Şimdi Ara

SONUÇLAR YANLIŞ AÇIKLANDI!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
6.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bende beklemiyordum fazla yanlıs geldi sizde böyle yazınca şüpheye düştüm hele bi açıklansın optiklerde bakarız arkadaslar
  • https://pbs.twimg.com/media/CeaJB7sXIAAmBbA.jpg soyle bi sey var.Bi bakin ilginc geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/renkegitim/?fref=ts sayfasıda burda cidden tuhaflık var
  • Ben toplam Türkçede 38 tane işaretlemiştim 34 doğru 4 yanlıştı çıkan sonuç 32 doğru 6 yanlış. Sosyal 27 doğru 5 yanlıştı sonuç 25 doğru 7 yanlış. Ben aptal değilim 3 senedir sınava giriyorum ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum inşallah yanlış hesapladık deyip düzeltirler yoksa hiçbir şey yapamayacağız.

• Hesapladığımdan tam 5 yanlış fazla geldi.

12k geldi belki de 6-7k geleceki. Başta önemsemedim ama bu kadar kişi yazınca bi işkillendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam hesapladığım gibi geldi ne eksik ne fazla.
  • Başlığı goren de sanki açıklamayı bakan yapmış gibi atliyo içeri :))
    Edit: sorulari öyle hazırlanmış sinavin aciklamasi da boyle olur zaten çok şey yapmayn :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan2144 -- 25 Mart 2016; 22:45:34 >
  • schnitzellite S kullanıcısına yanıt
    Yanlışlarla ilgili diyemem ama 2 boş fazla bende. Optiği vermeden 5 dakika önce kontrol ettim 144 doğru 16 boş vardı. 5 mat 2 fen 9 sosyaldi. Hatta tek tek kaç soru işaretlediğimi de saydım.

*Sosyal 11 gözüküyor.Optik gelsin de bakıcam. Ya silik işaretledim iki tane ya da yanlış okundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UGzeg -- 25 Mart 2016; 22:46:41 >
  • cenghover kullanıcısına yanıt
    sosyal mat fen tam hesapladıgım gibi geldi. türkçe 1y2b bekliyodum 3y2b geldi.
  • Türkçeden 3 yada 2 boş bıraktığımı hatırlıyorum ama 26-13 gösteriyor, anlamadım ki
  • Matematikten 10 soru çözdüm 9 doğru 1 yanlış diye baktım 9 doğru 2 yanlış geldi. (fonksiyon sorusunu çözmemiştim)
    Fenden 1 soru yaptım doğru çıktı, 2 soru yapmışım diye gösteriyor ve 1 doğru 1 yanlış. (bunda da iptal olan soruyu çözmedim)
    Sonuç olarak bunlar galiba iptal edilen soruları yanlış saydılar.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115578231&p=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

Aynen, boş bırakmıştım ama bu boşun yanlış olarak yansımasını anlayamadım. Mantıklı gelmedi.

Mesela fende sadece bir soru yaptım, doğruydu. İptal edileni boş bırakmıştım, doğru olarak yansımış. Toplam iki net olmuş. Burada sıkıntı yok yani ama matematikte niye öyle olmadı, tutarsızlık var.

Tutarsızlık yok kardeşim 14 soru işaretledim diyorsun, 1 tanesi yanlış, toplam 13 doğru,1 yanlışın var. İptal edilen soru doğru sayıldığı için 14 doğru 1 yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamabam4680

Benim Türkçede 35 doğru 3 yanlışım vardı 24 doğru 14 yanlış yazıyor.
    Sosyalde 26 doğru 9 yanlış vardı 19 doğru 14 yanlış gösteriyor
    matematikte 5 doğru 2 yanlış vardı 3 doğru 4 yanlış görünüyor itiraz edeceğim...

Hadi diğerlerine inandım da bu ne lan Sarhoş girmişsin sınava haberin yok senin

tipe bak ya
  • Benim her dersten 1er doğru fazla geldi
  • He sen yanlış saymamışsındır canım ÖSYM yanlıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenghover

Hesapladığımdan tam 5 yanlış fazla geldi.

12k geldi belki de 6-7k geleceki. Başta önemsemedim ama bu kadar kişi yazınca bi işkillendim

5 yanlış 12 den 3-4 e atardı
  • BEYLER KURAN ÇARPSINKİ TÜRKÇEDEN 1 BOŞUM VAR ÜSTÜNDEN 2 DEFA GEÇTİM HATTA KONTROL ETTİM AMA 2 BOŞ FAZLADAN GOSTERIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejyoner1

quote:

Orijinalden alıntı: cenghover

Hesapladığımdan tam 5 yanlış fazla geldi.

5 yanlış 12 den 3-4 e atardı

hocam benimde eminim sınavdan cıktım kontrol ettım babama dedimki 8 yanlış bi boşum var...8 yanlış gosterıyor ama 3 boş gosterıyor fazladan 2 soru yani..Ancak yemin bile ederim yani eminim 1 boşum var sadece türkçenın üstünden 2 defa gectım tek tek kontrol ettım bazılarının sıkkını falan degistirdim 1 tane anlatım bozuklugunu bos bırakmıstım anlamadım bu işi
  • Fenden 1 soru yaptim diye hatirliyorum ama 2 yanlis 2 dogru gosteriyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.