Şimdi Ara

sonuçlarla ilgili. morali bozulacaklar gelmesin benim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 lys giriş tarihleri 2015 e göre bir gün sonra olmuş. ve 28 haziranda açıklanmış. üstelik hızlıca okumak için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlardı.

e bu sene 1 gün erken girdik o tarihe göre . 27 haziran olabilir ama gece mesai yapmayacaklarmış :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Daryl ok atan dixon

2014 lys giriş tarihleri 2015 e göre bir gün sonra olmuş. ve 28 haziranda açıklanmış. üstelik hızlıca okumak için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlardı.

e bu sene 1 gün erken girdik o tarihe göre . 27 haziran olabilir ama gece mesai yapmayacaklarmış :(

gece mesai yapmıyorlarsa soruları kim kaldırdı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • train123 kullanıcısına yanıt
    youtube kanalım var. videoları oraya stokluyorum. zamanı gelince dakikası dakikasına paylaşım yapıyor gizleniyor. bunun gibi bir sistemleri olabilir

umarım yoktur. ama sabah gazetesinde okudum bugun mesai yapmayacaklar diyordu
  • bu sene hiçbir şey düzgün değildi.
  • belki de millet beklemesin yatsın uyusun bizde yoğunluk yokken yükleyelim demişlerdir.
  • Geçen seneye göre makine sayıları arttırıldı bunu gözden kaçırıyorsunuz, bu sene ygs 4 günde açıklandıysa eğer Ali Demir olsaydı gece gündüz bu sınavları okusalardı zaten sınav dün açıklanırdı geçen hafta içerisinde lys1-4-5 çoktan okunmuştur fende edebiyattan bir gün önce varıyor yani ygs'de 2 milyon kağıt okunacaksa bunda pazar günkü son sınavdan sonra okunması gereken anca 1 milyon kağıt vardır. Kısacası bu gece gelme olasılığı yavaş okumalarına rağmen yüksek ama yüksek ihtimalle ben yarın gece sonuçların açıklanacağını düşünüyorum.
  • Açıklanır diyenler ne kadar troll ise bunlar da bi o kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anatolia71 A kullanıcısına yanıt
    amacım trollük değil herkes gibi ben de bekleyip düşüncelerimi "herkes" gibi paylaşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.