Şimdi Ara

SONUÇLAR YANLIŞ AÇIKLANDI!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
6.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.osym.gov.tr/belge/1-24827/adaylar-tarafindan-dilekce-gonderilmesi-ve-islem-ucretl-.html

şuraya bi göz at en alttaki 50 tl olan şey sanırım bizim konu ben dilekçe yazacam şu optikler açıklansın da
  • Şu optikleri açıklasalarda içimiz rahat etse illa 50 TL para mı vericez bunlara.
  • Beyler geçen sene de sınava girmiştim ygs de hatalı sorular doğru sayılmıştı. Bu sene sonuçlarda sıkıntı oldu. Türkçe testi olması gerektiği gibi geldi, Sosyalde 36 soru işaretlemiştim ama sonuçlar açıklanınca 35 soru olarak gözüktü, belki de bir soruyu silmişimdir pek hatılayamıyorum ama matematikte 17 soru işaretledim 17 si de doğruydu ama sonuçta 16 d 1y gözüküyor, işin garibide ben matematik testinde 15. soruyu boş bırakmıştım, matematikte 15. soru iptal olmasına rağmen doğru sayılmamış. Böylece matematik 18 d olması lazımdı. Matematikte hangi şıkları işaretlediğimi doğru hatırlıyorum. Fende de 5 soru işaretlemiştim 3d 2y geldi. Ösym' nin cevap anahtatına göre fendeki 9. soruyu yanlış yapmıştım ama sorunun iptal olmasına rağmen ve ben de 9. soruyu işartlememe rağmen doğru sayılmamış. Fen 4d 1y olması lazımdı. Arkadaşlar ben biraz takıntılıyımdır, sınavın son anlarında kaç tane soru işaretlemişsem onları sayarım. Ben kaç tane soru işaretlediğimi iyi bilirim.

• Ya niye boş muhabbet ediyorsunuz gidin bakın optiğinize her şeyin fotoğrafı var onuda adamlar silip değiştirecek değil ya
  • Sartikan kullanıcısına yanıt
    Ya Kardeşim Nerede var?

Açıklamadan beri onu bekliyoruz?

Açıklaninca buralar çalkalanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mat 2 türkçe 1 fazla gösteriyor. Fen 2 az gösteriyor inşallah yanlış okunmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdede sıkıntı var Türkçede 4 yanlışım olması gerekirken 11 yanlış görünmektedir.kesinlikle eminiz kontrol etmiştik.
  • Yahu beyler optik ne zaman gösterilecek çıldıracağım geçen sene hemen paylaşımıştı
    Her sene optikler paylaşılırmıydı? Bu sene optikler paylaşılacak mı ? Bu ne saçma salak iş ya lanet olsun 2 gündür optik bekliyoruz
  • Mattan 21 isaretledim 20 gozukuyor hatta 2 kere saydim belki bendedir hata sinav heyecani falan

• in a nutshell İ kullanıcısına yanıt
    Noldu yanlış mı okunmuş?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.