Şimdi Ara

Sonradan hız sabitleyici taktırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
25.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yer neresi hocsm. Benimde fluence joy edc var düşünüyorum bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Sakaryada oturuyorum hocam, direksiyon simidi ile butonu kendim takıp dışarıda özel serviste zar zor açtırdık Youtube da Saltuk Buğranın videosu yardımıyla. Yalnız bunu clipten aktif edebilmek için clip cihazında RePROG adlı bir eklenti olması gerek, yoksa olmuyor. Ancak İstanbul, Ankara yada Gaziantep taraflarında oturuyorsanız işiniz nispeten daha kolay olacaktır, orada anahtar teslim yapanlar var. Joy manuellerden tesisat çıkmıyor ama sizinki edc olduğu için büyük ihtimal tesisat var. Anlamak için vites çerçevesini sökün, sol taraf sarı sünger ile taban halısı arasına elinizi sokun ta dipte beyaz yada gri küçük 5 pinli soket varsa tesisat hazırdır. Kendi aracım 2015 touch ta vardı. Siz nerede ikamet ediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 29 Haziran 2019; 7:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız sabitleyici uzun yolda cidden hayat kurtarıyor, büyük konfor sağlıyor. Araba alırken ilk baktığım özelliktir.

• Millet bir CC için neler harcıyor, Peugeot'da 125₺ ile işi çözmüştüm zamaninda şimdi de 250tl.

Kolu al direksiyonun altina tak, bilgisayari bagla CC var diye işaretle.20₺ lik iş. Toplam sure 10dk toplam maliyeti 145tl hadi simdi olsun 300₺

10 yildir da bu sekilde kullanıyorum, ne bozuldu ne birşey. Sorsan Peugeot kötü...

Yorumlari okudum da "bozulur sürekli gaz verir falan " yazanlar var bu kafaya 300₺'lik isi 30.000₺'e de yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 29 Haziran 2019; 10:16:48 >
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    İstanbul avrupa yakası hocam. Bizim tarafta bildiğiniz bir usta vs var mı. Anahtar teslim yapabilen. Malum pek vakit olamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

İstanbul avrupa yakası hocam. Bizim tarafta bildiğiniz bir usta vs var mı. Anahtar teslim yapabilen. Malum pek vakit olamıyor.
    Özelden yazacağım gelen kutunuza bakarsınız arada sırada. Şu ustaları bi toparlayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Özelden paylaştım yapanları. Özel mesajlara bakarsınız. Attıklarım size direksiyon da ayarlar düğme de ayarlar aktivasyon da yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 29 Haziran 2019; 12:24:8 >
  • Hocam aynı kafadayım. Ben de aliden 230 liraya tuş alıp elm ile aktivasyonu yapıp, direksiyon çıtasını dremel ile kesip takmayı düşünüyorum ama bu Erzincan gezisi piyangodan çıktı biraz.

Yoksa donanım ya da yazılım ile alakalı şeyleri severim.

• Ayrıca duyduğum kadarıyla yeni kasa toyotalarda (1.33 olan modellerinden bahsediyorum) hız sabitleyiciyi sonradan aktif edebiliyorsunuz. Aliexpresste Toyota corolla için hız sabitlemenin kolu satılıyor, aracın airbagı söküp direksiyondaki yerine bu kolu sabitliyorsunuz ve boşta duran sokete bağlantısını yapınca çalışıyormuş. Kimilerinde, göstergede çalıştığına dair hiçbir tepki olmamasına rağmen yinede çalışıyormuş öyle duydum. Sadece dizellerde D4-D motora sahip olanlarda olmuyor.
  • Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. İlk fırsatta irtibata geçeyim. Keşke aktif olanlardan olsa ama malum öyle araçlar bütçemin çok üzerinde.

• Bluetooth için ne aldınız hocam? Aux aparatı mı aldınız? Ben de alacağım ama çok uyduruk geldiler olumsuz yorumlar da vardı.
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    TRY 51.13 42%OFF | Baseus USB Bluetooth Adaptörü Dongle Kablosu Için Araba 3.5mm Jack Aux Bluetooth 5.0 4.2 4.0 Alıcı Hoparlör Ses Müzik verici
    s.click.aliexpress.com
    TRY 51.13 42%OFF | Baseus USB Bluetooth Adaptörü Dongle Kablosu Için Araba 3.5mm Jack Aux Bluetooth 5.0 4.2 4.0 Alıcı Hoparlör Ses Müzik verici
    https://s.click.aliexpress.com/e/P5cD2AxcX

Hocam şunu aldım. Usbden güç istiyor, plug in üzerinde herhangi bir tuş yok pili yok. Aux u da Aux girişine takıyorsunuz.

Bende araç şarjı var çift çıkışlı, oraya taktım aleti. Oradan güç alıyor, Aux a da diğer ucunu taktım. Öylece unuttum. Bir kez tanıttığınız zaman telefona devam ediyor o şekilde sürekli tanıtmaya gerek yok.

Yeni kullanıcı indirimi ile 35 TL ye geldi, 7.5 lira da vergi ödedim. Candır kendisi.

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende sıkıntı şu ki aux girişi torpido gözünde. USB'yi de orta konsolda çakmaklıktan hallediyorum. Bunu takarsam torpido açık gezmem gerekir. Gerçi devamlı kullanmadığım için problem değil gibi duruyor kullanacağım zaman USB'ye bağlarım.
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Bu zıkkımı bir powerbank e bağlarsanız da çok öpl uzun süre çalışacaktır hocam. Spesifik bilgi için bendeki baseus powerbank e bağlar denerim.

Ama torpidodaki bir alet ile ne kadar verimli telefon ile konuşabilirsiniz bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 29 Haziran 2019; 23:21:27 >
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı hocam aklıma gelmemi?ti. Bilgilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servisi arayıp sorun, servis takılır derse fiyata gore serviste veya dışarıda yapılır. Altyapısı olmayan, riskli parça ise servis kesinlikle olmaz der.

• 2014 renault symbol 1.2 75bg sabitleyici taktıran varmı

• Ben, Peugeot Partner Adventure için sabitleme kolunu 4 yıl önce aliexpres'ten almıştım,

50 tl mal olmuştu, 50 tl de yetkili servis aktifleştirmek için almıştı, toplam 100 tl

hız sabitleyiciye sahip oldum, çok memnunum, uzun yolda büyük kolaylık,
  • 2008 yılında 2004 model corsa c ye hemde (en düşük versiyonu) takdırmıştım. O tarihten beride bütün arabalarımda vardır çok sık kullanmam ama bazen ayağınız yoruluyor o yüzden olması çok iyi👍

• Yarın bu hız sabitleyici işini hallediyorum. Gelişmeleri yazarım buradan. Toplam 750 TL maliyeti olacak bana. 650 ti tuş, kablo ve direksiyon çıtası, 100 tl de aktifleştirme ve montaj ücreti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.