< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigya08 -- 11 Nisan 2020; 22:13:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigya08 -- 11 Nisan 2020; 22:13:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kansere yakalanmış gibi konuşuyorsunuz, bu hastalık eğer altta başka hastalığıniz yoksa, bağışıklığıniz zayıf değilse ve yaşınız çok ileri değilse iyilesiyorsunuz, o kadar endişelenmeyin. Moral bozukluğu bağışıklığı da etkiler, aman dikkat.
|
geçmiş olsun kardeşim moralini yüksek tut. atlatırsın hiç birşey olmaz korkma. dh yanında.
|
Kamu kurumunda çalışıyordum. Çalışmaya devam ediyordum. İlk 2 gün çok kötü halsizlik vs vardı. Normal soğuk algınlığı sandım hastaneye gittim düzgün ilgilenilmedi bile. İçim rahat etmedi kendimden şüpheleniyordum. Özele gittim cumartesi akşamı. Akciğer filminde çıktı sonea tomografi sonra test ve sonuç bu. Evdeyim 14 gün boyunca ilaç kullanıyorum. Durum ağırlaşmadkca evde tedavi gorucem. Her gün aile hekimi arayıp durum raporu alıyor. Piskoloji moral denen birşey kalmadı
|
ne kadar haklı bir yorum
|
Arkadaşlarla bilgi amaçlı söylüyorum. Hiç ateşim çıkmadı. Ateşim yoksa bende bisey yoktur diye düşünmeyin. Bende ara sıra halsizlik oluyor şimdi biraz öksürük var. Son olarak sırt ve bel ağrısı oluyor. Burun akıntım da hiç olmadı.
Yalnız yaşıyorum kronik rahatsızlığım yok hiç sigara alkol de kullanmadım hayatımda. Korktuğum önümüzdeki süreçte nefes darlığı vs ağır durumlar. İnşallah bu gibi duruma düşmem |
Bir insan empati yeteneginden bu kadar mi uzak olur ya? Annene bulasirsa ona da de olur mu fistikli olsun diye. Hatta insallah bulasir da gorursun fistigi cevizi.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |