Şimdi Ara

Sonsuza kadar mutsuz olacağımdan emin olmama rağmen intihar edemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be milete bak geleceği görüp sonsuza kadar mutlu olamayacagini kesin olarak öğreniyor.

Yarina 3-4 maç sonucu ver de yolumuzu bulalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intihar acıya son vermez, sadece başkalarına geçirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilge Akeldan kullanıcısına yanıt
    ben de
  • İntihar bir çözüm değil bence hepimizin bir dönemi olmuştur bunu düşündüğü ama çoğumuz yapamaz. İlerde iyi ki yapmamisim iyiki güçlü olup sıkıntılara göğüs germişim dedik diyeceğiz. Hatta yeri geldiği bu sik*k olay yüzünden mi ölmek istedim ben ne aptalım diyip kendimize gulucez. Sadece zamana ihtiyacımız var bide bir amaca. Ne yapın ne edin yaşamak için bir amaç edinin. Bir daha dünyaya gelmiycez buradayken elimizden geldiğince dolu dolu yaşayalım.

• Liseliler üni kazanamayınca depresyona giriyor. Köpek gibi çalışıp asgari ücret alıp ev geçindirenler, engelli insanlar bu hayatı nasıl yaşıyorsa sizde yaşayacaksınız. Kolay yoldan intihar edeyim kurtulayım diye bir şey yok cehennemde yanacaksınız

• Demek ki yaşarken yeterince acı çekmiyorsun

• Al işte cehennemde yanacaksınız diyor. Böyle ilkel tiplerle birarada olmak da işte beni mahvediyor.
  • Doğumdan önce nasıl birşey yoksa ölümden sonra da hiçbirşey olmayacak. İstediğin bu değil bence. Hayatın daha farklı olsaydı, hiç varolmamayı diler miydin? Daha mutlu, geleceğe merakla bakan birisi olsaydın varolmamayı diler miydin? Diğer insanları unut. Dünyada bir anda tüm insanlar bir anda yeryüzünden kaybolsaydı insanların bir zaman sonra geri gelmesini ister miydin? Evet veya hayır, daha mutlu olur muydun? Kendin olarak farklılığını ortaya koy, hayatını kontrol et. Bu sayede belki biraz da olsa yaşama sevinci kırıntılarını hissedebilirsin. Biraz merak et neler olacak diye, kendine felsefi sorular sor. Neden buradayız, ne yapıyoruz, ne yapmalıyız?
  • Kardeş yaşadığın ortamı biraz değiştir. Mesela tatile çık. Yalnız kalacağın bir yer bul bence.

• Umut dostum. Hayatta bizi bu azabı çektiren tek şey bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuza kadar nasıl mutsuz olacaksın? Maksimum 70 sene daha yaşayıp ölürsün.

Ha sen kâfir ölüp ahirette yaşayacağın mutsuzluktan bahsediyorsan bu da kesin değil.

• Allah yardimcin olsun kardeş .

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Ahiret muhabbeti yapan geri kalmış bir insana cevap veresim gelmiyor ama "en azından sonuma kadar mutsuz olacağım" diyeyim o zaman.
  • makise- kullanıcısına yanıt
    Diğer insanlarla etkileşime geçmek zorunda olduğum için diğer insanları unutma şansım olmuyor işte.
  • Yaş kaç?
    Okuma durumu nasıl?
    En çok kafaya taktığın şeyler ne? Sakın 'hayat' diyip klişe bir cevap verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Savage

Ahiret muhabbeti yapan geri kalmış bir insana cevap veresim gelmiyor ama "en azından sonuma kadar mutsuz olacağım" diyeyim o zaman.

Belki müslüman olur ve gerçekleri görürsün, böylece "sonsuza kadar" huzura kavuşursun.
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • yaşamasanızda bilirsiniz, hiç yakın olmamışsınızdır intihara bu kadar.
    yıl 2017 yer türkiye.
  • Varolusla ilgili felsefi sorulara cevap mi bulamiyorsun? Yoksa ozel hayatinla ilgili sorunlar yuzunden mi? Konuya gore yardimci olabilirim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dondaki fren izi -- 9 Eylül 2017; 2:13:13 >
  • Sana yaşam gibi güzel bir şey verilmiş en ufak şeylerde böyle düşünceye kapılmak doğru değil. Sen bence kendine bir sevgili yap artık zamanı gelmiş. Ama tavsiyem senin gibi düşünen birini bulma. Sonra topluca intahar edersiniz. Aylarca aç kalmış adama etli dolma vermişler. Adamda ben vejeteryanım demiş o yemeği yememiş ölmüş açlıktan. Senin kide o hesap. Aynaya bak gördüğün surata tükür ben sen sende ben değilsin de. Sonra çık dışarı kızlara laf at bir dayak ye. Bak ne kadar güzel bir şey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.