Şimdi Ara

Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patch

focuslar benim en beğendiğim araçların başında gelir. bu aracı almadan önce iki aracın arasında çok kalmıştık. kararımızdan kesinlikle pişman değiliz ama birisi 0 araç birisi ise 2. el.

dediğim gibi mesele 0 araç mı 2. el aynı sınıf bir araç mı? (şahsen ben olsam 0 tercih ederdim her ne kadar hondamı çok seviyor olsam da)

Focusların sedanlarını beğenmiyorum aslında :) üstelik comfort donanımda arka camların manuel olması ve kapaklar hoş değil...gerçi biraz daha konup Jantlı ve 4 cam otomatikli versiyonu alınabilir ama TCS vs de ekletince 35.000lere çıkar sanırım...şimdi ilgilendiğimiz 2008 model VSAlı Elegance bir CIVIC var... 2. el şansımızı sonuna kadar deneyelim, olmadı gider Focus alırız ya da limiti 10.000 TL kadar düşürüp 2.el geçici bir seçenek de olabilir...bu CIVICin 60.000 km bakımı n tutar bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

Orijinalden alıntı: Patch

focuslar benim en beğendiğim araçların başında gelir. bu aracı almadan önce iki aracın arasında çok kalmıştık. kararımızdan kesinlikle pişman değiliz ama birisi 0 araç birisi ise 2. el.

dediğim gibi mesele 0 araç mı 2. el aynı sınıf bir araç mı? (şahsen ben olsam 0 tercih ederdim her ne kadar hondamı çok seviyor olsam da)

Focusların sedanlarını beğenmiyorum aslında :) üstelik comfort donanımda arka camların manuel olması ve kapaklar hoş değil...gerçi biraz daha konup Jantlı ve 4 cam otomatikli versiyonu alınabilir ama TCS vs de ekletince 35.000lere çıkar sanırım...şimdi ilgilendiğimiz 2008 model VSAlı Elegance bir CIVIC var... 2. el şansımızı sonuna kadar deneyelim, olmadı gider Focus alırız ya da limiti 10.000 TL kadar düşürüp 2.el geçici bir seçenek de olabilir...bu CIVICin 60.000 km bakımı n tutar bilginiz var mı?

bilmem bizim araba daha 40binde zaten servis işleriyle babam ilgileniyor ben hiçbir şeye karışmıyorum

• civic
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 4 Ocak 2011; 16:13:01 >
  • arkadaşlar,

elinizde 2 seçenek var, ikisi de CIVIC ELEGANCE ve otomatik...biri siyah 2007 model ve 16.000kmde diğeri gri 2008 model 58.000 kmde ama VSAlı...ikisi de aynı para olsa hangisini alırdnız?
  • quote:

arkadaşlar,

elinizde 2 seçenek var, ikisi de CIVIC ELEGANCE ve otomatik...biri siyah 2007 model ve 16.000kmde diğeri gri 2008 model 58.000 kmde ama VSAlı...ikisi de aynı para olsa hangisini alırdnız?

Ben başka bir Corollaya bakardım :D
  • quote:

arkadaşlar,

Ama illaki bunlardan biri olacaksa az kilometreli olan araç her daim daha iyidir. Neredeyse ilk bakımından beri sizin elinizde olmuş olur. Bu iş 6 aylık bi bebeği evlatlık almakla 6 yaşında bi çocuğu evlatlık edinmek gibidir. Sizin elinizde yetişir o arabada.
  • quote:

arkadaşlar,

bu durumda öncelikle direksiyonun üst kısmına bakardım (aracın nasıl kullanıldığına dair en iyi firki orası verir) hangisinde kelleşme daha fazla? aracın genel durumuna bakardım, muhakkak tüm servis kayıtlarına bakardım. ön koltukların arasındaki kol dayama yerine ve şöför tarafındaki kol dayama yerinin kumaş kısmındaki kararmalara bakmalısınız. bir de (çok küçük bir ayrıntı ama) şöför tarafındaki camın kenarlarına bakın (resimde kırmızıyla işaretlediğim kısım). buralarda ciddi yıpranma yoksa araca iyi bakılmış demektir.
     Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK

2008'de ciddi bir yıpranma yoksa ben 2008'i tercih ederdim

• patch dostum teşekkür ederim...

başlık değişti :))

enes78 dostum,

Corollayı Antalyada 35.000 TLnin altında almak yassahmış :)

Bu arada Ford basmış zammı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 5 Ocak 2011; 19:49:06 >
  • 58.000 çok bi km değil.araç temizse,hor kullanılmadıysa vsa'lı olanı tercih ederdim sanırım.
    Ford zam yapmış demek
    Önceki fiyatında gerçekten iyi bir fırsattı,ford da talebi görünce zam yaptı heralde.
    2. el deki birçok comfort model sıfırdan pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution313 -- 5 Ocak 2011; 19:52:15 >
  • Şimdiiii...Bir konu hakkında gerektiğinden fazla düşünmek, araştırmak daha büyük kafa karışıklığına yol açtığı gibi hata yapma riskini de beraberinde getirir.

Örneğin 0 km bir Ford Focus, bir de dizel olursa Babanızın çok hoşuna gidecek bir Türkiye yolları arabasıdır. Onun için arka camların otomatik olması çokta önemli değildir... Düşük yakıt masrafı ile, köydeki arkadaşlarını ziyaret etmesi, gezmesi, taze yiyeceklerle eve dönmesi, kullandıkça dayanıklı olduğunu görmesi onu mutlu edecek en önemli kriterlerdir.
    Fakat zamlar yağmur gibi yağma emareleri gösteriyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun
    Hayırlısı olsun. Kia Cerato ve Ce'ed'e de bakmanızı öneririm. Farklı ve şık alternatifler. Bunun yanında Nissan Note da oldukça ferah, geniş ve 1.5 dci Renault dizel motoruyla inanılmaz az yakan bir araç.
    Örnek bir Kia Cerato ilanı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-kia-cerato-2010-kia-cerato-confort-1-6-fabrika-lpg-li-hatasiz-37785129/detay
    Anladığım kadarıyla en üst donanımı Concept donanım. Bu ise Comfort yani en üstün bir altı. Concept'lerin sıfırı 38-40 bin TL civarında.

EyvAllah Üstad...
    Cerato Concept ya da comfort takip ettiğim bir araçtı ancak Antalyada seçeneğimiz çok az, hal böyle olunca da vazgeçtik gibi ama ilanları takip ediyoruZ...
    Arkadaşlar,
    durumu toparlayalım...aracı babam için bakıyoruz...kesinlikle SEDAN C sınıfı almayı düşünüyoruz...Son tahlilde Honda CIVIC ve TOYOTA COROLLA üzerinde duruyoruz...bulabilsek Mazda 3 yeni kasa da düşünülebilir aslında...33.000 TLden bir kuruş yukarı çıkamayız :)...sizden CIVIC-COROLLA karşılaştırması rica etsem ?...Modellerin herhangi biri hakkında etraflı bilgi sahibi olanların da katkılarına ihtiyacım var...
    inşAllah şu arabayı alırız da siz de en kısa zamanda bu konudan kurtulursunuz :)

Valla dostum 33,000 i veren bence bi 350 TL daha verir diye düşünüyorum. Sedan düşünüyormuşsunuz ama KİA Ceed'in 1,6 Lt 126 HP Motion donanımlı versiyonu 33,350 TL gibi bir fiyatı vardı bayide. Yeni zamlarla ne olur bilmiyorum ama o fiyata göre donanımı oldukça yüksek. 8 hava yastığı,ABS,EBD,ön arka sisler,16" jantlar,deri direksiyon,yol bilgisayarı,soğutmalı torpido mevcut. Ayrıca da sınıfının en geniş iç hacmi var. Hiç bir "C" segmenti arabanın arka koltukları Ceed kadar geniş değil. Bu fiyata bu kadar dolu başka bir "C" segmenti araç alınamaz. Bence iyi bir seçenek. Saygılar

• Aynı Şekilde o fiyata sıfır kia ceed yada cerrato öneririm, araba çok güzel
  • arkadaşlar teşekkür ediyorum...

Aracın özellikle otomatik olmasını istiyoruz babam için...0 km Focus için çok gel gitler yaptım...Sedan şartı da olunca Ceed"ten ziyade hep bir 2.el Cerato baktım...ayrıca ESP de olursa çok iyi olacaktı...Otomatik+Sedan ve ESPyi bize en makul fiyata sunan aracı arıyoruz aslında...Antalya dışı bir ilanla ilgilenmek istemiyoruz, şehrimizde de seçenekler kısıtlı aslında...0 kmler zammı yedi...2.eller uçuyor...anlaşılan durum karışık...bakalım bir Civic bulduk gibi...bugün yarın sonuçlanır bu Civicin durumu...
  • quote:

arkadaşlar teşekkür ediyorum...

Aracın özellikle otomatik olmasını istiyoruz babam için...0 km Focus için çok gel gitler yaptım...Sedan şartı da olunca Ceed"ten ziyade hep bir 2.el Cerato baktım...ayrıca ESP de olursa çok iyi olacaktı...Otomatik+Sedan ve ESPyi bize en makul fiyata sunan aracı arıyoruz aslında...Antalya dışı bir ilanla ilgilenmek istemiyoruz, şehrimizde de seçenekler kısıtlı aslında...0 kmler zammı yedi...2.eller uçuyor...anlaşılan durum karışık...bakalım bir Civic bulduk gibi...bugün yarın sonuçlanır bu Civicin durumu...

sonucu merakla bekliyoruz

düzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patch -- 7 Ocak 2011; 22:41:05 >

• quote:

arkadaşlar teşekkür ediyorum...

Bu focus'un yeni kasası çıkmadı daha galiba, o kasa çıktığında klasik olarak bi alt kasalarda fiyat düşüşe gidecektir. ama dizel focus civicten daha iyidir, corolla her zaman dediğim gibi Toyo toyota, çıkarım onla her yola.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

peugeot ve citroen alma da ne alırsan al

Peugeot ve Citroën'i gönül rahatlığıyla alınabilir. Kullanıcısı olarak tavsiyede ederim.

üstad 307ler için n buyururur?

Bende 307 var tavsiye etmiyorum.Turbo ve motor sorunlarından çok basım agridi
  • Arkadaşlar,

katkılarınızdan ötürü herbirinize ayrı ayrı* teşekkür ederim...

Nasipse pazartesi günü aracımızı teslim alıyoruz...araç 2008 model Honda Civic Elegance Otomatik...

Pazartesi günü kesin durumu yine paylaşırım sizlerle...

teşekkürler...

* özellikle Haluk Abim"e...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 8 Ocak 2011; 16:38:27 >
  • hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Arkadaşlar,

katkılarınızdan ötürü herbirinize ayrı ayrı* teşekkür ederim...

Nasipse pazartesi günü aracımızı teslim alıyoruz...araç 2008 model Honda Civic Elegance Otomatik...

Pazartesi günü kesin durumu yine paylaşırım sizlerle...

teşekkürler...

* özellikle Haluk Abim"e...

Galiba kendisi ben oluyorum :)

Hayırlı olsun kardeşim.

Saymadım ama herhalde kişi başı 50 yi geçmiştir pm sayısı.

Baktığımız araç sayısı da 10 un üzerindedir.

Ama yeter ki babanın içine sinsin.

Sevgiler, saygılar.

Haluk
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.