Şimdi Ara

sonraki masaüstü arka planı diyorum hiç bir şey olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar düne kadar sonraki masaüstü arkaplanına geç dediğimde oluyordu ayrı resimler anı tema.bugün tıkladım ve birşey olmuyor ikinciye tıkladığımda öyle bir seçenek yok ortada ve bugün usb taktığımda pc ye winsows seslerininde diğiştiğini farketim.acaba virüsten dolayımı cevaplarını bekliyorum

windows 7 ultimate
    32 bit

şimdiden teşekkürler

• Windows sesleri değiştiyse muhtemelen bir şekilde yazılım yoluyla değişmiş olmalı tabi bu sadece bir ihtimal, şimdi pc içinde herhangi bir yerde klasör oluştur oraya istediğin resimleri at yalnız şuan kullandığından farklı bir klasör olsun arka plan ayarlarından resim konumunu bu klasör olarak göster ve tümünü seçip kaydet zaten bunu biliyorsundur. Eğer olmazsa bu konu hakkında bilgisi olan birisi çıkar herhalde. Birde son olarak farklı bir kullanıcı oluştur yönetici hesabında ve şuan kullandığın hesabı o hesaba geçerek sil dosyaları zaten C üzerinden çekersin. Bazı ufak tefek sorunlarda kullanıcı değiştirmek yararlı oluyor çoğu kez işime yaramıştır.
  • deniyorum....
  • eski arka plan fotosu kalıyor hiç birşey oynamıyor. fotoları seçtim ama nafile eski foto duruyo
  • ve şimdi şunu farkettim tek fotoğraf seçtim mi değiştiriyor ama birden çok oldu mu hiç bir şey yapmıyor eski görüntüde kalıyor.ne yapabilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.