arkadaslar merhaba bu forum sayesinde günlerce araştırdıgım sistemimi dün tamamen almıs bulunmaktayım.
samsung 20" 206bw intel core quat 6600 zotac 8800gt ekran kart gigabyte p35 ds3r 1gb ocz platinium 800mhz 2 tane ram 250gb siagete hdd epsilon 600w güç kaynagı tabiki cooler master stacker 810 alta psu takılan
su anlık memnunum!:)
herkez dalga gecti napcan bu kadar sistemi kasa baska bulamadınmı:) ev gibi kasa yanınada bir buz dolabi alsaydın,ucakmı imal etcen bu sistemle paraya yazık gibi cok cümleler isittim dogrusunu solemek gerekirse
bi aralar vaz geciodum nese almayı basardık
tolam fiyatı 2100lira falan tuttu
kasayla 4 fan geldi 1 ön 1 üst 2 arka olarak su anda ses yok yeni oldugun için herhalde die düsünüyorum ilede ne olur bilemem.
kesinisiz güç kaynagı,mause klavyemde a4 teck sandart hedie olarak verdiler begenmedim 15 liralık set, mause kalvye, 2 tane fan ve fan kontrol paneli almayı düsünüyorum simdi
önerilerinizi ve düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim.. TESEKKÜRLER KOLAY GELSİN
hayırlı olsun gule gule kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme