Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartları (13. sayfa)
-
-
ziraat troy konusunda eminmiyiz
-
Hocam ben kartı aktif kullanmıyorum bir kampanya için çıkartmıştım şu anda taksit var mı hatırlayamadım sizi yanıltmak istemem forumda Ziraat kartı konusu var orada bir sorun isterseniz aktif kullanan arkadaşlar net bilgi versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıfbant troy u tek geçerim. Otomatik fatura ödemesine bile 6 taksit yapıyor. Online alışverişlerde de
Aliexpress’e sonradan taksit yapabiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler birisi cevap yazsın yoksa çıldıracağım. Bu enpara yada qnb finansbanka gelen parapuanları nerede kullanabiliriz. Geçen gün shell'de sordum geçmiyor dediler. qnb finansın kendi sitesinde alısveriş sitelerinde puanlar geçersizdir yazıyor. geçerli olan yerlere baktıgımda amazon , n11 falan yazıyor sitelerinde. bunlar e-ticaret sitesi ne alaka hem e-ticarette puan geçmeyecek hem de amazon.com.tr de kullan yazıyor.
Ayrıca hepsiburada ve n11 sitelerine kartı girdiğimde puanla öde kısmı acılmıyor. Sadece wordcardda hepsiburadada puanla ödeme var benim bildirim. Kartta 500tl puan var yanmadan harcamam lazım.
Şok markette geçer mi parapuanlar? hangi stelerde yada market/akaryakıtlarda gecer acaba bilşen varsa yazsın lütfen.
-
Eskiden opet ve bp de geçiyordu. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
Trendyol deneyin. Cardfinans Trendyol kartı falan var. Belki orada geçiyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 6 Şubat 2024; 18:27:36 >
Cep telefonuna taksit yapan var mı vade farksız ?
Carrefoursada geçiyor
-
puan harca uygulamasını deneyebilirsiniz.
Hepsiburada, n11, teknosa gibi sitelerden alırsanız. Vakıfbank, ziraat, Kuveyt Türk sonradan pesine taksit yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgi için teşekkürler. Finansbank karta yeni başvurdum ve kart plastiği 2 hafta oldu AGT KURYE tarafından istanbuldan-istanbula teslim edilemedi. Kartta 500tl puan var ama bu puanı qr ödeme ile ya da nfc ödemeyle çekebilirler mi illaki kart puanı fiziki karttan mı çekiliyor. Genel olarak kart puanları çekimi konusunda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Kart plastiğini pos cihazına takmak zorunlu mu ?
-
ben hemen cevap vereyim buna :)
Küveyttürk / sağlam kart ile 5 taksite kadar böldüm. bu kartın tek şartı var 500 TL üstü olmalı. üst limitte 15.000
bununla ilgili bilen varsa 1 ay da kaç adet sonradan taksit yapabiliyoruz ?
-
Halkbank troy devam ediyor mu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kendi bankasının pos şartı olmayan aidatsız bol bol kampanyası olan kredi kartı varmıdır
LCW ve DeFacto da geçiyor. 500 TL puan Trendyol kredi kartı kampanya puanı ise sadece Trendyol da sadece Trendyol satıcılı ürünlerde geçerli.
Çok garip fatura ödemesine taksit yapması. Benim çiçek sepeti siparişimi cüzdan ödemesi diye taksitlendirme yapmadı. Alışveriş çiçek v.s. değil bildiğin pazaryeri alışverişi idi.
ocakta faizsiz 6 taksit yapıyordu şubatta kaldırmışlar faiz alıyorlar
-
finansbank 1500tl alısverise 250tl parapuan veriyor. kart 2 haftadır agt kuryede ve henüz gelmedi. Kart plastiği olmadan puanla ödemeyi qr kod veya nfc ile mobilden uygulamadan yapabilir miyim?
1500tl alısverise 250tl alısverisi çoklu kart kullanarak hepsiburadadan saat 23.55 ve saat 00.05 hem sanal kart hem fiziki kartla ödesem 2 kere 250tl puan alabilir miyim acaba? Tam comboluk güzel soru. Bir de Hburadadan yeni hesap acıp 100tl indirim gelirse hesaba cok güzel indirim olur.
www.cardfinans.comCardFinans Kredi Kartı Başvurusu | CardFinanshttps://www.cardfinans.com/kartlar/cardfinans-kredi-karti-basvurusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61501 -- 8 Şubat 2024; 8:21:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X