Şimdi Ara

Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası Türkiye ve yollar, trafik ve park yeri malum...

Ben çok düşündüm Fiorino yu.. Ticari ve her sene git fenni muayeneye. Senelik 600 küsür vergi ver. kasko yapmasan olmaz.
    Benzin aldı başını gidiyor.2009 model arabaya gaz taktırmak bana abes geliyor... Dizel olacak tabii.

Sonunda Palio Premium 1.3 multijet de karar verdim, aldım.
    Nedeni,
    Senelik vergisi 650 değil 405 TL
    Motoru dayanıklı... Zincirli tip, turbo intercooler...Ekonomik... Klima, ABS, EBD, yolbilgisayarı, sürücü hava yastığı ve bir sürü ekstra donanım standart.
    Üstelik ilk sen kullanacaksın...
    İknci el de yok satıyor. Yok yani... İki yaşında yüzbini devirmiş temizi 20 bin TL, kapanın elinde kalıyor.
    Sıfırında kampanya var yılbaşına kadar 4000 TL de cebine kalır...

Çıtır çıtır da yersin kalan parayı... Ya da bir gedik kapanır....

• ya arkadaşlar bir de benim konuma el atsanız :)

limit 32.000lere ulaştı...0 km olarak ya fiorino alacağız ya da astra HB 1.6...konfor ile ekonomi rasında gidip geliyoruz...lütfen ikisi arasında fikirlerinizi veya alternatiflerinizi esirgemeyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 18 Aralık 2010; 22:35:41 >
  • astra...
  • bu hızla sıze yıl sonuna bır d sınıfı araç alıcaz :)

dızel ınsanı mutlu edıyor bu benzın fıyatları nedenıyle ama tıcarı olduğu ıçın her yıl muayene derdı var,vergısı bıraz daha yüksek ve yanlış değılse bınek araç 3 yılda düşen vergı dılımı tıcarı araçta 6 yılda bır düşüyor.bu nedenlerle bınek araca bakmanızı önerırım.ıkısı arasında astra bence daha mantıklı.
  • D sınıfı :) düşünmesi bile güzel :) 2. el bir vectra mı alsaydık :) abiler babam 14 yıldır bindiği Renault 21ine veda etti...şimdi onu tutabilene aşkolsun...20.000 TLye araç bakıyorduk şimdi oldu 35.000 potansiyelli 32.000 TL :) bana kalırsa alalım bir City, o city senin bu city benim gezsin ama dinlemiyor...Astra şu hali ile hem donanım hem de fiyat açısından iyi GİBİ...Fiorinonun akıbetinden de şüphe ediyorum ayrıca...dönemsel bir araç gibime geliyor...Astra da 8ltden aşağı yakmaz hadi öyle böyle 10 de kmde 40 krş...iyi para :)...dediğim gibi konfor ile donanım arasında sıkıştık kaldık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

ya arkadaşlar bir de benim konuma el atsanız :)

limit 32.000lere ulaştı...0 km olarak ya fiorino alacağız ya da astra HB 1.6...konfor ile ekonomi rasında gidip geliyoruz...lütfen ikisi arasında fikirlerinizi veya alternatiflerinizi esirgemeyiniz...

Fiorino tavsiye etmem. 1.3 mjet devir kesiyor, rampada stop ediyor. Heea ama yeni çıkan 90 HP olanlar nasıldır bilmem, dediğim 2009 fiorino. 0 Astra HB sizi daha mutlu eder. Hem de ileride satarken falan da işinize yarar. Fiat Fiorino değil de Doblo olursa kıyas, kesinlikle Doblo derim. Yeni Doblo hem konforlu hemde ekonomik. Sınıfında da lider, ödül aldı zaten.
  • paranız yeterse astra dizel alın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

Fiorino tavsiye etmem. 1.3 mjet devir kesiyor, rampada stop ediyor. Heea ama yeni çıkan 90 HP olanlar nasıldır bilmem, dediğim 2009 fiorino. 0 Astra HB sizi daha mutlu eder. Hem de ileride satarken falan da işinize yarar. Fiat Fiorino değil de Doblo olursa kıyas, kesinlikle Doblo derim. Yeni Doblo hem konforlu hemde ekonomik. Sınıfında da lider, ödül aldı zaten.

teşekkürler dostum...

Doblo fazla geniş, Astra Fiorinodan daha cazip geliyor bana...bunda 28 yaşında olmamın etkisi n derecede bilemiyorum :) Fiorino 90lık da olsa bilmiyorum, ticari araç unvanından mıdır nedir, heyecan duymuyorum :) 90lıklarının çıkması bu 75liklerin 2.el piyasasını da olumsuz etkiler kanımca...az sonra başta opel ve Fiat olmak üzere bayii dolaşacağız...bu iş çok uzadı ve ben yoruldum aslında...ama konu babam olunca kenara çekilmek gibi bir lüksüm yok...aslında 35.000TLye astra dizel almalı ama sanırım o kadar para bizi yorar...dediğim gibi araba bize binmeye başlar :) iyisi mi City alalım...yok mu derdime çare

• Abi niye düşünüyorsun anlamadım
    fiorino ticari diyorsun doğru.
    benzinli astra çok yakar diyosun oda doğru
    city gibi hem konfor hemde tasarruf sağlayan bi alternatif varken boşuna kıvranıyosun bence.
    bikere aklın citye kaymış çünkü mantıklı duruyo.
    hemde honda.
  • Bu günlerde inşallah karar verip alırsınız arabayı...
    Daha da zaman geçerse bu kafa karışıklığı ve ihtiyaçları karşılayacak arabayı tespit edemediğin için yanlış seçim yapman olası...

Araba alırken düşünülmesi gereken, aksesur, gösteriş ve donanım yerine birinci sırada ihtiyaçları göz önünde bulundurmak, mantıklı düşünmek rantabl bir seçim yapmanıza neden olur bana kalırsa.
    İhtiyacı karşılmayan bir arabanın hiç bir anlamı olmaz... Fiyatı ne olursa olsun....
  • arkadaşlar,

kafa karışıklığı bende değil...ilk mesajımdan bugüne yazdığım her yazıda City vurgusu var zaten...babamın bu konudaki isteklerini ben size havale ediyorum ve mantıklı cevapları ona iletiyorum...az evvel bir arkadaşına ERA CRDI almaya gittik İ30 CRDI alıp çıktık :) benim oraya gitme maksadım babamın ERA almasını engellemekti aslında ve başarabilirsem arkadaşını da :)...hoş İ30 almalarına da mani olurdum o fiyata astra CDTI varken ama onlar Hyundai alacaktı ben de ERA olacağına İ30 olsun bari dedim...sizden beklentim, belirtilen fiyat aralığında alınabilecek SİZCE EN EN aracı önermeniz...biz zaten önerileri kendi şartlarımızda değerlendiririp onay ya da red veriyoruz...İ30dan sonra babam 32.000 TLyi gözden çıkarmak lazım diyor :) bense 2.el olacaksa Honda City, 0 km olacaksa ve 30.000 TLler verilecekse ERA olmasın diyorum :)
  • sonunda olan oldu ve her n kadar aksini söylesem de babam 0 km konusunda ısrarcı ve kesenin ağzını açtı...limit 35000 ve secenekler dizel olmalı...hadi buradan yakın
  • Baban,bu kadar uğraşmana rağmen gidip hiç aklınızda olmayan bir araç alabilir.Hazırlıklı ol şimdiden.Sonra üzülmeyesin
  • Kia Ceed.
  • astra dizel
    i30 dizel
    ceed dizel
  • Peugeot 308 auto6r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 19 Aralık 2010; 21:15:53 >
  • yav ver altına sedan astra dizeli olsun bitsin madem 35000 oldu bari hyundaiya binmesin adamcağız yada olmadı honda city aldır 0 bende bana araba alma işini babama bırakmıştım adam civic verdi şimdi satıyorum arabayı bu seferkini ben alıcam ona bi iyilik yapta al arabasını adamın
  • bu hafta yılın son kampanyaları devreye girecektir(mesela renault halen birşey yapmadı) Tavsiyem Focus benzinli bakın, arkadaşıma 33.900TL'ye aldık araç süper. Ayrıca dizel şartınız varsa yine başka bir arkadaşıma 34.250TL'ye aldık. Biraz daha limitleri zorlayalım
  • astra dizel bulamazsınız şehir neresi bilmiyorum ama istanbulda dizel kalmadı yok emin olabilirsiniz :D 35 bine kia ceed motion modelini bırakıyorlar bunun dısında c sınıfında çok seçeneginiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

bu hafta yılın son kampanyaları devreye girecektir(mesela renault halen birşey yapmadı) Tavsiyem Focus benzinli bakın, arkadaşıma 33.900TL'ye aldık araç süper. Ayrıca dizel şartınız varsa yine başka bir arkadaşıma 34.250TL'ye aldık. Biraz daha limitleri zorlayalım

yılın son kampanyalarımı:D yanlış anlamayında daha ne kampanyası olucak olucak olan kampanyalar ztn oldu ellerinde araç kalmadı daha ne kampanyası? fordun en ucuz dizeli collection yok.opel yeni eski farketmez astra dizel yok.renaultta megane exp ve dinamiq dizel yok.fiatta bravo adam akıllı donanımlı bravo yok elde ne kaldı sence?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.