Şimdi Ara

Sonuç Pozitif Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
17
Favori
55.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam, geçmiş olsun öncelikle. Kötü durumları şuanlık aklınıza getirmemeye çalışın. İyileşeceğim diye telkin edin kendinizi, sizi mutlu eden şeyler yapın/komik videolar/komik kitaplar vs.. aklınızı başka şeyle(pozitif olgularla) meşgul edin kısaca.

Zor bir durumla karşılaşsanız bile yine sizin pozitif olmaya ve hijyene de dikkat etmek dışında yapacağınız başka bir eylem olmayabilir.

Sağlık kurumlarına, çalışanlara güvenin ve sağlıklı beslenmeye pozitif olmaya ayrıca hijyene dikkat edin. Eminim atlatacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukaCross -- 7 Nisan 2020; 1:17:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Şu an için hafif atlatıyorsun gibi görünüyor umarım bundan fazla ilerlemez. Yalnız yaşıyorum demişsin canın falan sıkılır bunalırsın çekinme yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, ekstra bir sorum var. 2 hafta içinde temas ettiğiniz kişilere haber verdiniz, inşallah? Market çalışanları/kuryeler olsa bile şubeyi arayıp haber verin mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukaCross -- 7 Nisan 2020; 1:21:14 >
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Yalnız yaşıyorum hocam. Halsizlik bazen artıyor bazen hafif oluyor. Hafif olunca birşeyler yapıp yiyorum bu süreçte biraz zayıfladım

• Moralinizi yüksek tutun hocam, gelip geçici. Psikolojiniz, kullandığınız ilaç kadar önemli. Geçmiş olsun.
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Uykuyla ilgili problemlerim vardı biraz. Çok geç yatsam bile uykumu almadan erken uyanıyorum saha uyuyamıyorum. Ama dikkat etmeye çalışıyorum yine de

• Yaş 27

Çevremde yakın olduğum herkese haber verdim. En azından film vs cektirsinler diye. Hiçbir belirtileri olmasa bile

@adrenalin.int yazarım tabiki hocam teşekkür ederim

• nigya08 kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun , sigara ve alkol kullanmayarak çoğu organlarınızı sağlam tutmuşsunuz . Kronik bir rahatsızlığınız yoksa büyük ihtimalle ağır atlatmazsınız ve uzun sürmez. Hatta ilk 5 günde sonra bişey kalmıyormuş .Yemenize içmenize dikkat edin , temiz hava , kişisel temizlik ev temizliğide önemli , yapabiliyorsanız yastık kılıfı , kıyafet , çarşaf hergün değiştirin , şimdiden çok geçmiş olsun . Birde bir sorum var yaşınız kaç acaba ?

Hocam kansere yakalanmış gibi konuşuyorsunuz, bu hastalık eğer altta başka hastalığıniz yoksa, bağışıklığıniz zayıf değilse ve yaşınız çok ileri değilse iyilesiyorsunuz, o kadar endişelenmeyin. Moral bozukluğu bağışıklığı da etkiler, aman dikkat.

• Konuya gereksiz artıklar yazmış şunları herkes bloklasın kendileri çalıp kendi oynasın kalpsizliği geç bunlarda zeka kırıntısı bile yok.

Kendimde olmuş kadar üzüldüm umutsuz olmayın her türlü hastalığın en büyük tedavisi beyni dinç tutup yenicem hissi vermek hafife almayın lütfen dikkatli beslenin güçlü kalın ve yenin burayı editleyin sevdikleriniz sevildikleriniz için güçlü kalın.

• hocam adres yazın adanadan şalgam gönderim steril kesin çözüm. sözümdür.

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Ben televizyon izlerken denk gelmiştim bir uzman eğer hastada burun akıntısı varsa yüksek ihtimalle corona değildir burun akıntısı olan hastaları eve gönderiyoruz demişti, ama benim bu sözüme güvenipte umursamamazlık yapma belirti varsa git test yaptır

Hangi ilçe semt hocam

• Çok geçmiş olsun öncelikle.Psikolojik olarak da gardınızı düşürmeyin. bahsettiğiniz yaş grubundaki büyük çoğunluk aklınıza getirdiğiniz gibi ilerleyen süreçler yaşanmıyor. Daha bugun haberlere çıktı 95 yaşînda bir dedemiz taburcu olmuş hastaneden :)

Uykunuza, yemenize ve içmenize dikkat edin. Bol su için. İlaçlarınızı düzgün kullanın. Doktorunuz ile irtibatta kalın. Zaten sizi arıyorlarmış. Aklınıza da kötü şeyler getirmemek için kendinizi olabildiğince olumlu duygular ile besleyecek şeyler ile meşgul edin. Biraz zaman ile geçip gidecek inşallah.

Hocam geçmiş olsun. Özele gidince ücret aldılar mı? Aldılar ise ne kadar ödediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 7 Nisan 2020; 3:0:19 >
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede insanların genelinin bir kişiliği, duruşu olduğunu mu sanıyorsun? Kendini yetiştiren nasılsa gelen nesil öyle olur. Öyle bir konuşmuşsun ki eski nesil acayip kültürlü, karakterli. Ülkenin kültür seviyesi ya yaştan dolayı istemsiz edinen bilgilerden ya da kimsenin hiçbir işine yaramayan vikipedya genel kültüründen ibaret ki insanlar bu 2. gruptaki insanları bile kültürlü sayıyorlar. Hayatım boyunca öğretmenlerim dahil tanıdığım 30+ yaşındaki insanlardan okuma alışkanlığı olan insan sayısı bir elimin parmaklarını geçmez. Onların yarısı da salt elif şafak, azra kohen falan okuyan kesim. Kendi neslimde daha çok kitap okuyan gördüm şu ana kadar.
    Karakteri de görüyoruz. Sabah akşam zorunluluk olmadıkça evinizde olun denmesine rağmen kahveye gidip küçücük ortamda oyun oynayanlar, aman maske takmasam nolacak diyenler, yasak gelmesine rağmen hala dışarıda cirit atan yaşlı kesim, karantinadan kaçmaya çalışan umreciler, bende varsa sende de olsun deyip havaya üfleyenler, polise tükürenler... Bunlar fragman, virüs bayrama kadar bitmezse bak o zaman gör milletin halini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 7 Nisan 2020; 3:1:29 >

• Bu arada geçmiş olsun hocam.

• Geçmiş olsun hocam evde sürekli ve sık sık beslen sebze meyve vs sırf nabız yukseltmek bile olsa evde bir kaç fonksiyonel antreman yap hopla zıpla vs bağışıklılık arttır.
    Yeniden geçmiş olsun.
    Allah düşmanımın bilr başına getirmesin.

• Geçmiş olsun hocam. Buradan yazmak kolay biliyorum ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Hemen salmayın kendizi, daha yaşınız 27. Herkeste farklı etkisi olabiliyor. Kimisi hiç zorlanmadan atlatabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.