Şimdi Ara

sonunda!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt beyler ister inanın ister inanmayın ama oyundayım
     sonunda!!!!

• Oyuna nası girdin yaw...?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 5 Aralık 2007; 15:41:20 >
  • kardeş yuna nasıl girdin ve burdaki asıl nickin ne söyler misin?
  • Yeni patchde hiandromon gelmiş sitede var
    andromon 41 lwlde hiandromon oluyor artık.
    Oyun dahada bir zevklendi keşke bizide alsalar oyuna ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee.........
  • ben burayı önceden takip ediyodum ama üye değildim yeni üye oldum oyunda girdiğimde ıp adresim 78 ile başlayodu ve halen oyuna girebiliyorum
  • off belkide af gelmiştir belkide başka ip adreslerinide almaya başlamışlardır.oyunu silmiştim şimdi denemek için tekrar yüklesemmi acaba. Keşke silmeseydim

Benim ip adresim 195 ile başlıo proxy arkasındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FELLANKOR -- 5 Aralık 2007; 16:06:24 >
  • ben proxy kullanmıyorum belkide başka ıp ile almaya başlamış olabilir çünkü 1 hafta önce 81 li ıp ile girememiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar kuruyom çok merak ettim yaw inşallah açılır
  • inş. üyelik ve ing. pack ide indirelim açılırsa bence oyun eskisi gibi oldu ama bilmiom fellankor oluosa hmn söle bizde deniyelim
  • oyunda birazda gireşte felan olsun değişiklikler olmuş kurmanı tavsiye ederim insallah sende oyuna girersin
  • patchleri indirmeye başladı hadi hayırlısı

redwolf kardeş sen your freedom filan onları kullanmadın deilmi

eğer onlarda varsa iş çok uzuycak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FELLANKOR -- 5 Aralık 2007; 16:17:20 >
  • nasıl yani???
  • Fellankor oldumu söle???
  • Bir kere girebilmiştim kapanınca birdahada giremedim..
  • ya oyun kapanmıştı evet tekrar mı açıldı eskisi gibimi olck öle olursa spr olr
  • oyun kapanmamıştı yoksa ben mi yanlış biliyorum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Fellankor oldumu söle???

benim bilgisayar biraz yavaş patcler daha 23/77'de

akşam 20:00'a kadar dolar heralde

inşallah kotayı aşmaz geçen ay 60 ytl geldi fatura normalde 29.30 ytl olması gerekirken iki katı geldi eğer yine aynı şey olursa ailem interneti kapattıracaklarını sölemişlerdi inşallah kotayı aşmaz yoksa ben biterim
    inşallah olur allahım ya çok heyecanlıyım olmassa çok büyük bir hayal kırıklığı olcak benim için.

• Benim patchler bitti ama oyuna giremiyorum

Arkadaşlar Launcher ve Oyun Arkaplanı Değişmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 5 Aralık 2007; 16:56:14 >
  • ıp adresin kaçla başlıyo ben 78 li ile oyuna girdim ve giriyorum
  • Olsun yaw belki ilerde girmenin yolu bulunur girmesse bile silmiycem öle kalsın belki bende arkadaş gibi raslantı sonucu girerim belli olmas onu aldığına göre belki bi umut bizide alır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.