Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog filminden ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 28 yıldır oyun dünyasının vazgeçilmez karakteri olan Sonic the Hedgehog sinema dünyasına da adım atıyor. Ünlü karakterin aksiyon filmi için ilk fragman da yayınlandı.

Sonic the Hedgehog filmi neler sunuyor?

1991 yılında Sega konsolu için yayınlanan süpersonik kirpi Sonic, bugüne kadar sayısız oyunda karşımıza çıktı. Animasyon tarzında dizi ve uzun metrajlı filmleri de olan Sonic ilk kez canlı aksiyon olarak sinemalara geliyor.

Ayrıca Bkz.Sayfa boyu görüntü alma özelliği Android’e gelmeyecek

Sonic the Hedgehog filminde sevimli kirpimizi Ben “Jean-Ralphio” Schwartz seslendiriyor. Bu ismi yeni Star Wars serisindeki BB-8 robotunun çıkardığı seslerden hatırlayacaksınız. Sonic’in baş düşmanı Dr. Eggman ise Jim Carry tarafından canlandırılıyor.

90 milyon dolarlık bütçeyle çekilen film; süpersonik hızı nedeniyle ABD hükümetinin ve Dr. Eggman’ın peşine düştüğü Sonic’in bundan kurtulmasını konu ediniyor. Film Kasım ayında vizyona girecek.

• Sonic çok çirkin olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanic olmuş bu
    Sonic the Hedgehog filminden ilk fragman geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 1 Mayıs 2019; 12:26:3 >
  • Türkçe Dublajlı Fragman.

• Bu ne ? Jim Carrey'nin performansı bile kurtaramaz bunu.

• maliyetini çıkarırlarsa sevinsinler

• Sonic koşarken niye elektrik üretiyor ki hiçbir zaman böyle bir özelliği olmadı. Flash mi lan bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi hoş fakat fena spoiler var filmi izlemeye gerek kalmadı.

• Iki şeyi sevdim;

1) Jim Carrey

2) Efsane müzik: Gangsta Paradise

• İlk tanıtım videosundan yargılamayayım diyorum ama çerezlik bir film olacağı kesin gibi.
  • Sega film yapılmadan önce konsepti görmüş ve kabul etmiştir.

Blur studio bu karakteri neden böyle tasarldı anlamıyorum, proportion biraz daha gerçekçi ama tipi bir o kadar da yapay.

Neyse her adaptasyonun ilk filmleri kötü olabiliyor. İleride daha iyisini yaparlar artık.

Ben çok da beğenmedim açıkçası.
  • Tamam, bir Sonic hayranı olarak fotoğraflardan "Sonic değil bu bir ucube" demiştim ama fragmanı izleyince fikrim değişti. Hele ki Jim Carrey'yi görünce feci duygulandım... Fragmanı kadar olsun yeter ;)

• Sonic the Hedgehog filminden ilk fragman geldi
  • Hayal kırıklığı bir tasarım. Altta atılan fotoğraftaki gibi olmalıydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm bütçeyi jim carrey'e harcamışlar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Birincisi görsel efekt olarak güzel duruyor. İkincisi yeni nesil Sonic oyunlarında Sonic özellikle havada yuvarlanarak gittiğinde veya robotlara filan saldırdığında etrafında güç kalkanına benzer bir şey oluşuyor. Ona ithafen yapmış olabilirler. Zaten havada hızlı şekilde yönlendirme ve saldırı manevraları da bu güç sayesinde oluyor. Onunla ilgili bir şey. Bence böylesi daha iyi. Ama işte madem CGI yapılıyor -ki öyle de olmak zorunda- bilindik Sonic tasarımlarına daha yakın yapmaları gerekirdi. Bence şu anki en büyük kusur bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 milyonluk değil de sanki 9 milyonluk çerezlik bir yapım gibi duruyor. Filmi erteleyip yeniden çeksinler en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolio - gangsta's paradise ve jim carrey . cd cıkınca indirir izlerim . sonucta emege saygı okadar cekmişler :D

• Sonic mi hızlı yoksa Flash mi yoksa Quicksilver mi?
    :)

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    muhtemelen quicksilver>sonic>flash

flash ın hızı bu şekilde zamanı bile yavaşlatacak kadar yok bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.