirim (ya da daha once atip sonuna kadar izlemedim);

http://m.youtube.com/#/watch?v=X2py9_aBz6o

Son saniyelerde Metal Sonic gozukuyor. Tasarlanisi (gordugum kadariyla) hosuma gitti

Tip olarak yine aynı kalmış

O yuzden begendim ya

:)

• Ekleyin lütfen

• Hoşuma giden bir resim deviantart tan buldum

• hocam sonic kendi evreni içinde dünyanın en hızlısı ise;

sonic 2 ve sonic 3 & knucles

EDİT:eksik mesaj net kesildiği için düzeltemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 4 Ekim 2014; 9:23:15 >
  • hehehe hocam kusura bakmayın, ben mesajın yarısında yanlışlıkla göndere bastım tam mesajı düzelticektim ki net kesildi :D

bu arada bayramınız kutlu olsun.

• hocam sonic kendi evreni içinde dünyanın en hızlısı ise;

sonic 2 ve sonic 3 & knuckles oyununun final boss bölümlerinde nasıl oluyor da Robotnik, Sonic kadar hızlı koşuyor sonic onu yakalayamıyor.

Bence, bunun mantıklı ve bilimsel açıklaması şöyle olabilir;

bu adamın IQ su 300 ve akıl almaz hayvan robotlardan tut da, sonic kadar hızlı gidebilen ve kaos zümrütlerinin güçünü kullanabilen kirpi robotlar yapabiliyorsa kendiside (o göbeğe rahmen) ses hızında gitmesi pek anormal olmayacaktır diye düşünüyorum

• tamam da böyle çok komik oluyor (özellikle o göbeğin sallanışına bitiyorum )

yani oyunun mantığına çok ters geliyor ve ilk defa sonic oyunlarını oynayan biri için adamı çileden çıkarıyor. (bende böyle bi etki yapmıştı ilk sonic 1 oynadığımda final boss un bitiminde adamın yanına geliyorum, adam fişek gibi fırlayıp egg mobile binip uzaklaşıyordu ordan o_O

EDİT: Hocam yeterli ingilizceniz varsa youtube da The Game Theorists diye bi kanal var videolarını takip edin. Popüler oyunlar hakkında ilginç tespitleri var ayrıca bazı oyunların mantığını irdeliyor.

http://www.youtube.com/user/MatthewPatrick13

Mesala kirpi sonic ile ilgili bi videosu var.
    Game Theory: How Fast is Sonic the Hedgehog? (Oyun teorisi: Kirpi sonic nasıl hızlı gidiyor?)

http://youtu.be/ze_uxxFJTvE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 4 Ekim 2014; 13:22:09 >

• HEHE hocam ikimiz bir araya gelsek baya bi kaynaşırız galiba

siz oyunların kendi mantığı içinden bakıyorsunuz ben ise realite yönünden. :)
    bu konuda başınızı şişirdiysem özür dilerim benim REALİST bi yapım var.

siz en iyisi sonic the hedgehog fan club listesine benide ekleyin

eklediğim videoda trollediklerini biliyorum fakat konumuz sonic olduğu için onu eklemek istedim. Bu kanalı beğenmemin sebebi adamlarda benim gibi işin realite kısmına bakıyorlar :)

Ve bu arada forumdaki sonic sever arkadaşlar sonic in seçeresi hakkında banada soru sorabilirler vaktim oldukça cevaplayabilirim.
  • Yeni Sonic Boom Trailer'ı

https://m.youtube.com/watch?v=FT0oqTr3iGo

8 kasımda Amerika'da yayınlanmaya başlayacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 5 Ekim 2014; 3:00:47 >
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Abi sonic gerçek hızını gösterse onu kontrol edemezdiniz o yüzden daha yavaşmış diye öyle gösteriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.