Şimdi Ara

Sonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumun Digimon bölümünü sürekli okuyorum hic soru sormadan okuyarak.hesap almayı öğrendim,oyununun oynanışını +4 brave yapmasını ve bir cok sey yapmayı ögrendim ve en sonundada brave leri yapıp net aldım ve tokomon yakaladım. Bilgilerini paylasan arkadaslara tesekkur ederim.

Fakat sunu bulamadım yeni yakaladığımız Digimonu 1. Digimon yapabiliyormuyuz?
    Bazılarında görüyorum yakaladığı Digiyi ilk Digisiyle degistirip arkalarında yürütebiliyor bu nasıl oluyor,aura ile mi acaba?

Yanıtlar icin simdiden tesekkurler.

Oyundaki Nick: GOROM

Göreniniz olmustur belki..

• helal olsun sana ya buraya onca yorum yazarak üyelik alamayanlar net bulamayanlar var helal olsun sana
  • işte örnek üye
  • Yaw ne kadara aldı 2 +4 braveye mi
  • 1 +4 , 1 +3 , 1 +2 , 1 +1 Brave ve birazda para verdim adama
    1 Brave daha yapıp 2 +4 yapacaktim ama o sırada net sattan adamın yazısını gördüm kabul edermi diye teklif ettim etti bende aldım ama asıl fiyatı tabiki 2 tane +4 brave

Bu arada bilgisi olan arkadaşlar yanıtını bulamadığım şu soruları cevaplarsa Sevinirim..
  • tokomonu 11lvl yapınca Lye bas patamonun resminin üstüne sağ tıkla oke???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ece-Nur

tokomonu 11lvl yapınca Lye bas patamonun resminin üstüne sağ tıkla oke???

Aynen bu şekilde ...

AYrıca aura diginin gelişmişini dolaştırmanı ve evp saglar başka digiyi dolaştırmanı sağlamaz yani

DİGİNİN İSMİNİ DEİŞTİRMEK İSTİOSAN L YE BAS TOKOMONA SOL TIKLA ÇIKAN YERDE TOKOMONUN RESMİNE SAĞ VEYA SOL TIKLA OLUR
  • Hepinize tesekkurler. Aura yı biliyorum fakat cesit cesit aura oldugundan supheye dustum zaten bundan sonraki amacımda aura almak, digimonun gelismis haliyle dolasmak cok guzel gozukuyor..
  • Bizim hayatımız soru

Brave Nasıl Birşey Resmini Koyarmınız
    Brave Yapımını Anlatan Bir Başlık Varmı
    Miracleye Artı Nasıl Basılır
    2tane +4 Miracleyede Net Alınabiliyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.