Şimdi Ara

Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
10.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bacey

sevgili ~Trabzon61~ ,

307lerin herhangi kronik bir sorunu var mı ya da kuzenizin şikayetçi olduğu bir husus?

Valla sorun yaşayanları duydum , hatta internette 1 ay içerisinde 14 kez arıza yapmış yazan bir 307 resmi mevcut Doğruluğu nedir bilinmez tabiki.

Kimileri Türkiyeye gelen ilk parti 307'ler sorunluydu diyor kimileri öyle demiyor. Kronik arızaları varsa şahsen ben bilmiyorum. Yoktur demiyorum ben bilmiyorum Kuzenimin 307'side ilk partiden gelen 307'lerdendi. Kemençenin ruhuna kapılıp E-5'te 150 kilometre gibi hızlara çıkınca kontrolünü kaybedip kaza yaptı. 307'sini perte çıkarttı :) Ondan araç değiştirdi yani. Süspansiyonun biraz sert olduğunu fakat yol tutuş konusunda başarılı olduğunu söyler.

• Bende eski bir 307 sw 1.6 hdı kullanıcı olarak 307 yi 55 yaşında ki genc delikanlıya tavsiye ederim. Spor kullanıma gelmez biraz narindir :)

2005 model di tek sorunu hava yastığı lambasını arada bir yakıyordu. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım ama şunu da söylemek lazım amörtisör sistemi sert cukurları hissettirir ufak tefek plastik aksamda ses gelir ama iyi arabadır, keyifli arabadır özellikle dizel SW olanı
  • Bacey ciiiim
    gel fransızlardan vazgeç.
    çok bildiğimden söylemiyorum ama mekaniğine hiç güvenemiyorum.
    bana sorarsan japon dan vazgeçme.
    Mazdanın sorunsuzluğu gün gibi ortadayken Honda gibi bi alternatif varken
    neden arayışa giriyorsun anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

Bu kıyağıda kimseye yapmam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-kia-cerato-2008-cerato-1-6-crdi-lx-servis-bakimli-kazasiz-35530008/detay

dostum hakikaten iyi fiyat...Antalyalılar biraz yukarıdan uçuyor, 2005 - 2006 sı bu fiyat seviyelerinde kmleri de o biçim ... araç Antalya dışında olmamalı, uğraşmayız maalesef...

• o kadar para verip neden milletin eskilerini alıp kafanı yoruyorsun ki yok kazalı yok boyalı km çok yapmış ıvız zıvır git 206 plus dizel al doya doya bin yakıtı süper fiyatı süper en önemlisi sıfır araba kafan rahat ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

o kadar para verip neden milletin eskilerini alıp kafanı yoruyorsun ki yok kazalı yok boyalı km çok yapmış ıvız zıvır git 206 plus dizel al doya doya bin yakıtı süper fiyatı süper en önemlisi sıfır araba kafan rahat ...

iç hacmi ve konfor seviyesini tahmin edebilliyorum ama sizden ricam bu aracın donanımlarını paylaşır mısınız?
  • klima abs ve çift hava yastığı sis farı gerekli donanımları gerisi zaten modifiye yani gövde rengi ayna ve çıtalar vs vs ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishiyue58

Megane Hacı.

1.4 gitmez diyorlar, hoştur ama donanımı boştur diyorlar hacı? n dersin :)

Doğru Demişler Hacı.
  • son tahlilde ERA mı CITY mi yoksa başka alternatif var mı?...önerileriniz sedan ve 2005 üzeri makul kmlerde alınabilir olmalı...teşekkürler
  • Ben Era diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Ben Era diyorum.

dostum neden ERa, City"nin karizmatik tasarımından kaynaklanan bir cevap değil di mi bu? :) City donanım ve işçilik anlamında ERAdan üstün sanırım ?
  • 2006da ilk cikan citylerden aldim, 5-6 yıl kadar kullandım tık demedi city,
    yakıtı lpglileri aratmyacak kadar iyiydi, bursada 5.2-5.4 ortalam vardı,
    6lt uzerine hic cikmadi yakıt,
    motoru oldukca iyi 1.339cc olmasina ragmen gucu oldukca tatminkar,

gecen sene 55bin kmde 18.900e sattim, sport modeli duz vitesti,
    kocaman bagajini hala ariyorum.

temiz az kullanılmıs bulursanız gonul rahatlıgıla alin, tipi cogu kisi begenmiyor binince alisiyorsunuz ve seviyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashtan

2006da ilk cikan citylerden aldim, 5-6 yıl kadar kullandım tık demedi city,
    yakıtı lpglileri aratmyacak kadar iyiydi, bursada 5.2-5.4 ortalam vardı,
    6lt uzerine hic cikmadi yakıt,
    motoru oldukca iyi 1.339cc olmasina ragmen gucu oldukca tatminkar,

gecen sene 55bin kmde 18.900e sattim, sport modeli duz vitesti,
    kocaman bagajini hala ariyorum.

temiz az kullanılmıs bulursanız gonul rahatlıgıla alin, tipi cogu kisi begenmiyor binince alisiyorsunuz ve seviyorsunuz.

teşekkür ediyorum...City"i az çok biliyoruz...sizin de belirttiğiniz gibi ekonomik ve ferah bir araç...tam bir aile arabası ama 21.000 Tlden aşağı istemiyorlar...onlar da 2007 model...2007 model City almaktansa 2009-2010 Era mı alsak diye de aklımıza geliyor...
  • accent era'nın style sport donanımı baya dolu'dur.(sunroof, 15" alaşım jant, deri direksiyon ve vites topuzu, 8 hava yastığı, ABS+EBD v.s.)
    onlara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 10 Aralık 2010; 13:45:08 >
  • İlanlardaki araçları beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz sadece piyasa hakkında 2005 model üstü 22.000 TL'yi geçmeyen (bazı belirttiğim araçlar dışında) fikriniz olmuş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 27 Şubat 2016; 0:13:32 >
  • arkadaşlar,

başladığım yere dönmek gibi olacak ama aslında 22.000 TLyi 2009 model Megane II HB"ye vermek istiyorum ama 1.4 olması AUTH donanımda olması sebebi ile alma diyorlar...2005 model Mazda 3 Sedana vermek istiyorum, parça pahalılığı ve olur da satmamız icap ettiğindeki 2.eldeki yavaşlığı düşündürüyor...aslında bize sedan lazım ama 2009 model oluşu ile Megane cazip, üstelik C sınıfı...dönüp dolaşıp B sınıfında 2.eli kuvvetli (ERA>CITY), donanımı yeterli (CITY>ERA) yüksek modelli sorunsuz olarak aklımıza gelen iki araç kalıyor ...şimdi aklıma geldi SYMBOLler nasıl (Lütfen tartışma çıkmasın)
  • Bende ilk city alanlardanım ve hala aracımı kullanıyorum (ev taksiti bitene kadar devam). 5 yılım doldu 1defa fren balataları değişti, ve yılda bir kere filtre ve yağını değiştiriyorum. Hala bayiden nasıl almışsam her sabah öyle çalışıyor ve yakıt tüketimi lpg kullanan benzinliler kadar düşük. Okulda 60 öğretmeniz her tip araç var karşılaştırırız az yakıyor kardeşim. Alırsan memnun olmaman mümkün değil, evliysen bagaj ihtiyacın varsa tam aile arabası, arabanın tipi ise takmadığım konu. Ben ufak tefek araca para vermem, bagajsız araba balkonsuz ev gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Bende ilk city alanlardanım ve hala aracımı kullanıyorum (ev taksiti bitene kadar devam). 5 yılım doldu 1defa fren balataları değişti, ve yılda bir kere filtre ve yağını değiştiriyorum. Hala bayiden nasıl almışsam her sabah öyle çalışıyor ve yakıt tüketimi lpg kullanan benzinliler kadar düşük. Okulda 60 öğretmeniz her tip araç var karşılaştırırız az yakıyor kardeşim. Alırsan memnun olmaman mümkün değil, evliysen bagaj ihtiyacın varsa tam aile arabası, arabanın tipi ise takmadığım konu. Ben ufak tefek araca para vermem, bagajsız araba balkonsuz ev gibidir.

dostum,

yol bilgisayarı yok sanırım...hesaplamalarınıza göre kmdeki yakıt verisi kaç kuruş paylaşır mısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stilist07

16 000 17 000 tl ye ne alalım ...sağlam az yakan ama mümkünse hatchback olmayan ne alınır sizce( hava yastığı -abs -esp olursa süper olur birde klima olsun --mümkün olduğunca donanımlı olsun işte...) meriva dediler,yolda devrilecekmiş gibi me geliyor:) merivacılar kızmasın ama viraja hızlı girdiğinde rüzgar esse yatacakmıs gibi geliyor araba:)

COLT :)

Olmadı lancer :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.