Şimdi Ara

Sonradan Takma Xenon Farlar Yasaklansin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: werty_tr

bimere şikayet etmek lazım diyeceğim ama ben ettim bir halt olmuyor. emniyet müdürlüğünün gerekli kontrolleri yaptığı vıdı vıdı yazan bir cevap gelmişti.

Egzost öttürenleri şikayet ettiğimde aynı cevabı verdiler.
    Çevre Bakanlığına da şikayet ettim, geçiştirme cevap verdiler.
  • Ya duruma göre değişir, mesela ben taktırsam farlar mercekli olduğundan göz alacağını düşünmüyorum. Şahinlerde çok tehlikeli oluyor, geçen gördüm adam mor lamba ile geziyor kaç kelvin yaptıysa artık.
  • Sonradan gorme kekolar yapiyor bu olayi. Sovmedigim gun yok bunlar yuzunden. Bursada her an heryerde gorebilirsiniz bunlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Ya duruma göre değişir, mesela ben taktırsam farlar mercekli olduğundan göz alacağını düşünmüyorum. Şahinlerde çok tehlikeli oluyor, geçen gördüm adam mor lamba ile geziyor kaç kelvin yaptıysa artık.

Ilk mesajda yazdigi gibi, laf mercekli olanlara degil ampul takanlara

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Matrix Reloaded' de Mimarın odasına giren Neo gibi oldum.! 150 dolarlık +45 faktörlü Ray-Ban.! bak sen, hele şahirane anlatıma bak sen. Konuya mantıklı bir katkı yok sadece mesaj sayısını artırmak için hayali uyduruk şeyler yazıp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Matrix Reloaded' de Mimarın odasına giren Neo gibi oldum.! 150 dolarlık +45 faktörlü Ray-Ban.! bak sen, hele şahirane anlatıma bak sen. Konuya mantıklı bir katkı yok sadece mesaj sayısını artırmak için hayali uyduruk şeyler yazıp duruyor.

Eksi manyagi yapilan arkadasimiz degilmi bu

• Zaten yasak ama uygulamak kolay değil. Mesela havai fişek ve maytap atmakta yasak ama satmak yasak değil. Kağıt üzerinde yasak olsa bile ben çocukluğumdan beri zabıtanın herhangi bir dükkana işlem yaptığını görmedim.

Uygulamalar yetersiz olduğu için en azından cezaların caydırıcı olması lazım. Çakma Xenon takana 5.000 TL ceza yazıldığı duyulsa takacak adam iki kere düşünür.

• Çevre yolunda arkamdan gelen lamborghini aventador unda yasaklasınlar, adam uzunları bir çaktı gözüm kör oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Çevre yolunda arkamdan gelen lamborghini aventador unda yasaklasınlar, adam uzunları bir çaktı gözüm kör oldu.

Cekil yoksa olursun demek istemis :D

• Ankara'da merceksiz xenon yok gibi bir şey. Ben görmüyorum artık pek trafikte.
  • Eskiden uzun yolu hatta gece yolculuklarını çok severdim, şimdi bu davar kılıklı kekolar yüzünden resmen kabusa dönüştü.
  • Bizim burada TUVTURK de çalışanlardan biri 207 ye xenon takmaya çalıştı, bildiğimiz xenon yani çakma değil, (aşamaları geçiyorum) sonuç olarak ECU iptal oldu çekiciyle servise gitti yaklaşık yapılan zarar xenonlar ile birlikte 4000 TL buldu ve xenonlar çıkarıldı.
  • Fabrika çıkışı bi-xenon'lu binek araçlar tamam iyi güzel de SUV'lerde ciddi bir problem hala. Porsche Cayenne gibi araçlar gece arkanıza yanaşırsa, vay halinize. Çakma xenonu mumla arıyorsunuz walla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Bizim burada TUVTURK de çalışanlardan biri 207 ye xenon takmaya çalıştı, bildiğimiz xenon yani çakma değil, (aşamaları geçiyorum) sonuç olarak ECU iptal oldu çekiciyle servise gitti yaklaşık yapılan zarar xenonlar ile birlikte 4000 TL buldu ve xenonlar çıkarıldı.

Bazi araclara gayet iyi takiliyor mercekli. Takilmiyorsada zorlamanin alemi yok. Hele ampul takanlari baska aleme gondermek gerek.

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    EVET
  • karşımdan gelirlerse hiç acımam açarım uzunları, arkamdaysa da geçmesini bekleyip arkasına geçer açarım uzunları. bir de karşıdan gelince uzunları yaktığımda söndür minvalinde selektör yapmıyorlar mı.. insan hiç mi anlamaz bu adam beni görünce niye uzunları yaktı diye...
  • Zaten yasak ama uygulanmıyor diye biliyorum. Hadi gündüz neysede gece çok rastlıyorum. Beyefendi uzunları sisleri yakmış, bu yetmemiş üstünde birde aracın her yerine led çekmiş. Pavyon gibi geziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Gecen gece Xenon takmış mobilet zifiri karanlıkta karşıdan belirince Matrix Reloaded' de Mimarın odasına giren Neo gibi oldum. Yanımdaki arkadaş sövdü durdu, ben de kör olduğum için hemen sağa çektim. Gözlerim kör bir halde hemen torpidoda duran 150 dolarlık +45 faktörlü Ray-Ban Aviator güneş gözlüğümü taktım.
    Ama motorcu deyyus yolun kenarında durmuş herüfün biriyle ayaküstü sohbet ediyordu. Ben o halde gidemeyeceğimi anlayınca sisleri açtım.
    Bunun üzerine deyyus farını park konumuna aldı, biz de kaçıp kurtulduk.

• Gecenin zifiri karanlığında park+sis gezenlere niye bir yaptırım uygulamiyorlar?

• Sonradan takılsada kesinlikle mercekli taktırmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.