Şimdi Ara

SONUNDA ALIYORUM!!! USTALARDAN SON ÖENRİLERİ BEKLİYORUM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasa olarak aopen ın her modeli kalitelidir. Gerek psu gerekse kaliteli malzemesi ile. Seçim senin estetik zevkine kalmış. Link verdiğin bmw görünümlü kasası çok şık ama kapaklı cd çekmecesi beni bozuyor ve o kasa bayağı küçük alacağın anakart kallaviyse montajda zorlar ayrıca haliyle sistem sıcaklığıda yüksek olacaktır. Karar senin asusunda uygun fiyatlı kaliteli, yakışıklı kasaları var.

İşlemci anakart konusunda bence sempron uda düşün. Neden dersen gelecek çift işlemcilerde 1 sene sonra fiyatları uygunlaştığında dünya para döktüğün işlemci+anakartı değiştirmek zor gelebilir. Atix200 chipsetli bir kartla hem pcie ekran kartını kullanırsın hemde ucuz bir geçiş ürünü kullanmış olursun. Zaten oyun amaçlı alacaksan sistemini asıl yükleneceğin ekran kartı, ram olmalı. Sempron her oyunun altından kalkıyor. Sempron u ciddi düşünürsen artan paranlada rami 1 gb yapıp ekran kartınıda x800gto fireblade yapabilirsin. Tavsiyem budur kolay gelsin.

• dostum tavsiyen icin tesekkur ederim ama ben artık sürekli gelecek sistemleri beklemekten bıktım. simdi bana en uygun sistemi alıp soyle bir iki sene rahat rahat kullanmak istiyorum. aşırı oyun düşkünü birisi de deilim. en fazla oynayacağım oyun NFS.
    tesekkurler ilgin icin..
  • kingston o kadarda şart değil markasız al cl si 2.5 olan remlerden sonra onu rame boğğğ 1024 tak hayatını yaşa bide işlemciyi ucuz al ekran kartına yüklen overclock yapmayacaksan
  • Ekran kartını daha iyi bişi al diğerleri iyi
  • 6600gt baya sağlam zaten bence yeterli. 256 lık da alsan olur.
  • 6600gt yeterli olacak sanırım bana NFS oynayayım gerisi sorun deil :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.