Şimdi Ara

SONUÇLAR YANLIŞ AÇIKLANDI!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
6.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpbeyyy

Bi susun da kabullenin artik ya sonuclar ynlis falan aciklanmadi bi susun da kendinize bakin surekli hatayi baskalarinda aramaktan vazgecin adam gibi calismayip osym yi suclamaktan bikmadiniz

eben kafana mı tokat attı ? herkes aynı şeyi söylüyorsa vardı bir pit yeniği
  • Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    3 yanlışım yok hocam 2 yanlışım var ama 3 yanlış gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nibelungen.zD

1 soru bile farklı gelmedi aynı hesapladığım gibi. Sorun sizde

Eyvallah kardesim.bu aglayanlar osym nin bunlara komplo kurdugunu dusunuyolar hatayi surekli baskalarinda aramak bu iste.birak aglasinlar sen devam lys ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fende 35soru isaretlerigime eminim 33 soru isaretlemisim gozukuyor. Optikler gelsin bakicam.

• Sosyal 2 mat 3 türkçe 1 eksik yemin ediyorum vallahi diyorum çevremde sosyali 2 ve matematigı 3 eksik gelenler var bi bokluk var kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Bu salaklar cevap anahtarını mı değiştirdi herkesin neden Türkçeden fazla cıkıyor ama boyle bir seyi belirtmek zorundalar salak mı bunlar

sorman hata nasıl böyle bir şey yaparlar bak her şey eywlh sosyalle mattı karıştırmış olsam ona olobilir derim lakin diksen 5 yanlış çıkmaz eminim en az 30 net olacaktı zaten 34 tane işaretledim 35 gözüküyor
  • ben yanıtlara bakmamıştım sınavdan sonra ama sonuçta 6 tr yi görüp felç oldum
  • bayadm1n B kullanıcısına yanıt
    Yalnız herkesin böyle dershanedekilerin de boyle bir sey yapmak zorundalar ya da adam gibi gec olmadan optikleri yüklesinler en korktuğum şeydi basıma gelecek kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: ugr097

Aynı muhabbet geçen senede döndü. Optikler açıklanınca yanlışın sizde olduğunu göreceksiniz.

optikler açıklanınca ne demek hocam? olacak mı öyle bir şey?

LYS'de açıklanmıştı ama YGS'yi hatırlamıyorum. Sanırım onda da açıklanmıştı. Bende LYS'den sonra aynı mağduriyeti yaşamıştım, ancak sonra yanılanın ben olduğumu fark ettim.

Edit: Geçen senede herkes aynı şeyi söylüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugr097 -- 25 Mart 2016; 10:24:42 >
  • olabilir. Matematikten 28 soru işaretledim. Hatta çıkarken saydım ama 26 soru işaretlemişim görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Yalnız herkesin böyle dershanedekilerin de boyle bir sey yapmak zorundalar ya da adam gibi gec olmadan optikleri yüklesinler en korktuğum şeydi basıma gelecek kesin

forumda da aynı durum var herkes için böyle eğer bir şerefsizlik varsa yanlış okumuş derlerse bu sefer doğrudan gidip savcılığa suç duyrusunda bulunacağım çok ciddiyim bıktım artık bıktım ...
  • yok mu hukukçu bir tanıdığı olan yeter artık ya
  • benimde tr falan fazla geldi kaydırmamı yaptım başka bişemi bilmiyom optige bakmak lazım gelsin hele
  • Basın açıklamasında öğreniriz bakalım. Ösym'de ar yok mu diyenler, evet arkadaşım ar yok. Kurumun geçmişindeki skandalları bilmiyoruz sanki. O yıllarda da sınava girdiğim için, bizzat denk geldiğim dönemlerdi. Şu kurumu sütten çıkmış ak kaşık haline getirmeyin.
  • Türkçe 8 di 11 gösteriyor şaka mı

• Benim Türkçede 35 doğru 3 yanlışım vardı 24 doğru 14 yanlış yazıyor.
    Sosyalde 26 doğru 9 yanlış vardı 19 doğru 14 yanlış gösteriyor
    matematikte 5 doğru 2 yanlış vardı 3 doğru 4 yanlış görünüyor itiraz edeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpbeyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Nibelungen.zD

1 soru bile farklı gelmedi aynı hesapladığım gibi. Sorun sizde

Eyvallah kardesim.bu aglayanlar osym nin bunlara komplo kurdugunu dusunuyolar hatayi surekli baskalarinda aramak bu iste.birak aglasinlar sen devam lys ye

Kardeş ben üniyi bitireli 5 yıl oldu 2010 da girdiğim sınavdada sadece türkçe testinde hata vardı boş bırakamama ragmen 5 boş görünüyordu ve yanlışım 16 görünüyordu itiraz ettim düzelttiler 2 yanlış 38 doğru sıralamam 400.000 yükseldi hata olabailir bu sınavımdada her testimde beklediğimin yarısı geldi yine itiraz edicem 78 soru işretledim ben 10 yılsonra yine hatırlarım işaretlediğim soruları

• bu rezalet aşağıda kalmasın
  • Hesaplamam ile birebir tuttu. Kimse doğru düzgün kontrol etmeden 35 36 yaptim türkçeden dedi. Sinav açıklandı adamin Türkçesi benimkinden kötü. Zaten sınavın garipligi de oydu herkes kesin doğru yaptim ben bu soruyu dediği sorulari yanlis yapmis o yüzden türkçe gayet kazikti dedik burda inandıramadik.

• Aynen Fender 1 eksik gosteriyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.