Şimdi Ara

Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G7*

astra dizel
    i30 dizel
    ceed dizel

i30 dizeli aldık babamın arkadaşına... 90 beygirlik olandan...bandrol dahil 34.400 TL...ama o paraya astra daha mantıklı...sıralamanıza katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

astra dizel bulamazsınız şehir neresi bilmiyorum ama istanbulda dizel kalmadı yok emin olabilirsiniz :D 35 bine kia ceed motion modelini bırakıyorlar bunun dısında c sınıfında çok seçeneginiz yok

Antalyadayız...ocak 20den sonrA teslim edebilecekler...o zaman da fiyAt n olur bilemiyorum
  • 30-35'e cikinca cok duses bir durum olmadikca ikinci el almanin mantigi ortadan kalkiyor. Fakat ne yazik ki o fiyatlara da sifir kilometre C sinifi iyi bir dizel bulmak cok zor. Ancak Corsa, Polo filan olabilir.

Bence benzinli 0 bir City cok guzel bir secenek. Honda'da bildigim kadariyla guzel indirimler de olabiliyor. Yok, illa dizel olacak derseniz...iste Hyundai, Kia filan. Kendim almam, alana saygi duyarim.

Dolayisiyla:

Ikinci el dizel: Bulabilirseniz dusuk kilometreli (2009-2010) dizel bir Jetta ya da Octavia ya da Corolla sizi mutlu edecektir.
    Sifir dizel: Corsa ya da Polo
    Sifir benzinli: City

Son olarak: Babaniz uzun sureli, sorunsuz kullanmak istiyor. Konforlu, guvenli bir arac isteyecegi malum. O yuzden, gozunuzun arkada kalmamasi ve ic huzuru bakimindan, kesinlikle Alman ya da Japon diyorum.
  • motorunun sohc 8Valve olması sebebi ile eski kasa cityden vazgeçtik arkadaşlar...yölnendirmelerinizi bekli,yorum
  • pejo 308 dizel:)
  • Konuyu yeni gördüm arkadaşım güncel seçenekler nelerdi bir hatırlatır mısın?

Haluk
  • ceed dicektim ama fiyat listesine baktım dizelinin en düşük donanımı 35 den başlıyo şok oldum verilmez o kadar para kia ya...
  • Yeni L200 4x2 INFORM MT 36.430 TL

35 e bırakırlar hemde dizel
    düşünmezmi böyle bişey
    Babalar için baba gibi araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

bu hafta yılın son kampanyaları devreye girecektir(mesela renault halen birşey yapmadı) Tavsiyem Focus benzinli bakın, arkadaşıma 33.900TL'ye aldık araç süper. Ayrıca dizel şartınız varsa yine başka bir arkadaşıma 34.250TL'ye aldık. Biraz daha limitleri zorlayalım

yılın son kampanyalarımı:D yanlış anlamayında daha ne kampanyası olucak olucak olan kampanyalar ztn oldu ellerinde araç kalmadı daha ne kampanyası? fordun en ucuz dizeli collection yok.opel yeni eski farketmez astra dizel yok.renaultta megane exp ve dinamiq dizel yok.fiatta bravo adam akıllı donanımlı bravo yok elde ne kaldı sence?

son viraja girmedik dostum, ellerinde araba kalmadı çünkü 2009 yılının sonlarında 2010 bu kadar iyi geçeceğini tahmin edilmiyordu. VW Marta araba veriyor Çalıştığım 2 tane Renault bayim var, şu an satışlarımız geçen seneye göre çok düşük diye belirtiyorlar. Honda da bildiğim kadarıyla kampanya yapmadı henüz, hyundai de. Bu hafta kıyamet kopacaktır, kararsızlar iyice şaşıracak, hangisi daha avantajlı hesabını yapacaklar
    Arkadaşıma Focus alırken yeni bir kampanya yapılmasını beklediklerini belirten bayiye bizde o indirimden yararlanırmıyızın pazarlığını bile yaptık

• kia ceed motion dizele 35000 tl forumda fiyat alan vardı .
    bu fiyata sıfır f/p oranı en iyi araç ceed
  • ne kadar verilir acaba kia'ya?Adamlar ucuz satarlar ucuz etin yahnisi deriz
    sahi bu kia'nın ederi nedir..
    kia ceed sw.(bildiğim için söylüyorum diğer ceed'leri ve kia'ları bilmem de)
    parasını kurusuna kadar hakediyor bence test etmediğiniz aracların
    fiyatları hakkında oturdugumuz yerden bu o kadar etmez demeyelim..
    corsa ile aynı fiyata mı satacaklardı
    Ayrıca kia diğerleri bu kadar paralar ettiğinden bu fiyatlardadır..
    Kredi almak kolay oldugundan çinlisinden amerikalısına hepsi kimisi az
    kimisi cok bilinirliği nispetince ....lıyor millete..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

ne kadar verilir acaba kia'ya?Adamlar ucuz satarlar ucuz etin yahnisi deriz
    sahi bu kia'nın ederi nedir..
    kia ceed sw.(bildiğim için söylüyorum diğer ceed'leri ve kia'ları bilmem de)
    parasını kurusuna kadar hakediyor bence test etmediğiniz aracların
    fiyatları hakkında oturdugumuz yerden bu o kadar etmez demeyelim..
    corsa ile aynı fiyata mı satacaklardı
    Ayrıca kia diğerleri bu kadar paralar ettiğinden bu fiyatlardadır..
    Kredi almak kolay oldugundan çinlisinden amerikalısına hepsi kimisi az
    kimisi cok bilinirliği nispetince ....lıyor millete..

Yanlış anlaşılma olmasın bu başlık altında polemiğe girmek istemiyorum.
    Benim bacey'e ilk tavsiyem kia cerato olmuştu
    benim kia'ya karşı sempetim var önyargım yok ama hangi markanın sitesini açıp fiyat listesine baksak araç fiyatı ve kampanyalı fiyat yazıyor.
    kia'nın fiyat listesini açtım ne kampanyadan bahsediyor nede başkabişeyden o yüzden sinirlendim biraz.
    Biraz tutuldu diye fazla ağırdan satıyolar kendilerini.

Kia'ya o kadar para verilmez derkende bi dünya model var ceratodan sorentodan falan bahsetmiyorum tabiki
    ceed'in en donanımsızından bahsediyorum.
    cee'd Hatchback COOL Düz Vites 1.6 Dizel 90 ps 34.400 TL
    Araçta jant kapağı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toşu -- 19 Aralık 2010; 23:57:42 >

• yukardaki arakadaşa şunu söliyim kia liste fiyatından 2 bin tl kadar aşağı inebiliyor dizel ceed motion modeline ist deki nerdeyse her bayi 35 bin 35.500 tl istiyorlar o konuda ceed suan en ucuz alternatif..

kampanyalarla ilgili ztn ayın 20 sine geldik bundan sonra kampanyada olmaz kaldıki ztn hepsi kampanyada ve stoklarında ztn araba yok ocak için fiyat artışı olucaktır bunu ztn gidip bayilerle birerbir konuşunca hangilerinin zam yapıcagını anlıyorsunuz opel,fiat,ford kesin zam yapıcak renault ,kia fln bunun üstüne çıkmaz gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Konuyu yeni gördüm arkadaşım güncel seçenekler nelerdi bir hatırlatır mısın?

Haluk

abi elde şu anda AStra dizel var :) güvenlik ve donanım ön planda bu seviyelerde dizel bir araç bakıyoruz...

toşu dostum,

L200 hep almak istemişimdir ama sanırım çok yakıyor ve sanırım ticari (öyle hatırlıyorum)

öte yandan kialar o paraları hak eder etmez bilemem ama babamın kanaati bu derece para bağlamışken şöyle bilindik bir şey olsun diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

Haluk

abi elde şu anda AStra dizel var :) güvenlik ve donanım ön planda bu seviyelerde dizel bir araç bakıyoruz...

toşu dostum,

L200 hep almak istemişimdir ama sanırım çok yakıyor ve sanırım ticari (öyle hatırlıyorum)

öte yandan kialar o paraları hak eder etmez bilemem ama babamın kanaati bu derece para bağlamışken şöyle bilindik bir şey olsun diyor :)

Astra dizel galiba Classic olacak.

O araçlarda perde havayastıkları yok.

ESP de sadece otomatik viteslerde mevcut.

Bu açıdan çağdaş güvenlik kriterlerini çok sağlamıyor.

Otomatik vites ise esp den dolayı tercih edilebilir.

Gerçi onun da easytronik gibi seven sayısı kadar sevmeyeni var ama.

En güzeli test sürüşü yapıp öyle karar vermek.

Ama Astra kesinlikle bilindik bir araç!!!

Belki de gidip eski kasa City alsanız 20 li rakamlara.

Paranız da cebinizde kalmış olur.

Ya da bir araç daha yazayım ama sen biliyorsun onu :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

Haluk

toşu dostum,

L200 2.5d otomatik arkadaşımda var.Çok keyifli bir araç ancak tüketimi 11.9dan aşşağıya birkez bile düşüremedik buna şehirlerarası yolda dahil ona gore düşünün :)

• biliyorum Haluk Abicim, bilmez olur muyum :) Abi City"e ikna ettim babamı...bu sefer Cityde yoğunlaştım, araştırdım...zaten üzerindeki I-DSI mıydı neydi biraz garipsemiştim...araştırmalarım sonrası aracın motorunun SOHC 8 valve olması beni araçtan soğuttu...öte yandan Astra classic olacak ve asla easytronic düşünmüyoruz...katalogda ESP PLUS yazıyordu ve perde havayastıklarının fotoları vardı...ben de tam onu araştıracaktım...bu arada son mesajının sonuna HALUK yazmamışsın abi :) demek ki daha söyeleyecek sözün var :))
  • Ben babayı zaptettim, siz kaçın

O nasıl bir başlıktır yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

Ben babayı zaptettim, siz kaçın

O nasıl bir başlıktır yahu

vallaha içinde bulunduğumuz durumu en iyi böyle özetleyebilrim :)
  • Bir aydır 20 bin fiyat bandında bile güzel bir ikinci el bulamadım (Bursa)
    Bulduklarıma da sıfırına yakın fiyat verdiler. Ya da güzel, az km li denen araçlara survey yapınca hepsi oynanmış çıktı...
    2009 30 binde ki clio nun dizel en lüksünü 24 bine düştüler... Hatasızdı...
    Yine de almadım... Fakat aşşağı yukarı o fiyata palio premio 1.3 multijet sıfırını aldım...

Fiat bayii her gün kalabalıktı. Marketten araba alır gibi çoluk çocuk gelmiş araba alıyor millet. Hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı. Hala hayretler içindeyim.
    Araba kalmadı derlerse inanırım... Arabayı teslim alırken en çok fiorino ve palio premio vardı satılan. Elemanlar teslim işinde bile kanter içinde koşturuyorlardı. Yer gök araba olmuş anlatsalar inanmazdım yani....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.