Şimdi Ara

sonunda!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşver olmaz ama yinede modemin arkasındaki Power tuşuna bas reset atar..
  • Wolf sen eminmisin oyuna girip oyuna girmeyi aşardım yazıp ss çekip yollarsan daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

Wolf sen eminmisin oyuna girip oyuna girmeyi aşardım yazıp ss çekip yollarsan daha iyi olur

size yalan söylemiyorum ama siz bilirsiniz genede ister inanın ister inanmayın o size kalmış bişey ben size gene bi resim yollıyımda

sonunda!!!!
  • Kısmet bana

Düzenleme: Az önce Game Guard bilgisayarımda virüs buldu ve silme dedim oyunu açmıyor..Virüsü silmekten başka çağrem yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 5 Aralık 2007; 22:59:18 >
  • kısmet benim ıp değiştiği an bende giremicem
  • Ne yaptıysam olmadı..Artık bu oyuna giremiyeceğimi anladım..

Elveda~~~~
  • offf delircem ya kimisi oyuna girio kimisi giremio bişey dicem biras aptaca olabilir ama bnce oyuna girmek ip ve bişiy daha ile ilgili tek ip olmadığı kesin ztn....
  • kardeş sen adsl ile mi bağlanıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxRedWolFxXx

quote:

Wolf sen eminmisin oyuna girip oyuna girmeyi aşardım yazıp ss çekip yollarsan daha iyi olur

size yalan söylemiyorum ama siz bilirsiniz genede ister inanın ister inanmayın o size kalmış bişey ben size gene bi resim yollıyımda

sonunda!!!!

okewww.ip-numaram.com a girip IP nin neyle hangi rakamla başladığını sölermisin

• ben çok özledm digimonu yotube da video izleyrek kendimi avutuorum
  • quote:

quote:

quote:

sonunda!!!!

okewww.ip-numaram.com a girip IP nin neyle hangi rakamla başladığını sölermisin

ıp adresim 78 li başlıyo

• Kardeş Tam Olarak Nerede Yaşadığını Söyleyebilir misin?
  • ip 81 li olursa girilio mu oyuna

ip değişmesini nasıl yapabilirim lütfen anlatın
  • ya saçmalamayın türkiyede oturuyoz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxRedWolFxXx -- 8 Aralık 2007; 15:17:03 >
  • olmuyor yawwwww
  • quote:

ya saçmalamayın türkiyede oturuyoz heralde

Uff Türkiye Olduğunu 5 Yaşında ki Çoçuk Bile Anlar Semt Olarak
  • 13 tane yeni patch gelmiş patchleri indiriyorum ama sadece meraktan acaba banım kalktı mı hiç sanmıyorum şu koreliler böle bişi yapacaklarını ama hadi bakalım benim ip 81 liydi
  • bol anslar dj efecan ya bn digimonda geçirdiğim zamanları çok özledim sro da hiç digimon eğlensiğim kadar eğlenemedim
    neyse digimonu eski güzel günleri ile hatırlamam ve unutmam en isi ama 1 net bile alamadan 1 mega bile yapamadan bnlandığıma hala inanamıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 8 Aralık 2007; 20:23:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

13 tane yeni patch gelmiş patchleri indiriyorum ama sadece meraktan acaba banım kalktı mı hiç sanmıyorum şu koreliler böle bişi yapacaklarını ama hadi bakalım benim ip 81 liydi

hadi efecan bu forum sana güveniyor

EDİT: fenerbahçe 2-0 yeniyor inşallah bi 4 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 8 Aralık 2007; 20:30:10 >

• inşallah bu arada 7 patch kaldı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.