Şimdi Ara

Sonu iyi bitmeyen film önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heatrash

hayvan mezarlığı
    prestij
    matrix (en azından beni şaşırttı)

dediğin filmler arasında tek izlemediğim hayvan mezarlığı onunda şu an kitabını okuyorum. Filmi daha mı iyi?
  • Yeşil yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

eline ayağına sağlık. Heat filmini izlemiştim. Daha yeni Carlito's Way filmini bitirdim. Harkuladeydi. Aradığım böyle bir akıştı. Teşekkürler
  • Sinister,Gran torino,yaşlılara yer yok aklıma gelirse eklerim
  • Ya bu dicaprio nun kanlı elmas filminin sonu beni etkiledi.Di caprio ölürken fenaydı.
  • sonu iyi bitmeyen derken? ya öyle bir demişsinki iyi final yapamamış anladım baya bir cvar berbat ötesi sonla biten film istersen yazarım ama izlediğine pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

sonu iyi bitmeyen derken? ya öyle bir demişsinki iyi final yapamamış anladım baya bir cvar berbat ötesi sonla biten film istersen yazarım ama izlediğine pişman olursun

iyi final yazamamış değil. Final de her şey olumlu bir şekilde çözülür ya. Ondan bahsediyorum. illa bu şekilde olmak zorunda değil. Filmler artık hep aynı taslak ta ilerliyor. Konu farklı olsa bile nasıl işlendiği hep aynı. Farklı bir şeyler istiyorum. O dediğin filmi yazarsan sevinirim. Eğer izlememişsem hemen izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admilx

quote:

sonu iyi bitmeyen derken? ya öyle bir demişsinki iyi final yapamamış anladım baya bir cvar berbat ötesi sonla biten film istersen yazarım ama izlediğine pişman olursun

iyi final yazamamış değil. Final de her şey olumlu bir şekilde çözülür ya. Ondan bahsediyorum. illa bu şekilde olmak zorunda değil. Filmler artık hep aynı taslak ta ilerliyor. Konu farklı olsa bile nasıl işlendiği hep aynı. Farklı bir şeyler istiyorum. O dediğin filmi yazarsan sevinirim. Eğer izlememişsem hemen izlerim.

öyle diyince nedense aklıma direk 6. his geliyor. tam ters köşeydi finali eski filmdir (eskiden korkuydu ama sanırım şimdi anca ürkünç gelir) ama güzel filmdi 99 filmi ama 8,2 imdb si var.http://www.imdb.com/title/tt0167404/

• Yesil yol
    İnto the Wild

İzlemediysen izle mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: admilx

quote:

öyle diyince nedense aklıma direk 6. his geliyor. tam ters köşeydi finali eski filmdir (eskiden korkuydu ama sanırım şimdi anca ürkünç gelir) ama güzel filmdi 99 filmi ama 8,2 imdb si var.http://www.imdb.com/title/tt0167404/

teşekkürler izlemiştim. puanıda yüksek görünce Korku filmi izleme umuduyla açmıştım. Fakat korku filmi gibi değildi. Yine de çok beğenmiştim. Başka önerin olursa yaz mutlaka. Ters köşe filmi aramıyorum.

• küçük emrah filmleri
  • Midnight in Paris

Klişe değil, ayrıca çok hoş bir film.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 1 Nisan 2013; 1:32:44 >
  • şimdi bu filmlerin sonunu öğrendik oldu mu şimdi ?
  • Aslında inceden spoiler gibi bir şey olmuş bu konu
  • Vay anasını satayım spoiler yuvası :D
  • Bu nasıl konu lan? Spoilerin b.ku çıkmış.Direk filmin sonunu söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

şimdi bu filmlerin sonunu öğrendik oldu mu şimdi ?

quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Bu nasıl konu lan? Spoilerin b.ku çıkmış.Direk filmin sonunu söylüyorlar

Başlığı görüyorsunuz. Kurallara uymayan herhangi bir şey yok. Kimse sizi zorlamıyor bu konuya girmek için. Konunun detayını okuduysanız orda diyorum sıradışı özgün bir film arıyorum. Yani önerilenlerin hepsi sonu kötü biten filmler değil...

Kanıt olarak önerilenler arasında Taxi Driver, Midnight in Paris , Kod adı kılıç balığı, Matrix filmleri yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admilx -- 2 Nisan 2013; 15:19:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.