< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartları (12. sayfa)
-
-
YKB World kart ile denedim 3 ay vade farkı çıktı iptal ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 21 Kasım 2023; 21:47:16 > -
Hayır hocam Vakıfbank sanal kart ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Amazon’dan yapılan alışveriş telekomünikasyon olarak gözükmüyor mu? E-alışveriş harcamalarında 50bin TL ye kadar 6 Ay taksit kampanyası ile mi yaptınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vakifbank limitim 40.000 tl. Ikinci bir kart ile toplamda 48.000 lik telefon alsam hepsiburadan, 40k ya taksit yapabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geç cevap vermiş olacağım özür dilerim yanlız evet yapılabiliyor en azından bende sorun olmadı
Hocam denediniz mi? Aynı gün aynı pos ile 15 15 15 ceksek oluyor mu? Kuveytturk saglam kart
Ben denedim. Oluyor. 15, 15, 15 toplamda ayda 45 bin geçebiliyorsun. Bende masterpass kartı var. KuveytTürk den 2. kart için (troy olan) başvuru yaparsan o da hemen onaylanıyor. Limitleri ortak oluyor. Böylece 45 + 45 = 90 bin e kadar geçebilirsin aylık. Papara için yapılan harcamaları da bölüyor sağlam kart.
-
Eğitim harcamasina en fazla taksit yapan kartlar hangileri acaba? Malum özel okul erken kayit donemi geldi..
World ve Maximum 6 yapıyor, Axess normal 5, kişiye özel 7 gelebiliyor. Bu dediklerim sonradan peşin fiyatına taksitlerdir.
-
Axess 9 taksit yaptı.
Bu sonradan faizsiz taksit konusunda en iyi kart hangisi?
ziraat troy 25.000 e kadar 4 taksit yapıyor uzun süredir.
Vakıf worldcard 50.000 e kadar 6 taksit yapıyor sanırım.
kullanan kişiler var mı acaba yorumları merak ediyorum.
-
Vakıfbank troy ile internet üzerinden 2 defa ceptelefonu aldım ve sorunsuz 5 taksit yaptım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
Ziraat limit vermiyor zaten ne uyuz banka aylardır anlamadım.
Vakıfdan Gayet yüksek bir limit ile anında onaylandı.
-
Ziraat troy taksitlendirme ile ilgili internetten hic bilgi yok, kesin bilgiyse yeni kart cikarttiracam
Konaklama harcamasina sonradan faizsiz taksitlendirme yapabilecegim kart ariyorum, saglam kart var ama en fazla 3 taksit yapıyor..
şubatta beşe çektiler
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X