Şimdi Ara

Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    city alacağına madem limitte yükseldi civic iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

Bacey Civic VTEC ES iyi gider bence

aslında bu kadar parayı 2005-2006 model bir araca vermektense 2010-2011 bir FIORINO Mjet emotion mu alsam da diyor içimden bir ses...şeytan mı melek mi bilemedim ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

Orijinalden alıntı: toşu

Bacey Civic VTEC ES iyi gider bence

aslında bu kadar parayı 2005-2006 model bir araca vermektense 2010-2011 bir FIORINO Mjet emotion mu alsam da diyor içimden bir ses...şeytan mı melek mi bilemedim ama :)

Açık söylemek gerekirse senin için olsa olmaz derdim ama baban ve onun yaşındakiler beğeniyor bu tip araçları.

benim babamdada kango var mesela

Bunlar sinirlenip kimseyle kapışmazlar zaten virajlara dikkatli girerler. "sanırım"

olmayacak bişey değil aslında hatta bi çok kişinin çok çok hoşuna gidiyor çünkü oturma şekli biraz suv gibi.
    yüksekten bakıyorlar bu yüzden rahat hissediyorlar kendilerini.
    hem ilerde satışıda gayet kolay olur.

Babanı fiorino da mutlu eder dersen diğerlerine hiç girme
    hem sıfır olur garantili olur 2. elde yarın öbürgün bi sıkıntı çıksa kabak senin başına patlar

Herşeyin hayırlısı...

• 28.000 tl ye iyi bir pazarlıkla güzel bir köpek balığı alınır ve sorunsuzca 10 yıl binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D666

28.000 tl ye iyi bir pazarlıkla güzel bir köpek balığı alınır ve sorunsuzca 10 yıl binilir.

yok be abi, köpekbalığı karaya çıkınca kıymete bindi...belki İstanbulda vardır ama Antalyada 30.000 TLden az parası olana Lancer vermiyorlar :(
  • Focus II TDCI Ghia veya Titanium.
  • quote:

arkadaşlar,

Megane şimdilik gündemimizde yok...üzerinde durduğumuz modeller Civic VTEC ES, Ford Focus Ghia donanım, Honda City (eski kasa) ve Fiorino :) henüz gidip bir araç için bile el sıkışmaya gitmedik...yaz yaz oku nereye kadar :) hadi elinizi çabuk tutun, babamdan beceriksiz damgası yiyecem bu yaştan sonra :)

Fransızdan uzak dur zaten,ruhsuz arabalar.Vtec ES eski ve hiçbir numarası olmayan bir kasa.Seviyorum o kasayı ama parasını kesinlikle hak etmiyor,hele ki FocusII ile karşılaştırılması mantıklı değil.Ford'da kasa karşılığı FocusI'dir.Kaldı ki FocusI'i bile Civic'ten başarılı buluyorum.Her zaman derim,Honda motordan başka birşey yapmıyor.Yani motor dışında standartların dışına çıkmıyor.Şimdi o numarası da kalmadı,ne dizel yapıyor ne beslemeli.Sadece adı var işte...City'ler de Focus dururken iyi bir tercih olmaz.Fiorino da aslında bence mantıklı değil çünkü ne geniş,ne performanslı ne de konforlu.Ticari araç yani,artık eskisi gibi ticari araç alma furayası da yok.Demem o ki bunların içinde en alınası dizel ghia veya titanium Focus.Temizini bulursun elindeki paraya.Babanı bindir hepsinin içine o da Focus diyecektir eminim.Başka ne önerirsin dersen Astra olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Fransızdan uzak dur zaten,ruhsuz arabalar.Vtec ES eski ve hiçbir numarası olmayan bir kasa.Seviyorum o kasayı ama parasını kesinlikle hak etmiyor,hele ki FocusII ile karşılaştırılması mantıklı değil.Ford'da kasa karşılığı FocusI'dir.Kaldı ki FocusI'i bile Civic'ten başarılı buluyorum.Her zaman derim,Honda motordan başka birşey yapmıyor.Yani motor dışında standartların dışına çıkmıyor.Şimdi o numarası da kalmadı,ne dizel yapıyor ne beslemeli.Sadece adı var işte...City'ler de Focus dururken iyi bir tercih olmaz.Fiorino da aslında bence mantıklı değil çünkü ne geniş,ne performanslı ne de konforlu.Ticari araç yani,artık eskisi gibi ticari araç alma furayası da yok.Demem o ki bunların içinde en alınası dizel ghia veya titanium Focus.Temizini bulursun elindeki paraya.Babanı bindir hepsinin içine o da Focus diyecektir eminim.Başka ne önerirsin dersen Astra olabilir.

Fransızlar konusunda aynı fikirdeyim...ben de 26000-28.000 TL gibi bir parayı Civiclere vermeyi istemiyorum aslında...tamam Civicler sorunsuz ama bence artık demode oldu :)...City konusuna gelince almayı düşündüğümüz City mesela 2006 model ve LS donanım 60.000 km seviyelerinde ve 19.500 Tlye alınabiliyor...ekonomik, yeterli donanım ve iç hacminin yanında müthiş bagaj :) (Buradan aklımın ve kalbimin beni Citye meylettiği anlaşılmıştır sanırım:)...Focusu her yerde methediyorlar, şirket aracı imajından arındırarak Focusu da focusladım bakalım :)...teşekkürler

• Aynı fiyata Ford Focus SEDAN 2006 model GHIA donanım mı yoksa 2009 model Focus HB trend donanım mı önerirsiniz?
  • Merhaba,

Değerli olan anne ve babanıza hizmet edecek bir binek alırken, en önemli kriteriniz güvenlik olmalı. En azından 28.000 TL' yi gözden çıkarttıysanız bunu isteme lüksünüz olmalı. Bugün, arkadaşım için ;

2011 model, 1.4 16V 77 HP benzinli Punto Evo Dynamic için, 25.900 TL fiyat aldık. Bir kenara not edin belki işinize yarayabilir.

Düzeltme: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakkas. -- 15 Aralık 2010; 22:18:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Merhaba,

Değerli olan anne ve babanıza hizmet edecek bir binek alırken, en önemli kriteriniz güvenlik olmalı. En azından 28.000 TL' yi gözden çıkarttıysanız bunu isteme lüksünüz olmalı. Bugün, arkadaşım için ;

1.4 16V 77 HP Punto Evo Dynamic için, 25.900 TL fiyat aldık. Bir kenara not edin belki işinize yarayabilir.

teşekkürler...bahsedilen araç 0 km fiyat sanırım? (Fiat markasında fiyat bilgim pek yoktur)
  • quote:

Aynı fiyata Ford Focus SEDAN 2006 model GHIA donanım mı yoksa 2009 model Focus HB trend donanım mı önerirsiniz?

Ghia gibi halk tabiri ile full+full bir araba varken ben gidipte Trend almazdım...

Bizdede 2006 benzinli focus var, Zavolli LPG ile sorunsuz çalışmakta...
  • Focusa mim koyduk...son 15 gün
  • quote:

Focusa mim koyduk...son 15 gün

Valla dostum bu güne kadar kötüleyeni duymadık herkes çok güzel şeyler söylüyo focus hakkında
    hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sahibinden-2007-model-civic-bu-fiyata-yook-36544161/detay

ARAÇTA BOYA WARDIR ? Neden acaba sormak lazım...

• bılmem beğenırmısınız ama şöyle bır seçenek var:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-roomster-2008-model-50-000-km-hatasiz-emsalsiz-36385060/detay
    yada
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-roomster-skoda-roomster-style-sport-conford-34648292/detay

tabi benzinli derseniz bu fiyata makyajlı 1.2 si var.binek olduğu için her yıl muayene derdı yok.1.2 sı olursa vergısıde düşük,ılk lınkını verdığım araç scout modelı pıyasada az bulunan özellık olarakta en dolularından bırısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniakcocukcyp -- 17 Aralık 2010; 3:16:36 >

• teşekkürler arkdaşlar...

Boyalı CIVICin ilanını görmüştüm...boyalı olunca üzerinde durmadım...Roomster ile de bir ilgileneyim...Az evvel FIAta gittik, Fiorino için 29.000 TL fiyat aldık...0 seviyeleri görünce insan 30.000 deyiveresi geliyor...30.000 deyince de Corolla mı alsak vs :) bu işin sonu iyi görünmüyor...biz iyisi mi Citye dönelim :))... kafamız çok karışık...araba bize binmesin biz arabaya binelim istiyorum ....son 14 gün hayırlısı Allahtan...
  • Astra Classic nasıl arkadaşlar? 2011 model mqnuel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.