Şimdi Ara

Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar,

malumunuz Honda Citynin (önceki kasa) iki versiyonu var... LS ve ES...bir de bunların otomatikleri var...

2006 model LS-ES Manuel veya otomatik bir City için verilebilecek minimum ve maksimum fiyat değeri verebileniniz var mı?...aynı şartlarda 2007-2008-2009 modeller için de fiyat önerirseniz sevinirim...
  • yukarıda da belirttiğim üzere iyi bir alternatif çıkmadığı sürece Honda City almaya niyetlendik, ilgileniğimiz birkaç araç var...bu süreçte alternatifleri de değerlendirebiliriz...ay sonuna kadar süremiz var...
  • city ve era bence guzel tercih hangisinin temizini içinize sinenini bulursanız alin,
    ben city nin yakıtından memnundum çok, ama şimdi dizele biniyorum elim hic hesap makinasina gitmiyor,
    ne zaman yakıt aldıgımı unutuyorum dizelinde oyle bi guzelligi var,

city yada era bence sizi pişman etmez, ve satarkende problem olmaz.

not: city de yol bilgisayarı sadece 100km de ki ortalam yakıtı ve trip degerini gosteriyor o kadar, bu gosterge anlik degil tripteki rakamın ortalama degeri.
  • Kia Picanto
    2 kişi için ideal
    1.1 Dizel 75 HP
    Kliması, Abs vs... donanımları tam
    0 km
    5 yıl / 150.000 km garanti.
    24.000 TL
    6.000 peşin 300 küsür aylık ödemeler (Benzinli İçin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autoshow -- 13 Aralık 2010; 18:41:30 >
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar...ancak durumumuzda bir değişiklik oldu...mevcut aracımızı satınca limitimiz 28.000 TL oldu...28.000 Tl azami limit için önerileriniz n olur?...saygılar...
  • Seat Leon a bi bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

Seat Leon a bi bak derim

teşekkür ederim...Leon 54lük delikanlıya biraz fazla spor kaçar, niyeti bozmasın bu yaştan sonra :)

28.000 TLye alınabilecek

EN sorunsuz, EN donanımlı, EN iyi 2.el performansına sahip, EN ekonomik araç sizce nedir?
  • ~Trabzon61~ hocam ne var ne yok..citroen c3 vardı satmadınmı,en cok bindiğin arac bu oldu heralde? 306 düşünüyodun
    quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

peugeot ve citroen alma da ne alırsan al

Peugeot ve Citroën'i gönül rahatlığıyla alınabilir. Kullanıcısı olarak tavsiyede ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

Seat Leon a bi bak derim

teşekkür ederim...Leon 54lük delikanlıya biraz fazla spor kaçar, niyeti bozmasın bu yaştan sonra :)

28.000 TLye alınabilecek

EN sorunsuz, EN donanımlı, EN iyi 2.el performansına sahip, EN ekonomik araç sizce nedir?

ben vw polo düşünüyorum, donanım güzel tasarım çok güzel, fiyat 29.900 benzinli, biraz pazarlıkla daha inebilirler.
  • eagen teşekkür ediyorum ama 30.000 TLyi benzinli bir B sınıfına vermeyi düşünmüyoruz, hele hele donanımları polo kadar zayıfsa..
  • 2006-7 focus ghia dizel veya 2005-6 mondeo ghia dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

2006-7 focus ghia dizel veya 2005-6 mondeo ghia dizel

Tam foruma girip, Neden Acaba Kimse Focus Önermedi? Diye yazacaktım ki bu yazıyı okudum...

2007 FocusII Ghia dizel alınır ve sorunsuz binilir...
  • 2008 lpi li lancer.bu fiyata ötv zamanında alanlardan çok rahat 2008 model bulabilirsin gibi geliyor bana.
    lancerle ilgili bişey yazmama zaten gerek yok :)

veya arkadaşların dedigi gibi dizel bir focus..

bu hızla bütçe ocaga kadar 35000 olacak gibi :P

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution313

2008 lpi li lancer.bu fiyata ötv zamanında alanlardan çok rahat 2008 model bulabilirsin gibi geliyor bana.
    lancerle ilgili bişey yazmama zaten gerek yok :)

veya arkadaşların dedigi gibi dizel bir focus..

bu hızla bütçe ocaga kadar 35000 olacak gibi :P

kolay gelsin.

abi m2.el sitesinde dahi 30.000 TLden aşağı ilan yok, ötv fırsat oldu onlar için de...Lancera da bakıyorum ancak Antalyada satan pek yok, bu karda kışta da 2.el macerası gözüme büyüyor ama bu focus ile ilgileneceğim...focus benzinli de olur LPG taktırırız...
  • Focus , Megane ya da Polo'ya bakın derim.
  • arkadaşlar,

Megane şimdilik gündemimizde yok...üzerinde durduğumuz modeller Civic VTEC ES, Ford Focus Ghia donanım, Honda City (eski kasa) ve Fiorino :) henüz gidip bir araç için bile el sıkışmaya gitmedik...yaz yaz oku nereye kadar :) hadi elinizi çabuk tutun, babamdan beceriksiz damgası yiyecem bu yaştan sonra :)
  • Makyajlı kasa Civic Vtec ES tavsiye ederim.Sorunsuz,makul performanslı,ekonomik bir araçtır.ES donanımlarda sunroof,far yıkama,sis farı ve genelde bej döşeme de oluyor.Sadece frenler güncel rakiplerine göre biraz zayıf ve yol sesini de içeri alıyor bir süratten sonra.Ama doğrusunu söylemek gerekirse ikisine de alıştım ve aracı o hâliyle seviyorum.Yani sedan olarak alınabilecek makul araçlardan birisidir.Ayrıca piyasada da tutulur her zaman.

Bunun haricinde de sadece Focus Tdci öneririm.Ama düşük km'lisini bulmak ta sorun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Makyajlı kasa Civic Vtec ES tavsiye ederim.Sorunsuz,makul performanslı,ekonomik bir araçtır.ES donanımlarda sunroof,far yıkama,sis farı ve genelde bej döşeme de oluyor.Sadece frenler güncel rakiplerine göre biraz zayıf ve yol sesini de içeri alıyor bir süratten sonra.Ama doğrusunu söylemek gerekirse ikisine de alıştım ve aracı o hâliyle seviyorum.Yani sedan olarak alınabilecek makul araçlardan birisidir.Ayrıca piyasada da tutulur her zaman.

Bunun haricinde de sadece Focus Tdci öneririm.Ama düşük km'lisini bulmak ta sorun..

teşekkür ederim hocam,

Focus benzinliden uzak dur mu diyorsunuz?
  • Yok.Aslında o da olabilir.Ama Focus'u dizel olarak düşündüğünüz için öyle yazmıştım.Benzinli Focus daha da ucuza bulunabilir..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.