Şimdi Ara

Sonsuza kadar mutsuz olacağımdan emin olmama rağmen intihar edemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tarz düşüncelere karşı sevgili yap, evlen gibi şeyler söylenmesine bir türlü anlam veremiyorum. bunu açıklayabilecek biri çıkar mı?
  • Bazı problemlerin çözümü yoktur, burada hayat güzel diyenlere aldırma onlar bazı şeyleri göremeyecek kadar meşguller kimseye derdini anlatma herkes kendi ekmeğinin peşindedir gençkende yalnızsın yaşlıykende, ailenle, hatta sevişirken bile yalnızsın. İntihar herkesi korkutur intihar edip ölenlerde korkmuştur ama işler bir noktaya gelince yaşamak daha korkutucu gelecek işte o zaman özgürsün.
  • Bir umut diyoruz bu tuhaf alemde kendimize bazen cukura saplanip intihar bile etmek isteyebiliyoruz dostlar benim 10 senedir ailevi ve ozel sikintilarim var sadece bu isin sonu nereye gidecek diye merak ediyorum sadecec izliyorum hayati elimden baska birsey gelmiyor yapmak istedigim o kadar cok sey varki dostlar anlatamam hepsi icin ne zamanim var ne vaktim var nede maddi acidan el verecek durumum var uyku moduna aldim hayatimi bekliyorum bu aralar sagopa kajmerin Ugurla Bahtiyarlari ve Nedense parcasini dinlemeye basladim bu adamin sarkilari olmasa kim bilir ne yaparim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Little Savage L kullanıcısına yanıt
    İlkel mi? bu hayatı yaşamak zorundasın, beğen veya beğenme yaradan senin var olmanı istemiş ona karşı gelirsen hayatın daha iyi olmayacak bundan emin ol :) Ayrıca eminim saçma sapan dertlerin vardır bak sana tavsiye iyi bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Eylül 2017; 2:52:16 >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden söylemiyorum insanlara. Özellikle Türkiye gibi aşırı cahil insanlarla dolu bir yerde bunu paylaşmanın anlamı yok.
  • Hadi bak şuradan git.
  • Bilge Akeldan kullanıcısına yanıt
    Freddie Mercury'nin sözlerini yazmışsın bari altına adını koy rahmetlini!n...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eden dinleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Akeldan

İntihar etmek istemiyorum ama elimde olsa hiç varolmamış olmayı seçerdim.

fakirlik sendromu sanırım. çoğumuzda var. adaleti bu boş dünyanın işte.
  • Sırf etrafımda sürüsüne bereket mal insan yaşadığı için inadına yaşıyorum. Bunlar yaşarken ben niye intihar ediyim diyorum. Askerde hele, bu tipleri görünce kendime kızmıştım onlarca boş beleş insan mal gibi yaşıyor

niye kendimi öldürüyim ki dedim. Ne meslek var, ne eğitim var, ne yabancı dil var, ne tecrübe var, ne çalışkanlık var, yattığı yerden para yemeyi biliyorlar. Enayi miyim lan dedim bu tek hücreli yaşam formları dururken benim gibi bilinçli hayvan sever

satışın kaslı, çalışkan humuslu toprak gibi adam ölecek...
  • Değerli arkadaşlar hepimizin problemleri var maalesef kimimizin ekonomik maddi kimimizin aile sorunları ancak şöyle bir şey var ki geleceği biz bilmiyoruz ve yaratılış olarak hatalar yapmaya uygun yaratılmışız, ben yıllardır ekonomik sorunlar ile boğuşuyorum diğer yandan ilk defa bir kızı sevdim ve çok iyi bir ilişkimiz vardı, maalesef bazı yanlış anlaşılmalar ve benim yersiz gururum nedeniyle sevdiğim kız benden koptu gitti hemde beni her halimle beş kuruşsuz seven bir kız bu, sorun ise maalesef benim biraz ukalalık biraz kibir biraz gurur ve umursamazlığım oldu, herşey iyi güzel giderken evlilik planları yapıp ben kredi çekmişken kız arkadaşım ve kız kardeşim saçma sapan şeyler için kavga etmeye başladılar ve ben düşüncesiz bir şekilde kardeşimi savunma istediği hissettim sonrası ise çok tatsız durumlar ile devam etti maalesef birbirimizi çok ağır sözler söyledik ve şimdi başka ben başka yerde ve işin kötüsü kardeşim konusunda halen tercih yapamıyorum gel gelelim çok acı ve ızdırap çekmeme rağmen intihar etmeyi doğru bulmuyorum

• He tamam ozgursun hayat falan...

Bukowski agizli yamuk agizlilara aldiris etme.

Cevabi basit, demek ki insanlarin yasamasinin sebebi mutlu olmak degil. Mutlu olmak zorundasin diye bir kural mi var? Ruh hastasi misiniz olm?

• "en kurak dönemlerde ve en çorak topraklarda bile -akıntısı belki de sızıntıdan öteye geçmeyen- bir dere bir çay bulunur. ama bu, şaşırtıcı yeniden doğuşların habercisidir."

• Kendi acini sona erdirecek cesaretin bile yok, korkagin tekisin...

• CartmanBra kullanıcısına yanıt
    Popülist laflar bunlar. Adamın hiç kimsesi yoksa ya da hiç sevilmeyen biriyse ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Kardeş sen ben misin yoksa?

+1

Ayrica sunu belirteyim kimse gelecegi bilemez. Birgun karsina oyle bir firsat cikar ki iyiki de olmemisim oh ne guzel ailem ve cocuklarim oldu dersin.

Suanda ben de gelecekte fazla guzel hayat yasayacagimi dusunemiyorum ama hayallerimden de vazgecmiyorum. Hayallerinden vazgecersen yasamak insana zulüm gelir. Onun icin hayal etmekten öteye biraz olsun geçip hayata atılın ve çaba gösterin. Allah zannediyorum yardımcımız olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç... Senin ve senin gibi bir sürü insanın belki kesin çözümü diyemem ama en azından yaşamak için en gerekli şeyi amaç. Hayatınızda bir amacınız var mı?

Ayrıca yalnızlıkla ilgili yazanlar var. Herkes en nihayetinde yalnız burası doğru. Fakat yaşamak için pek çok mühim şeyi unutmamız gerektiği gibi yalnızlığı da irdeleyip derinlere dalıp boğulmaya gerek yok. Ölümü sürekli düşünürken nasıl yaşar bir insan. Aynı şekilde insan kendine ne kadar yalnızım derse o kadar yalnız kalır. Çünkü yalnızlık sizin elinizde.

İnsanlar size önyargılı yaklaşmış kendinden soğutmuş olabilir. Fakat bu herkesin aynı olduğu anlamına gelmez. Önyargılarından şikayetçi olduklarınızla aynı kefeye koymuş olursunuz kendinizi haberiniz olmaz. Tavsiyem laf dinlemesini bilen birisini bulun. Ya internetten ya gerçek hayatta... İnsan dertlerini paylaşmak mecburiyetinde mizacımız böyle yapacak birşey yok. Sadece dinlemesini bilen birisini bul ve ona en mahrem en çok sakladıklarını anlatma cesaretini toplamaya çalışın. Çünkü sizin benim hepimizin içinde en ufak kendimizi suçlu hissettiğimiz bir sırrımız kaldığında o sır içimizi kaplayıp yaşamımıza sızıyor biz farkında olmadan.

Bu kadar yazdım ne kadar etkiledi sizi bilmiyorum ama en ufak bir katkım olduysa mutlu olurum. Hayırlı günler

• Ortamını değiştir farklı yerlere git
  • DolaBoynumaReis D kullanıcısına yanıt
    Allah önce açlıktan ölenleri kurtarsın sonra size yardım eder

• Gerçekten 5 yıldır bu durumda yaşıyorum ve sanırsam artık yolun sonuna geliyorum ama nedense içim rahat değil bir şeyler korku mu umut mu beni engellemeye çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.