Şimdi Ara

SONUÇ FALAN GELMİYOR!!! (İÇERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duyuru linki gelince hepimiz emin olduk geleceğine ben de dahil. Ama sadece CNN'in bi kere altyazı geçip hemen geri alması, gerçekten bu salakların son bi emirle açıklamaktan vazgeçtiklerini gösteriyor. Abbas güçlü saçma sapan bi yerinden uydurup böyle bir şeyi mümkün değil yazmaz şöyle bir anda. Duyuru linki de geldi, basına da haber verildi, son dakika açıklamayın denildi belli ki bir sebepten dolayı. Yarın ya da p.tesiye kadar herhangi bir gün gelecek ama bugün gelmeyecek, muhtemelen o tarih de düzeltilecek linkteki. lanet gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzisyantalist -- 23 Temmuz 2015; 19:59:27 >

• Kaynak dötüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak tamamen Mantık . Adam haklı beğen beğenme Abbas Güçlü boşuna laf etmez . LYS sonuçlarını bildiğinde herkes adamı göklere çıkardı . Bende bugün açıklanmasını isterim ama durum son dakikada oluşan bi problem olduğunu gösteriyor . Gerçekçi olmak lazım
  • cguness C kullanıcısına yanıt
    abbas abbas deyip duruyonuz aynı adam sınav sonuçları %60 haftaya açıklanır dedi bugün duyuru yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzoku

abbas abbas deyip duruyonuz aynı adam sınav sonuçları %60 haftaya açıklanır dedi bugün duyuru yapıldı

Birinci adam %60 demiş diyorsun %100 değil onu geçtim adam haftasonu dahil açıklanabilir dedi net bir bilgi olmadığını belirtti . Kaldıki duyuru var evet ama açıklanacağına dair net birşey yok çünkü bir hata olduğu ortada CNN sadece bir kez altyazı geçip çekti .
  • O herif lys de bilmedi yanlis tarih soyledi reyting için ugrasan karaktersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cguness C kullanıcısına yanıt
    "abbas boş laf etmez"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.