Şimdi Ara

Sonpo diye kasko firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce kasko yaptırmak için araştırmalara başladım. Sonpo diye bir firma varmış, fakat VW'nun anlaşması yokmuş. 2 sorum var:

1-) Sonpo'yu duyan eden var mı? Güvenilir mi?
    2-) VW ile anlaşması olmayan bir yerden kasko yaptırırsak nolur, kazada süreç nasıl işler?

Bilgi/tecrübe/yorum alabilirmiyiz

• Şirketimiz, Finans Sigorta adıyla 6 Mayıs 2002 tarihinde sigorta sektöründe standartları yükseltmek hedefiyle yola çıktı. 2006 yılı içerisinde Fiba Grubu iştiraklerinden Finansbank'ın hisselerinin NBG Grubu'na satılması nedeniyle 1.11.2007 tarihinden itibaren kurucusu olan Fiba Holding'in adını alarak, "Fiba Sigorta A.Ş." adı ile faaliyetlerine devam etti.

15.06.2010 tarihinde Fiba Holding ile Japon sigorta sektörünün en eski ve lider şirketlerinden Sompo Japon Insurance Inc. arasında Fiba Sigorta hisselerinin devrine ilişkin sözleşme imzalandı. Hukuki işlemlerin tamamlanmasının ardından 02.11.2010 tarihinde Fiba Sigorta hisseleri Sompo Japon Insurance Inc.'e devredilmiştir.

28.02.2011 tarihinde ise Fiba Sigorta'nın ünvanı Sompo Japan Sigorta A.Ş. olarak değişmiştir. Bu tarihten itibaren dünyanın 4. büyük sigorta pazarı olan Japon sigorta sektörünün lider şirketlerinden Sompo Japan'ın gücünü ve desteğini de arkasına alarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

kasko işinde anlaşmalı diye birşey yoktur.. git istediğin firmaya yaptır kaskonu.. hasar oluşursa gidersin vw yetkili servisine sigorta firman masrafı eşek gibi öder. rahat ol...
    birde istisna durumlar var.. mesela ben ak sigorta toyota kaskosu yaptırdım, sadece yetkili servisten yararlanabiliyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 9 Eylül 2013; 16:36:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

Şirketimiz, Finans Sigorta adıyla 6 Mayıs 2002 tarihinde sigorta sektöründe standartları yükseltmek hedefiyle yola çıktı. 2006 yılı içerisinde Fiba Grubu iştiraklerinden Finansbank'ın hisselerinin NBG Grubu'na satılması nedeniyle 1.11.2007 tarihinden itibaren kurucusu olan Fiba Holding'in adını alarak, "Fiba Sigorta A.Ş." adı ile faaliyetlerine devam etti.

15.06.2010 tarihinde Fiba Holding ile Japon sigorta sektörünün en eski ve lider şirketlerinden Sompo Japon Insurance Inc. arasında Fiba Sigorta hisselerinin devrine ilişkin sözleşme imzalandı. Hukuki işlemlerin tamamlanmasının ardından 02.11.2010 tarihinde Fiba Sigorta hisseleri Sompo Japon Insurance Inc.'e devredilmiştir.

28.02.2011 tarihinde ise Fiba Sigorta'nın ünvanı Sompo Japan Sigorta A.Ş. olarak değişmiştir. Bu tarihten itibaren dünyanın 4. büyük sigorta pazarı olan Japon sigorta sektörünün lider şirketlerinden Sompo Japan'ın gücünü ve desteğini de arkasına alarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

kasko işinde anlaşmalı diye birşey yoktur.. git istediğin firmaya yaptır kaskonu.. hasar oluşursa gidersin vw yetkili servisine sigorta firman masrafı eşek gibi öder. rahat ol...
    birde istisna durumlar var.. mesela ben ak sigorta toyota kaskosu yaptırdım, sadece yetkili servisten yararlanabiliyordum..
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana82 -- 9 Eylül 2013; 16:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana82

Teşekkürler

yok ben yetkili değilim...

genel itibari ile birkaç defa kasko yaptırdım oradan biliyorum... hiç anlaşma falan duymadım.. kaskomu yatırırım hasar olursa servise giderim expertiz bakar masrafı öder, bundan öte ne olabilirki..
  • Ankara da iseniz Sompo Japan nın Auto King ile anlaşması yok, Erba Otomotiv ile anlaşmalılar.
  • quote:

quote:

Teşekkürler

genel itibari ile birkaç defa kasko yaptırdım oradan biliyorum... hiç anlaşma falan duymadım.. kaskomu yatırırım hasar olursa servise giderim expertiz bakar masrafı öder, bundan öte ne olabilirki..

Mesajı değiştirirken içerik gitti yanlışlıkla.

Birde şunu soracağım. Anlaşmalı olmayınca parayı kasko bize, biz servise ödüyoruz gibi bişeyler anlatan oldu. Bizde servise senet falan veriyomuşuz. Bu olayın detayını biliyomusunuz?
  • 3 yıldır kasko ve sigortamı bahse konu firmadan yaptırıyorum. Allah'a şükür hiç işim düşmedi ama fiyatları ve ilgi alakaları gayet güzel.
    Ayrıca Türkiye piyasasında yeni sayılırlar dünyada oldukça prestijli bir firma diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Mesajı değiştirirken içerik gitti yanlışlıkla.

Birde şunu soracağım. Anlaşmalı olmayınca parayı kasko bize, biz servise ödüyoruz gibi bişeyler anlatan oldu. Bizde servise senet falan veriyomuşuz. Bu olayın detayını biliyomusunuz?

expert gelir hasara bakar , yada servis direk expert görevi görebilir.. bu aşamadan sonra masraf çıkarılır siz masrafı ödersiniz , sigorta şirketi sizin hesabınıza parayı yatırır bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 9 Eylül 2013; 16:44:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

3 yıldır kasko ve sigortamı bahse konu firmadan yaptırıyorum. Allah'a şükür hiç işim düşmedi ama fiyatları ve ilgi alakaları gayet güzel.
    Ayrıca Türkiye piyasasında yeni sayılırlar dünyada oldukça prestijli bir firma diye biliyorum.

Zaten sormamın nedeni fiyatı çok çok iyi. 300-400 lira daha uygun. Sigortacının dediğine göre devlet memurlarına özel indirim falan uyguluyomuş.
  • 300 400 lira fark çok...Öteki şirketlerin poliçeleri ile karşılaştır bakalım teminatları falan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.