Şimdi Ara

Sonunda aldım sistemimi fakat monitör içime sinmedi sizce nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: apayy

quote:

Orijinalden alıntı: waswas12

güzel sistem.hayırlı olsun.
    monitöre de üzülme gayet iyi

Çok teşekkür ederim yüreğime su serpttiniz :)

• Vatan kurulum yapmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya23

Vatan kurulum yapmıyor mu ?

Eğer vatandan alırsan onlar montajı yapıyor :)
  • Şu knuyu okuyn adam zaten 1 ms demiş sizde aynı monitörü öneriiyorsunuz sanki arkadaş başka monitör istemiş tavsiye ediyorsanz bemde alıyorum
  • Aynı Monitör'ü PS3 PC'de Kullanıyorum Son Derece Memnunum , Siz neyini Beğenmediniz Anlayamadım ? Özelliklede Oyun Modu , Film Modu Vs. Gibi Modlar ve Tepkime Süresi Böyleyken ?
  • Eh be insan bi editler değil mi kardeşim 2 saat sayfanın yüklenmesini bekliyoruz yazık ya!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: apayy

Suanda müsait değilim gerçekten misafir var evde o yüzden simdi açınca misafir cocukları felan odaya dalarlar malesef ama ben almadan önce baktım bunun aynı göstereyimhttp://m1305.hizliresim.com/19/c/mymz8.jpg

misafir cocukları odayamı dalar.

neyse ben cevabımı aldım sağolasın. 400R ile bunun arasında kaldım bunu alacağım gibi. yalnız bunu okumuşundur üstte boşluklar varmış oraya da 2tane 120 lik fan takın diyorlardı.

Murat hocam herkese yardımcı oluyorsunuz, bu konuda da ben naçizane görüşümü belirteyim. Ben de yakın zamanda PC toplayacağım ve bu iki kasa (400R - HAF 912 Advance) arasında kalmıştım. Tavsiyem bir vatan mağazasında gözünüzle görüp karşılaştırmanız, ikisi de çok güzel duruyor ama 400R daha çok hoşuma gitti benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekTR

Murat hocam herkese yardımcı oluyorsunuz, bu konuda da ben naçizane görüşümü belirteyim. Ben de yakın zamanda PC toplayacağım ve bu iki kasa (400R - HAF 912 Advance) arasında kalmıştım. Tavsiyem bir vatan mağazasında gözünüzle görüp karşılaştırmanız, ikisi de çok güzel duruyor ama 400R daha çok hoşuma gitti benim.

bilmem ki haf 912 daha güzel duruyor sanki corsair çok sade ama ben mavi led istiyorum o yüzden corsaire yönelebilirim CM de kırmızı . ama CM dede yan şeffaf çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Mayıs 2013; 20:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat
    bilmem ki haf 912 daha güzel duruyor sanki corsair çok sade ama ben mavi led istiyorum o yüzden corsaire yönelebilirim CM de kırmızı . ama CM dede yan şeffaf çok güzel.

Arkadaşın konusunu da saptırdık biraz kusurumuza bakmaz umarım :)

Katılıyorum, haf görünüş olarak biraz daha önde, burada kişisel olarak aslında kasadan ne beklediğimiz öne çıkıyor. Ben beni uzun yıllar götürebilecek bir ürün seçmek istiyorum, aslında bu kasalar ayarında olmayacak toplayacağım ilk pc belki de. Bu yüzden, ilerisini düşünerek, daha geniş olduğunu düşündüğüm 400R olacak tercihim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.