Şimdi Ara

Sonradan Sunroof Açtırmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence balkonu mutfağa katmak daha mantıklı hocam.🤭
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ara-sıra

Bende webastoo var sızdırıyo en kalitelisi olmasına rağmen

Bende webasto diyecektim ama onda bile problem varsa denemeyin. Acaba problem montaj hatasından olabilir mi?

• Sanruflu arabaya binenler ne iş yapıyor?
  • slowfood kullanıcısına yanıt

Hayır montaj hatası değil belli zaman sonra akıtıyolar, gideri bulunmuyor.

• Hazır el atmışken panorama tavan olsun

• Ara-sıra kullanıcısına yanıt

Anladım. Hiç bulaşmamak en iyisi o zaman. Benim bildiğimde orjinale en yakını webastoydu. Hatta bir tane fiorinoda görmüştüm bizimkine de yaptırmayı düşünmüştüm. Olursa orjinali hatta en iyisi hiç olmaması. Teşekkür ederim.

• çok sevdiğim bir ustam vardı sanayide. kendi arabası reno 9 a sunroof yaptırmıştı. manuel açılıyordu o zamanlar =) bi süre sonra yağmur yağınca arabanın içinde şemsiye açıyordum ben ıslanmayalım diye  

• Webasto marka var galeriden aldık aracı önce ki sahibi yaptırmış nerede takılmış bilmiyorum ama araç 34 plakaydı istanbulda takıldı büyük ihtimalle.

İlk aldığımızda sunroof açılırken ya yarım şekilde takılıp kalıyordu ya da açılınca bir daha kapanmıyordu Çorlu sanayide 2-3 elektrikçiye baktırdık bazılarında 1-2 gün araç yattı bile.

En son bir tanesi abi sunroofu tam sonuna kadar açma demişti. Kendim hallettim komple ne var ne yok söktüm kızakların etrafında yağ keçeleri varmış onlar yağsız kaldığı için motor zorlanıyor ve korumaya geçiyordu. Şuan bir sıkıntısı yok 4 senedir bizde araç her türlü hava koşulunda 1 damla su almadı her hangi bir bakım falanda yapmıyoruz ne yalan söyleyeyim sadece yaz aylarında bahsettiğim keçeleri yağlıyorum o kadar.

• araba tofaş tarzı bir araçsa tabi yapılır çok şık olur. tofaşta zaten güvenlik yok bir sıkıntı olmaz.

yeni bir araçta tavan rijitliği etkiler.

• Hocam sağlam olmaz su falan alır boşver orijinali bozma
  • Teşekkürler herkese yanıtlar için.
  • august landmesser kullanıcısına yanıt

Yağmur ve kar yağmadığı zaman hergün açık geziyorum. Tabi biraz araç ısındıktan sonra. Yoksa "Sovuk" oluyor  

• Uza -00- kullanıcısına yanıt

bu havada mı kışın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 20 Kasım 2020; 18:55:35 >
  • Yapılsa bile bir yığın detay sorunu oluşur. Tavan ve şase bağlantısının rijiditesinden tut, su sızdırma, tıkırtı vb. sesler ve daha akla gelebilecek birçok sorun. Açma kapama olayı zaten evlere şenlik olur.
    Antalyada mı? Sizi biraz içerlere alalım bu havalarda...
  • hiç bulaşma eski kasa şahine denediler yapan adam dükkandan çıkana kadar garanti veririm demiş yağmurda su alıyordu :)

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Ankarada 🤣 Ama artık sabah ayazından açmıyorum öğleden sonra sunroofu açık bir deli görürseniz o benim  

İyiymiş. Ben maraşta sabahları işe giderken 5C civarı oluyor, camı bile açmıyorum. Koltuk ısıtmayla gidiyorum. Kafa da yarı kel sayılır o nedenle yukarıdan ayazlanmak hiç işime gelmez...
  • İzahı olmayan şeyin mizahı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 24 Kasım 2020; 16:8:26 >
  • Sonra da "Arabama neden su birikiyor?" diye konu açma hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 24 Kasım 2020; 22:46:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.