Şimdi Ara

Sonuç Pozitif Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
17
Favori
55.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzenimde İshal + yüksek ateş ile başladı. Öksürük nefes darlığı falan olmadı. 2 gün ateş sonrası düzeldi . Herkeste farklı seyrediyor
  • Arkadaş ben de test oldum 1 haftadır sonuç çıkmadı sonra hastaneyi aradım negatif çıkanlar enabiza düşmüyor diye bu doğru mu hekim uzman arkadaşlar varsa yada bunu hakkında bilgi sahibi olan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nigya08 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende test için kan verdim ve sadece boğazdan süruntu verdim sonuçlar haa çıkmadı hastaneyi aradım negatif çıkanlar enabiza düşmüyor dedi b doğru bilgi mi

Hocam dediğim gibi sadece yakınlara değil de yüz yüze konuştuğunuz insanlara olabildiğince haber verin. Gerek iş yerini arayın, gerek cebini arayın.

Yani, onlar da bi baktırsınlar. Hem iş yerinde birbirine bulaştırırlar hem de ailelerine hatta adamların gittiği mekanlarda da yayılmaya devam eder.

İlk tespit edilen vaka'ya da dıdısının dıdısından bulaşmıştı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukaCross -- 7 Nisan 2020; 8:20:9 >
  • @yigiterkin20 aslında bendeki belirtiler normal grip gibi. Sık sık halsizlik oluyor. Hiç ateşim çıkmadı. Kuru öksürük var son olarak sırt ve bel ağrısı oluyor.

@ricksanchez inşallah hocam bakalım

@thepiraeushunter hocam iyileşince daha bulasmiyor mu

@ceykalda teşekkür ederim. Vatandaştan değil de is arkadaşımdan kapmış olabileceğimi düşünüyorum. Kendisi Bağcılar'da oturuyordu ve mahallesinde bir kaç apartman karantinaya alınmıştı diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende boğazdan sürüntü verdim 48 saat içinde çıktı sonuç. E nabız da covid 19 pozitif yazıyor. Bence negatif de olsa orada görünmesi gerek ama net bir bilgim yok. En iyi bilgiyi sürüntü alan yer verebilir sanırım. Bugün arayacaklar ilçe sağlık müdürlüğünden. Unutmazsam bi sorayım onlara negatif olunca yine çıkıyor mu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: nigya08

@yigiterkin20 aslında bendeki belirtiler normal grip gibi. Sık sık halsizlik oluyor. Hiç ateşim çıkmadı. Kuru öksürük var son olarak sırt ve bel ağrısı oluyor.

@ceykalda teşekkür ederim. Vatandaştan değil de is arkadaşımdan kapmış olabileceğimi düşünüyorum. Kendisi Bağcılar'da oturuyordu ve mahallesinde bir kaç apartman karantinaya alınmıştı diye biliyorum
    hocam sana coronasın demeseler normal bi şekilde gezebilirsin dimi şuan
  • Sürekli bi halsizlik var hocam. Virüs muhabbeti olmasa bile izinliyken hep evde xbox da oyun oynardım. Şimdi günlerdir konsolu açtığım yok o moda giremedim halsizlikten. Hastaneye hiç gitmeden önce de evde yatiyodum sürekli hasta olunca. İlk 2-3 gün çok kötü geçti baş ağrısı vs komada gibiydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigya08 -- 7 Nisan 2020; 9:37:34 >
  • quote:

Sürekli bi halsizlik var hocam. Virüs muhabbeti olmasa bile izinliyken hep evde xbox da oyun oynardım. Şimdi günlerdir konsolu açtığım yok o moda giremedim halsizlikten. Hastaneye hiç gitmeden önce de evde yatiyodum sürekli hasta olunca. İlk 2-3 gün çok kötü geçti baş ağrısı vs komada gibiydim
    hocam ilaçlar nasıl geldi klorokin ve azitromisin iyileşme belirtileri gösteriyormusun doktorum ben
  • Hocam 7-8 gündür evdeyim. Test cumartesi akşamı yapıldı. Cumartesi akşamdan beri ilaç kullanıyorum. Plaquernil adlı ilacı verdiler hastaneden. Bir de doktor oseflu isimli ilaç yazdı. İkisini kullanıyorum. İyileşme belirtisi söyle söyleyeyim. İlk 2 gün kötü geçti sonra kendiliğinden hafifledi. Çok halsizlik oluyordu. Ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyordum. Hastanede serum taktılar bir gün çok iyi geçti. Pazar günü halsizlik vs yoktu. Dün ve bugün yine halsizlik var

• Geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsın

• Çok büyük geçmiş olsun hocam. İyi beslenin, kendinizi izole edin, moralinizi yüksek tutacak uğraşlar bulun. Moral basit ama önemli bir etken.

• çok geçmiş olsun hocam
  • quote:

Hocam 7-8 gündür evdeyim. Test cumartesi akşamı yapıldı. Cumartesi akşamdan beri ilaç kullanıyorum. Plaquernil adlı ilacı verdiler hastaneden. Bir de doktor oseflu isimli ilaç yazdı. İkisini kullanıyorum. İyileşme belirtisi söyle söyleyeyim. İlk 2 gün kötü geçti sonra kendiliğinden hafifledi. Çok halsizlik oluyordu. Ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyordum. Hastanede serum taktılar bir gün çok iyi geçti. Pazar günü halsizlik vs yoktu. Dün ve bugün yine halsizlik var
    ilaçlar doğru ilaçlar hocam kullanmaya devam edin 1-2 haftaya atacağınızı düşünüyorum yaşınızdan dolayı hastalığı atlattıktan sonrada konuyu güncel tutarsanız başka yakalanacak arkadaşlara moral ve bilgi olur
  • quote:

@yigiterkin20 aslında bendeki belirtiler normal grip gibi. Sık sık halsizlik oluyor. Hiç ateşim çıkmadı. Kuru öksürük var son olarak sırt ve bel ağrısı oluyor.

bu görüşünüz doğru aslında
    virüs anlık temasla değil yoğun temasla bulaşır
  • Çok teşekkür ederim Arkadaşlar. Burada güzel yorumlarınızı görmek bile moral veriyor

Geçmiş olsun, kısa sürede atlatıp normal hayata geçeceksiniz inşlh. Eninde sonunda bu virüsü biz de alacağız(belki çoktan aldık), şuanki önlemler virüsün bulaşma hızını yavaşlatıp sağlık sistemini bloke ettirmememek için yapılıyor. Yani siz henüz daha bulaşmamışlardan daha önce yakalanan binlerce kişiden birisisiniz.

Haberlerde gördüğümüz kadarıyla damardan C vitamini veriyorlardı yatan hastalara. C vitamini virüslerle mücadelede en etkili doğal koruyuculardan. Size verilen ilaç listesinde takviye olarak C vitamini de bulunuyor mu? Eğer bulunmuyorsa takviye olarak hap olarak olmasa bile günlük olarak C vitamini içeren sebze/meyve tüketmenizi öneririm.

• Geçmiş olsun dostum.
    Psikolojin çok önemli. Hemen kendini bırakma.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.