Şimdi Ara

Sonuçlar okulda açıklanıcak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yok, ama kel müdür yardımcısı kapıda durup gelene soruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baymühendis kullanıcısına yanıt
    iyi kafa yapılır o zaman :D
  • Arkadaşlar okula liste geliyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ...daha öncede birkaç konuda gördüm okula sonuçlar geliyor diye ama net bi bilgim yok...
  • Liste geliyor okula, yani en azından geçen senelerde bizim okulda öyle oldu. Tabi bu liste de elden ele dolaşacağı için kim sokmuş kim sokulmuş herkes bilecek maalesef.
  • Liste geliyor ama 1 ay filan sürüyor gelmesi ben kimseye soylemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • disisepensil D kullanıcısına yanıt
    kim kime sokuşturmuş +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liste falan gelmez. ÖSYM şifresi şahsa özeldir. Kimse giremez
  • Idare bilecek kaç bin olduğunuzu. Öğretmenler de idareden öğrenir yalan söylemeyin o yüzden :) Geçen sene idaremizde liste vardı kimin kaç k olduğunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc1506 -- 13 Mart 2015; 13:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda nobetci oldugum zaman herkesin kpuanlari kac dogru kac yanlis yapmislar yani int. Aynisi seklinde gelmisti. Hatta dusuk ve yuksek puanlari biz ayirip mudure vermistik. Dusuk puanlilarla pdrci konusuyodu da belki degismis olabilir bilemem

• Levs kullanıcısına yanıt
    Cok biliyorsun sen(!)

Liste geliyor.Ama sadece mudur yardimcisina gelir.ordan kime verir bilmem.Mezunum gecen sene gelmisti liste.

• 2016 YGS/LYS Whatsapp Soru Çözüm Grubu

Ben 12.Sınıf Sayısalım , Seneye Hedefim İlk 20 K Benim Gibi Bu hedefe Yürüyecek Temeli Kötü Olmayan Yoldaşlara İhtiyacım Vardır. Haziranda LYSden sonra en fazla uç ay içerisinde YGS yi komple bitircez ve YGS denemesi ve bolum denemesi çözmeye baslayacagiz bir yandanda LYS konularini tamamlayacagiz. Grup olarak ayni anda ayni denemeleri cozucez ki denemeden sonra puan net ve konu analizini yapalim. Cozemedigimiz sorulara sicagi sicagina cozelim. Soru çözme konu anlatim konusunda birbirimize yardimci olacagiz. Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Gruba ayak uydurabilecek 1 sene derslerine kendini feda edebilecek hedefi yuksek arkadaşlar numaralarinizi mesaj atiniz.

• Levs kullanıcısına yanıt
    Geldiği zaman fotoğrafını atayım kardeşim. ÖSYM şifresinin şahsa özel olduğunu herkes biliyor ama listeyi müd. yardımcısına gönderen de ÖSYM sonuçta. Çok kesin konuşma.
  • İdarede liste olmaz
  • olmasa iyi olur tuhaf bi baskı oluyor bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.