Şimdi Ara

Sonunda 8600 GT SOnic + geldiii. Ama birkaç sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartı sonunda aldım 625/1800 stok halde gelde vede 50 derecede stabil çalışıyor.

Şimdi ben ekran kartıma cpu ya ve ramlere overclock yapacagım fakat bunu sadece programla yapmak istiyorum mümkün müdür??

Ve bios güncellemenin ne faydası veya ne zararı vardır? Bilgilendirimisiniz. Biosu güncellemeyince ekran kartında bir sıkıntı olurmu beni bi bilgilendirin bu son isteğim sizden... sağolun

• Bios'u değiştirmenin hiçbir faydası yok şu aşamada..

Zaten mevcut bios'u modlayıp gpu voltajını arttırsan bile gpu'ya fazla voltaj gitmiyor.

Kartın ramları zaten hiçbir müdahale olamdan 1000mhz yapabiliyor.

Gpu için ise pencil mod ile çok rahat 700 ve üstü mümkün.
  • İyide bunu neyle yapiyorsunuz bizede anlatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sembolnet

İyide bunu neyle yapiyorsunuz bizede anlatın

Arkadaşım ürünle birlikte gelen cd içerisindeki Vdo Tool programı veya Rive Tuner 2.06 programları ile kartın hızları ile oynayabilirsiniz yadahttp://forum.donanimhaber.com/m_17733893/tm.htm konusundaki gibi vmod ile daha üst seviyelere çıkarabilirsiniz... Karar sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 8 Kasım 2007; 20:11:42 >
  • masaustunde bos bir yerde mause nin sağ tusunu tıkla VDOtool sec performance den once ram i 1000 e getir bu hızlarda cok rahat calısır. GPU yu kaca kadar gidebiliyo dene ben 675 de calıstırıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.