Ben artık politikacı görmek istemiyorum abi. Haberlerde milletin nasıl vurulduğunu, yandığını, trafik kazasında öldüğünü, vahşet, yoksulluğu görmek, işitmek istemiyorum. Tüm bunlar resmen ruhuma tecavüz ediyor hem de her gün. Bu çağda bir arazi satın alıp, bu arazide kendimize yetecek kadar besin, elektrik üretip, kendi yağımızda kavrulup gitmek mümkün değil mi yani şimdi? Her halta çözüm bulan insanlık buna bir çözüm bulamıyor mu? Varsın damak tadı olmasın matrixteki gibi beni beslesin yeter. Şu gıda sorununa bi çözüm bulsak gerisi kolay. Bu şehir hayatından çıkmak ve mecbur kalmadıkça dönüp bakmak bile istemiyorum. Bi kaç dönüm arazi, 50-60 metrekarelik prefabrik evlerle kendi yaşam alanımızı kuramıyor muyuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 22 Aralık 2021; 23:8:54 > |
Ne yani şimdi bu kokuşmuş sistemden çıkmanın yolu yok mu?
-
-
Maalesef o yer devlet toprağı olduğu için yine devlete bazı konularda vergi vermek zorunda kalacaksın.
Televizyonda bilerek haberler ve dizilerde filmlerde korku pompalanır. Bu bir projedir aslında toplumları yönetmek için. İnsanları ölmekle korkutki daha çok yaşama sarılsınlar, yaşama sarılan insanlar ise üsttekileri daha iyi beslesin. Halbuki kaçınılmaz olan şeyden korkmak anlamsızdır zaten.
Küresel ısınmaymış cinayetlerin çoğalmasıymış bunlar zaten hep vardı aslında ama gözlere sokulmuyordu. Tıpkı gripten ölen bir sürü insan olupta daha önce söylenmediği gibi. Ortada bir virüs vardır yoktur bilemem güçlü virüstür güçsüz virüstür onuda bilemem ama göze sokulduğu kesin. Virüs yüzünden az bir şey sosyalliği olan insan da artık evlere kapanıp o sosyallikten de oldu artık insanlar depresyona girmeye başladı yanlızlıktan.
Kadınlara makyaj ve elbise pazarı cazip gösteriliyor, ablamız çanta ayakkabı kaban peşinde koşuyor veya bunları kendisine sağlayacak erkekleri kovalıyor. Bu imkanları sağlayamayan erkeklerde bu hipergamiklere ulaşamayıp kahroluyorlar. Herkes bir güç ve güzellik akımının peşinden koşup ömrünü heder ediyor bu da samimiyeti azaltıyor.
Ortalama bir araba 50.000 lira çok der iken şimdi 300.000 üzerine çıktı delilik demek bile az kalıyor, anlamlandıracak kelime bulamıyorum.
Yaşam 2010'dan sonra öldü. 2006'dan 2010'a kadar can çekişiyordu yaşam.
-
küçük bir ülkeye taşınmak lazım yeni zelanda yada danimarka gibi
-
Yok bu ülkede isen mecbursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok, hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz olan haketmeyenlere oluyor. Ülkenin en üzüldüğüm azınlığı senin gibi düşünen insanlardır.
-
Yapılabilirliği yüksek. Atalarımız yıllarca bu yöntemle çadırlarda göçebe hayatı yaşamış.
Ormanllık bir köyde ufak bir arazi al. Gerisi gelir zaten. Gıda sorunu dediğin nedirki. Kuru ekmek yesende doyarsın.
Kendi ülkeni kurmak deyince eskiden aklımda kalmış bir haber aklıma geldi;
sabah'Krallığını' ilan edip kızını prenses yaptıhttps://www.sabah.com.tr/dunya/kralligini-ilan-edip-kizini-prenses-yapti-2799267ABD'li Jeremy Heaton, kızının yardımıyla tasarladığı bir bayrakla Afrika'ya gitti ve bayrağını diktiği sahipsiz toprakta "Yeni Kuzey Sudan Krallığı"nı ilan etti. Mısır ile Sudan arasındaki 800 kilometrekarelik çöl alanında ilan ettiği krallığının tanınması talebiyle Mısır ve Sudan'a başvuran Heaton, henüz bir yanıt alamadı. ABD'li babanın amacı prenses olmayı düşleyen kızına 7'nci yaş gününde hediye vermekti.
Bu haberdeki gibi sahipsiz topraklar bulman lazım ama sahipsizse vardır bir sebebi...
-
başaranlar var
youtubeŞehir hayatından kaçarak köye yerleşenlerin sayısı çoğalıyor. Mersinli Hayrettin Çağrı Ezerer de şehirden kaçanlardan biri. Çağrı iş insanlığından çobanlığa ...https://www.youtube.com/watch?v=o6uO7SAYAHw -
Hayatim boyunca sıkıntılarla dertlere uğraştım bana göre değil hiç sulalemde memur yoktur ya da ticaret yapan hep işçi sınıfıyız bildim bileli pek anlamaz bizim aile sizin konunuza gelirsek sistem her zamam daha çok kazanin diye uğraşır karl max dediği gibi insan aktin s**ydi fakir g** doğardı kisaca olayın özeti budur , imkansiz değil ama direk Öyle arazide başlayamazsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüzde yüz izole olmak zor ama köy hayatı bir nebze daha iyidir.
Hocam, bence Hayattan, Şehirden ve insanlardan bu kadar izole olursanız,
Depresyondan girip, Şizofreniden çıkarsınız gibime geliyor, tabi bu benim görüşüm, sizin görüşünüze Saygı duyuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 23 Aralık 2021; 14:31:25 >
Şöyle interneti iyi çeken bir köy olsada gitsek.
-
-
Katılıyorum. Yalnızlığı iyi bilen biri olarak' iyi gelmiyor. Yalnızlığı seviyorum diyen insanda depresif tir. Evet bazen gereklidir. Kafa dinlersin falan filan. Ama uzun dönem çekilmiyor. İnsan sosyal varlık neticede. Bir süre sonra beynin oyunlar oynuyor sana ve hastalıklar orada ortaya çıkmaya başlıyor...
İzinsiz eve birisi şikayet etmediği sürece bir şey olmuyor diye biliyorum. Şikayet edilse de cezasını ödüyorsun ev yıkılmıyor. Ama izinsiz eve eletrik su verirler mi sanmıyorum. Suyu doğadan halledersin ama elektrik güneş enerjisiyle yetmez.
-
hocam komik gelebilir ama minecraft oyna. gerçekten insanı huzurlaştıran, hayattan soyutlayan bir oyun. hele bide survival'da kaptırırsan kendini dadından yenmez. bak canım çekti gidiyom gene oynamaya.
-
Aziz nesin'in de dediği gibi Türkiyenin %95 ses çıkarmayan korkak ve gerçekten bknz "gerçekten" salak olduğu gerçeğini kabul edersek bunlara şükretmeliyiz hocam. Kötü günler geçti. Şimdi daha kötülerini bekliyoruz
Karavan al. Sür istediğin yere. Çek tarlaya, çek ormana, çek deniz kenarına. Ev alma karavan al. Hem ev hem araba. Bir de yanına elektrikli bisiklet al. Sağa sola markete onunla gidersin. Tabi bu evlenmeyi, aile kurmayı düşünmeyen biri için caziptir. Eşin, çocuğun böyle bir yaşam kurmayı istemeyebilir. Derbeder, sistem karşıtı, isyankar insanın yapacağı bir şey bu.
-
en iyi ihtimal yurt dışı. o da kendi içinde bir hayli zor zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Maalesef o yer devlet toprağı olduğu için yine devlete bazı konularda vergi vermek zorunda kalacaksın. Televizyonda bilerek haberler ve dizilerde filmlerde korku pompalanır. Bu bir projedir aslında toplumları yönetmek için. İnsanları ölmekle korkutki daha çok yaşama sarılsınlar, yaşama sarılan insanlar ise üsttekileri daha iyi beslesin. Halbuki kaçınılmaz olan şeyden korkmak anlamsızdır zaten. Küresel ısınmaymış cinayetlerin çoğalmasıymış bunlar zaten hep vardı aslında ama gözlere sokulmuyordu. Tıpkı gripten ölen bir sürü insan olupta daha önce söylenmediği gibi. Ortada bir virüs vardır yoktur bilemem güçlü virüstür güçsüz virüstür onuda bilemem ama göze sokulduğu kesin. Virüs yüzünden az bir şey sosyalliği olan insan da artık evlere kapanıp o sosyallikten de oldu artık insanlar depresyona girmeye başladı yanlızlıktan. Kadınlara makyaj ve elbise pazarı cazip gösteriliyor, ablamız çanta ayakkabı kaban peşinde koşuyor veya bunları kendisine sağlayacak erkekleri kovalıyor. Bu imkanları sağlayamayan erkeklerde bu hipergamiklere ulaşamayıp kahroluyorlar. Herkes bir güç ve güzellik akımının peşinden koşup ömrünü heder ediyor bu da samimiyeti azaltıyor. Ortalama bir araba 50.000 lira çok der iken şimdi 300.000 üzerine çıktı delilik demek bile az kalıyor, anlamlandıracak kelime bulamıyorum. Yaşam 2010'dan sonra öldü. 2006'dan 2010'a kadar can çekişiyordu yaşam. |
küçük bir ülkeye taşınmak lazım yeni zelanda yada danimarka gibi |
Yok, hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz olan haketmeyenlere oluyor. Ülkenin en üzüldüğüm azınlığı senin gibi düşünen insanlardır. |
Benzer içerikler
- yutkunurken boğazda balgam hissi
- brandi love
- polis izin günleri
- böğrüm ağrıyor şarkısının orjinali
- kedime vurdum ne yapmalıyım
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X