Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
10
Favori
54.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babylonda bitti zaten. son pist orasıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

babylonda bitti zaten. son pist orasıydı.

zero grtavity mi ? bende babylonu bitirnce blaze silver astral babylon vs vs bölümler çıkt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

zero grtavity mi ? bende babylonu bitirnce blaze silver astral babylon vs vs bölümler çıkt

wii'deki zero gravity

silver değilde yeşil bi kuş vardı hikayede, bişey hawk diye geçiyor.. o ve yanındaki 2 karakter daha var onlar çıktı..

ama sanırım hala unlock olamayn karakterler var.. story mod oyunun yarısı bile değil.. grand prix'i yeni açılan karakterlerle bitirmem lazım.. işin kötü yanı yarıda kesip hafızaya kaydedemiyorsun.. başladın mı bitirmen şart.. bütün story modda oynadığın bölümleri baştan tekrar oynaman lazım yani biraz zaman ayırmak gerekiyor

• benide eklersen sevinirim
  • Abi buster ieveida time eater vs sonici unumuşsun ve super classic sonici daha güçlü yapmalısın bence. Nedenini yazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

wii'deki zero gravity

silver değilde yeşil bi kuş vardı hikayede, bişey hawk diye geçiyor.. o ve yanındaki 2 karakter daha var onlar çıktı..

ama sanırım hala unlock olamayn karakterler var.. story mod oyunun yarısı bile değil.. grand prix'i yeni açılan karakterlerle bitirmem lazım.. işin kötü yanı yarıda kesip hafızaya kaydedemiyorsun.. başladın mı bitirmen şart.. bütün story modda oynadığın bölümleri baştan tekrar oynaman lazım yani biraz zaman ayırmak gerekiyor

Missionlardaki gearlar da var

• evet

hoverboardları upgrade de edebiliyorsun ama daha o kadar altın toplayamadım
  • Sonic Prologue Fan Film

http://www.youtube.com/watch?v=9C1ryUfXnR4

• Bazı sahneleri aşırı uzun tutmuşlar. Yer yer sıkıyor. Yoksa fena olmamış. Hele son kısım, tam gaza gelmiştik, orda kesmişler.

• Yalarca kullanıcısına yanıt
    güzel,ama 2.partı falan olmalı.belki yapıyorlardır
  • eve geliyim izlicem güzele benziyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

2003 'e kadar olan oyunlardaki Sonic 'in seslendirmeni ile eskilere ufak bir geri dönüş...

Ryan Drummond Reprises Sonic Role, Briefly

Benim için eski değil ama neyse çok iyi seslendiriyor. Say something! You fake hedgehog!

• http://m.youtube.com/watch?v=g-etGCr7SM4 nazo unlesheadin ye abinidenr yapılmışı (daha iyi) ve shadice keşke siver da eklense abi megaverse buster olmaya bayağı yaklaşırlar değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chaos Emeralds

http://m.youtube.com/watch?v=g-etGCr7SM4 nazo unlesheadin (daha iyi) ve shadice keşke siver da eklense abi megaverse buster olmaya bayağı yaklaşırlar değil mi?

İyi de ben bunu bayagi onceden izlemistim yeni olmasina imkan yok. Chakra X tarafindan yeni yuklenmis olabilir fakat vardi baskalari tarafindan yuklenmisleri

Hayir olmaz.

hayır daha güzel efektleri var o anlamda

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://m.youtube.com/watch?v=g-etGCr7SM4 nazo unlesheadin (daha iyi) ve shadice keşke siver da eklense abi megaverse buster olmaya bayağı yaklaşırlar değil mi?

İyi de ben bunu bayagi onceden izlemistim yeni olmasina imkan yok. Chakra X tarafindan yeni yuklenmis olabilir fakat vardi baskalari tarafindan yuklenmisleri

Hayir olmaz.

hayır daha güzel efektleri var o anlamda

http://m.youtube.com/#/watch?v=WESfHKOt9To

bunun gibi bir kac video daha var, dedigim gibi direk chakra x tarafindan yeni yuklenmis olabilir

Bu arada chakra x in yuklediginde sanirim bir kac edit gelmis muziklere. Mesela Sonic ve Shadow un birlestigi sahnenin muzigi daha farkli ilk bastaki videosu icin

Tamamini izleyince baska bir edit varsa haber veririm

Edit: Ayrica sunu soylemem gerekir ki Sonic Nazo Unleashed in yeni halindeki sasali, dozu kacan efektleri yerine eski/ilk halini tercih ederim Eskisini 720p veya 1080p yapmak varken bu kadar degisime gerek yoktu kanimca...

bayağı bir live and learn var.

• Şimdi işin içine sayılar girince teoride Sonic alır gibi dursa da pratikte ister yumruk yumruğa dövüşmeyi sevmesiyle olsun ister ihtiyaç duyduğunda -ki ihtiyaç duyacağı bir düşmanı hiç olmadı- chi saldırılarında olsun ister dayanıklılıkta olsun ister sınırsız enerjide olsun isterse de tüm gücünü hiçbir şekilde kullanmadığından net bir güç seviyesi sayısı verilemediğinden olsun SSJ2 Vegetto'ya karşı zerre şansının olduğuna ihtimal dahi vermem. Belki bir 5-10 dakika Vegetto'yu oyalar belki 5-10 dakika da Vegetto gırgır geçer de toplamda 10-20 dakika Vegetto'ya kafa tutabilir Sonic. Ama hepsi o kadar. Vegetto, hem Goku'nun hem de Vegeta'nın tüm tekniklerine sahip. O yüzden Dragon Fist dahi atabilir ki bu Sonic'i hık der oracıkta alaşağı eder. Genki dama konusu ise tamamen muallakta kalır. Çünkü kalbi saf bir temizlik içermeli. Lakin Vegetto'nun kalbinde o saflık var mı bilemem. Sonuçta Vegeta'nın kalbindeki yeşermiş kötülükler birebir Vegetto'da da var. Ayrıca Vegetto da pek saf kalpli sayılmaz. En nihayetinde dengi olan bir düşman olmadığından ve saiyan genleri gereği her daim denk ya da daha güçlü bir düşmanı aramakla yanıyor içi cayır cayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyper formu

• sonic riders zero gravity'de story modu bitirdiğimi yazmıştım. yanılmışım. meğer yarısını bitirmişim. Şimdi 2. takım açıldı. Yeşil kuş var Jet diye.. sonic'e kıl giden bi takım.. şimdi onunla oynuyorum. yeni pistler açıldı. ilk 2 yarışı 1. bitirdim ama daha sonra gelen karlı buzlu bölüm zorluyor.. oldukça karışık
  • Sonic.exe bi bilgisi olan
  • quote:

quote:

sonic riders zero gravity'de story modu bitirdiğimi yazmıştım. yanılmışım. meğer yarısını bitirmişim. Şimdi 2. takım açıldı. Yeşil kuş var Jet diye.. sonic'e kıl giden bi takım.. şimdi onunla oynuyorum. yeni pistler açıldı. ilk 2 yarışı 1. bitirdim ama daha sonra gelen karlı buzlu bölüm zorluyor.. oldukça karışık

Bayblone du sanirim takimin ismi, yanlista yazmis olabilirim Sonic e Sonic riders in basindan beri kil davraniyorlar

babylon sanırım olayın bağlandığı, yani sonuçlandığı tapınak gibi bir yer.. ama emin değilim

sonice kıl gidiyorlar ama sonic story'nin sonunda bütün halkaları jet'in eline verip "bana yaramaz aga, al sen takıl" deyince jetin suratını da gördük mal müdürü gibi kaldı

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.