Şimdi Ara

Sonradan hız sabitleyici taktırmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
25.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2015 yılında Skoda fabia icin 2007 model Araca 600 liraya yetkili serviste taktırmıştık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2012 puntom için kendim yaptım. Orjinal sabitleme kolu, sinyal, silecek kolu ve airbag sargısı ile beraber geliyor ve 1000 liraya çıkıyor.

Aliecpressten 12 dolara bir tane peugeot cc kolu alıp içerisine bir tane direnç devresi hazırlıyoruz. Her tuşun kendi direnç değeri var. O dirence göre araç bizim komutumuzu anlıyor. Yani araçtan bir tane + ve bir tane de - kablo geliyor.

Benim aracımda hazır tesisat sinyal ünitesine kadar geliyordu işim çok kolay oldu ama gelmeyenler için direksiyon altındaki sigorta kutusundan kablo çekilmesi gerekiyordu.

Son olarak da aliexpressten alınmış bir ELM cihazını Body computera ulaşmak için modifiye etmek kalıyordu. Onu da bir arkadaştan satın aldım. Sistemden ON yaptım. 8 aydır sorunsuz kullanıyorum. Orjinal koldan daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Orjinal kolda hızı artırmak veya azaltmak için kolu yukarı aşağı ittirmek gerekiyor. Bunda ise sabit butona basmak yeterli oluyor.

Kol fiyatı : 60TL
    Direnç devresi : 5TL
    Modifiye ELM Cihazı : 100TL

Sonradan hız sabitleyici taktırmak Sonradan hız sabitleyici taktırmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 1 Temmuz 2019; 23:34:46 >

• Bende yaptirdim. Reno Symbol. Cok memnunum.

https://renaultdaciacruisecontrol.com/hiz-sabitleyici-hiz-limitleyici-kullanim-dokumani/

Saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolegemen E kullanıcısına yanıt
    Kardeş kusura bakma ama gelip forumda saçma sapan şekilde, köylü kurnazı mantığıyla reklam yapan bir yere ben gidip işlem yaptırmam. Bu zihniyete ne araba ne can emanet edilir.

• mitsubishi lancer marka model araçlara sonradan takılabiliyor. ETACS'tan yazılımı açılıyor (veya asx yazılımı yükleniyor), direksiyona tuşları takılıyor, bir kaç müşir takılıyor ve tamamdır.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bende 99 model hyundai sonata 2.5 v6 almayı düşünüyorumda araçda cruise control yok buna uygun kitler varmıdır acaba veya nereye danışabilirim bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun15

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bende 99 model hyundai sonata 2.5 v6 almayı düşünüyorumda araçda cruise control yok buna uygun kitler varmıdır acaba veya nereye danışabilirim bunu?
    Sonata da cruise vardır bence , babamda var 99 , o zamankiler tek paketti diye biliyorum

• Hocam nasıl oluyor peki benim aldığım arkadaş yok dedi ve herhangi biryerdede hız sabitleyici görmedim düğme vs nerede acaba?

• kuzgun15 K kullanıcısına yanıt
    bizdekinde direksiyonda sağda "res set cancel" yazan 3 tane düğme

• Benim araçda yok hocam sizin araçda koltuk ısıtma varmıydı ve bunları nerden temin edebilirim sonradan taktırmak istiyorumda

• kuzgun15 K kullanıcısına yanıt
    evet koltuk ısıtmada var, internette satılan çakmağa takılan ısıtmalı koltuk minderlerinden kullanabilirsiniz orjinalini yaptırmak çok pahalı olacaktır

cruise için de servisle görüşebilirsiniz

• erolegemen E kullanıcısına yanıt
    Ben sadece deneyimimi ve konu hakkinda bilgilendirme dokumani paylastim. Kusura bakmayin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.