< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartları (19. sayfa)
-
-
Vakıfbankta bugün yapılan işlem pazar günü dönem içine düşer mi yoksa ilk iş günümü düşer. İlk iş günü düşerse 1 nisan oluyor taksitlendirme yapılamayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbank’ta ilk iş gününde düşüyor ama işlemin yapıldığı tarihi baz alırlar diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya şartlarında aşağıdaki şekilde madde var bence sıkıntı çıkabilir.
- Peşin işlemin provizyondan dönem içine geçmesi, Bankamız sorumluluğunda değildir.
-
Telefonu Paraf ile tek çekim alsak , faizsiz taksitlendirme olur mu / oluyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paraf günüm +4 taksit , 2 ay erteleme kaldırıldı.
eee şimdi ben bu olayı anlamadım. gördüğüm kadarıyla bankalarda firma bazlı taksit kampanyaları devam ediyor. örneğin.
pazarama axess peşin fiyatına 9 taksit.
garanti hepsiburada peşin fiyatına 6 taksit.
vb vb.
sadece sonradan taksit olayını mı kaldırdılar. bu durumdan en zararlı enpara ve kuveyt çıkar o zaman
-
aynı durumdayım .1nisanda çıktı provizyondan. hepsipaye taksit yapmıyor şuan.
eski kampanyalarda gözükmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 1 Nisan 2024; 9:28:58 > -
evet sonradan taksit kalkmış.
Garanti de sonradan taksit vardı mesela giyim, mobilya +3,4 vs vardı oda gitmiş.
Enparanın selası verildi.
Resmi bir karar da yok bence karara uyma noktasında kendi insiyatifilerince davrandılar.
Kendilerine/bankalarına gecmis olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam bu durumdaki ödemem gece 23.55'te ödeme hala taksitlendirilebilir durumda değildi. Ama bugün saat 5 te sanki kampanya devam ediyormuş gibi 6'ya taksitlendirdi.
-
Bende de böyle oldu
-
Arkadaşlar TÜVTÜRK araç muayenesi bedelini karttan tek çekim yapsam daha sonra taksit yapabilirliyim ?
Yani şimdi enpara kredi kartını kullanmanın hiçbir anlamı kalmadı. Zaten puan falan verdiği de yok. İndirimleri de hikaye hepsi.
Iyi tarafından bakmak lazım belki bu sayede kampanya yapmaya başlar
kısıtlama öncesi yapmıştım ancak kart ile ödemede 100 tl civarı komisyon adı altında haraç kesiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 2 Nisan 2024; 16:50:31 > -
Vakıfbank troy kart sonradan 6 taksit olayı devam ediyor mu? 1 Nisan sonrası kaldırılacağına dair bildirimler vardı ama internet ortamında net Bi bilgi asla yok. Şu an yurtdışında olduğum için müşteri hizmetlerini de arayamadım. Var mı bilgisi olan?
Sonradan faizsiz taksitlendirme yapan kart kaldımı, enpara,ziraat,kuveyttürk kullanıyordum hepsi kaldırıldı.
-
Ziraatte Eğitim, Sağlık, Vergi ve Sigortaya 4 taksit yapılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X