Şimdi Ara

Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
119
Favori
85.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paraharca uygulamasından 500tl carrefour yada a101 ceki alsam. carrefoura / a101'e gittigimde kasadaki arkadaşa ödeme yöntemi olarak ne demeliyim ? Puanlar silinmeden kullanayım bari.

Markette kasaya gidince indirim çekiyle ödeyeceğim dediğinde kasiyer boş boş baktıgı için önlemimi alayım diyorum.

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ama benim alacağım ürün 25bin, işimi görmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartları

Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartlarısaglamkart.kuveytturk.com.tr
    Sağlam Kart ile Önce Alışveriş, Sonra Taksit! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-kart-ile-once-alisveris-sonra-taksit-2008
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Gratis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Anlamadım hocam.

Puanharca sitesinden a101 kodu alsam 500tl'lik kasiyere ne söylemem lazım. Nereye yazacak indirim kodunu ?

Puanharca'ya mail attım onlarda bilmiyor =) şube müdürüne sorun diyor.

Kasiyere dijital kodum var diyorsun,o sisteme giriyor ancak puanharca sitesi sağlam mı onu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat bankası sonradan taksitlendirme kısmında 10.000₺ ye kadar 4 taksit vade farksız yapıyor, 10.000₺-100.000₺ arası harcamayı 12 taksit yapabiliyor belirtilen faiz oranı ile. 255.000₺ gibi bir harcamam olacak, 100.000₺ üzeri taksitlendirme olmadığı için tek sefer yerine art arda 3 kere karttan çekim yapılsa(85.000₺ x 3) bunları sonradan taksitlendirme yapabilir miyim?

Puanharca sağlamdır kod gelir onu kasiyer giriş yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

puan harcadan 2 tane 250tl a101 kodu alıp 10tlde işlem ücreti ödedim. Aldıgım kodları a101 kasiyerine söyleyince hemen bakiyeyi gördü. Sonra alışverişi yaptım. ÖNce kasiyere söyledin kodu girip bakiyeyi dogrulasın ki kasada problem yaşamayın. Ben 2 tane kodu peşpeşe sıkıntısız kullandım , kalan fazla alışverişimin bakiyesini de nays'dan ödeyip %10 iadesini aldım.

• Proscd P kullanıcısına yanıt

Vakıfbank troy ile 50bin liraya kadar 6 taksit yapıyor. İslem sayısı kısıtı yok

• storm kullanıcısına yanıt

Faizsiz mi yapıyor hocam? Birde sektör farkediyor mu?

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesinin 1400tl harcını saglamkarttan ödesem 5 taksit yapabilir miyim ?

Normalde yapması lazım, ama kesin konuşamam. Bankanın huyu suyu belli olmaz.

Ama iki taksit kampanyası var, biri de eğitim taksit kampanyası, diğeri normal alışveriş taksit kampanyası, illaki birine uyar diye düşünüyorum.

Eğitim Harcamalarınıza 5 Taksit İmkanı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/egitim-harcamalariniza-5-taksit-imkani-1560

Sağlam Kart ile Önce Alışveriş, Sonra Taksit! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türk
    https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-kart-ile-once-alisveris-sonra-taksit-2008

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

sagol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Noax

...

Hocam cardfinans go hep 3 yapıyor ve sadece internet alışverişine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Troy express içinde geçerli mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akbank free kart taksit yapabiliyor mu sonradan ?

• dedenet D kullanıcısına yanıt

Troy kart sonuçta. Şubatta troy icin 6 taksit var, provizyondan seçince taksitlendirebilir işlemse Taksitlendir linki aktif oluyor.

Akbankta sonradan faizsiz taksitlendirme yok. Kampanyalarda peşine ücretsiz 2 veya 3 taksit oluyor. Eğer varsa ona katılabilirsiniz, otomatik taksit yapar.

kartım daha gelmedi ayın 15 inde işlem yapmam gerekiyor sistem sanal kart oluşturmaya izin vermiyor ne yapmam gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.