1 Kere gelinen hayatta yaşamasını becerememiş,sosyal becerileri zayıf,sosyal fobili,asosyal,hayatında başarı adına bir şey bulunmayan,yıkık,kimsenin sevmediği zavallı biri olan ve hiç kız arkadaşı olmamış ve belki de bir ömür yalnız başına bir hayat geçirmek zorunda kalacak özgüven yoksunu bir insanın şu hayatta böyle olmasının sebebi kendi aptallığımıdır yoksa gerçekten doğal seleksiyon denilen acımasız bir eleme sistemi var mı ? |
Doğal Seleksiyon ile elenmek diye bir şey var mı ?

-
-
Bu tipi ben seçmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Bunun yanında şansta önemli tabi. Aile, maddi durum, çevresel faktörler, yaşadığın coğrafya bunlar da çok etkili. Türkiye de böyle bir döneme denk gelmek bizim şansımız. Ama aramızda böyle dönemlerde şanslı olanlar var.
-
O kadar olanlara rağmen adaletsiz hayat adına hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim... ne kadar bitik olursam olayım... Hadi vur hayat bana... tekrar..bekliyorum....ayaktayım
-
boyle olmamizda adult endustrisinin, beslenme ve yasam seklimizinde payinin oldugunu dusunuyorum. yinede kendini degistirmek elimizde. soylediklerim cok anormal bir kusurumuz yoksa gecerli tabi. asiri boy kisaligi vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Eylül 2022; 21:28:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane tespit
Benim düzgün ayakkabı elbise alacak param yoksa nasil ozguvenli olabilirim omg
Gereksiz yere dogmus insanlariz benim babam da boyle dedem olacak herif 8 cocuk yapmis biri ölmüş kaldi sana 7 bu kadar cok cocuk yapilan ortamda insanin degeri olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneler evvel Discovery Channel' de "İnsanlar Nasıl Aşık Olur" başlıklı bir deneyi kadın ve erkekler üzerinde tatbik ederek ilginç sonuçlarını paylaşmışlardı:
Kadınların her ne kadar ilk görüşte fiziksel özelliklere dikkat etseler de aile kurmaya karar verdikleri erkeğin özellikle iyi ve merhametli olmasına dikkat ettikleri ortaya çıkarılmıştı.
-
Onun için mi merhametsiz erkekleri seçip doğal seleksiyona uğradılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X