Şimdi Ara

SONUNDA ALIYORUM!!! USTALARDAN SON ÖENRİLERİ BEKLİYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMD - ATHLON 64 3000+ 939 VENICE - 126 dolar

MSI K8N Neo4-FI - 105 dolar

SEAGATE - 120 GB SATA NCQ - 90 dolar

KINGSTON - 512 MB 400 - 46 dolar

LEADTEK 128MB Winfast PX6600GT TDH (Geforce 6600GT) Ekran Kartı - 155 dolar

arkadaslar merhaba, araştırmalarım sonucu bütçeme uygun olacak şekilde bir hafta sonra bir sistem toplayacağım. ama herşeyden önce size danışmak istedim. yukarıdaki sistem için iyisiyle kötüsüyle yorumlarınızı bekliyorum. alacağım parçalar; işlemci, anakart, hdd, ram, ekran kartı ve kasa veya psu.

fiyat olarak maksimum 700 dolar cıkabilirm.

su andaki sistemimle kullandıgım SPY SUPER POWER marka 300 W bir kasa var. bu kasayı 3 yıl once topladıgım sistemle almıstım ama bu yeni sistemle nasıl olur bilmiyorum. aslında yeni bir kasa almak istiyorum ama onerebileceginiz ucuz ve PSU su guvenilir bir kasa var mı?
    ayrıca bu sistem stabil calısır mı?

BİR DE BU KASA NASIL SİZCE? -http://www.sistembilisim.net/detay.asp?kod=AK112AOP08&sayfa=detay

yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

bu arada izmirden alacağım. tavsiye edeceginiz yerler varsa lutfen soyleyin...

tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailos -- 3 Ocak 2006 9:53:01 >

• Rami Twinmos alırsan daha iyi ayrıca 2x512MB Dual kit olsa daha iyi olur.
    Kasa içinse AOPEN, ES50E-E02 P4 MIDI TOWER KASA 300W olabilir.
    Anakartın güzel ama fazla overclock yapamazsın onunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

Rami Twinmos alırsan daha iyi ayrıca 2x512MB Dual kit olsa daha iyi olur.
    Kasa içinse AOPEN, ES50E-E02 P4 MIDI TOWER KASA 300W olabilir.
    Anakartın güzel ama fazla overclock yapamazsın onunla
    oc yapcaksan anakartı msi alma,ayrıca kingston içinde;bu ramin oemleri dolaşıo piyasada sanki orjinalmiş gibi onlara dikkat et.Oc yapmıcaksan seçimlerin yerinde.Bu sistem için 300w yeterli,fakat senin psu nun güvenilir olduguna inanıosan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

oc yapcaksan anakartı msi alma,ayrıca kingston içinde;bu ramin oemleri dolaşıo piyasada sanki orjinalmiş gibi onlara dikkat et.Oc yapmıcaksan seçimlerin yerinde.Bu sistem için 300w yeterli,fakat senin psu nun güvenilir olduguna inanıosan...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

overclock yapacagımı sanmıyorum. ayrıca imzan dikkatimi cekti. sende de msi platinium var sanırım. ben acıkcası FI ve Platinium arasında kaldım. ikisinin arasında cok buyuk farklar yok sanırım. sen hangisini tavsiye edersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ailos

quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

overclock yapacagımı sanmıyorum. ayrıca imzan dikkatimi cekti. sende de msi platinium var sanırım. ben acıkcası FI ve Platinium arasında kaldım. ikisinin arasında cok buyuk farklar yok sanırım. sen hangisini tavsiye edersin?

Alıntıları Göster
    http://www.sistembilisim.net/detay.asp?kod=AK112AOP08&sayfa=detay

sizce bu sisteme bu kasa nasıl?? PSU ya guvenilirmi ve yeter mi??

• quote:

http://www.sistembilisim.net/detay.asp?kod=AK112AOP08&sayfa=detay

sizce bu sisteme bu kasa nasıl?? PSU ya guvenilirmi ve yeter mi??

Alıntıları Göster
    kasayı istersen feel 2 al...genel olarak sistem iyi remleri dual almaya çalış...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUE MAnN

kasayı istersen feel 2 al...genel olarak sistem iyi remleri dual almaya çalış...

Alıntıları Göster
    Biraz daha paran varsa AMD 64 3500+ falan almaya çalışsan..Birde mutlaka PSU daha yüksek olsun ya 300 artık en alt sınır..Ben termaltake aldım..480 watt..Çok memnunum süper sessiz..x1800xt gibi yüksek güç isteyen bir ekran kartı 4 tane hdd de bana mısın demedi..Ama biraz pahalı..65-70 dolar civarı idi sanırım..Noname PSU yu hiç tavsiye etmem..Haa birde venice olsun amd işlemcin..SS3 destekliyor..Piyasada ki sana satan satıcı büyük ihtimal abi bana güven veniç (veniç yalnız bakar mısın) tir bu diyecek ama alakası olmayabiliyor bende öle oldu mesela..:(

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUE MAnN

Alıntıları Göster
    sistem cık gusel olmus.ama senin yerinde olsam boyle bir sistemde eski bir kasa kullanmazdım.benim sana tawsiyem...http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=12169
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.storm

sistem cık gusel olmus.ama senin yerinde olsam boyle bir sistemde eski bir kasa kullanmazdım.benim sana tawsiyem...http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=12169

Alıntıları Göster
    bencede feel II al kasayı hem şekli var kasanın...
    ramleri 2*512mb twinmos al...

• quote:

Orijinalden alıntı: poetryer

bencede feel II al kasayı hem şekli var kasanın...
    ramleri 2*512mb twinmos al...

Alıntıları Göster
    bende feel e ayar olmuştum ama o güzelim kasanın içine dandirik bir psu koyduklarını öğrenince soğudum.arkadaşımızın fiyatlarada dikkat etmesi gerekiyormuş.kasa şuda olabilir

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18857

ramler konusunda arkadaşlar haklı 2x512 ve twinmos olsun dikkat et

şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

bende feel e ayar olmuştum ama o güzelim kasanın içine dandirik bir psu koyduklarını öğrenince soğudum.arkadaşımızın fiyatlarada dikkat etmesi gerekiyormuş.kasa şuda olabilir

şimdiden hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    işlemciyi nerden bulacaksın yok piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

şimdiden hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SayGili

şimdiden hayırlı olsun

dostum bu kasanın uzerinde gelen PSU ne kadar guvenilir olur? yani eger PSU dandikse bir de PSU ya para bayılmayayım.
    bu arada ramler icin 2x512 dual demissiniz. su an icin 2 adet alamam ama simdilik birini alsam sonradan eklesem olmaz mı? yoksa duallerde farklılık mı var?
    arkadaslar tavsiyeleriniz için cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailos -- 2 Ocak 2006 15:09:48 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SayGili

şimdiden hayırlı olsun

dostum bu kasanın uzerinde gelen PSU ne kadar guvenilir olur? yani eger PSU dandikse bir de PSU ya para bayılmayayım.
    bu arada ramler icin 2x512 dual demissiniz. su an icin 2 adet alamam ama simdilik birini alsam sonradan eklesem olmaz mı? yoksa duallerde farklılık mı var?
    arkadaslar tavsiyeleriniz için cok tesekkurler.

Alıntıları Göster
    arkadasla amd3000 939 piyasada yok su sıralar alan arkadaslar varsa yerini soylesin yoksa bosu bosuna bu islemci ile sistem kurmasin arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: sekerrenk

arkadasla amd3000 939 piyasada yok su sıralar alan arkadaslar varsa yerini soylesin yoksa bosu bosuna bu islemci ile sistem kurmasin arkadaslar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sekerrenk

su anda yokmus ama gelecek diyorlar.. bayramdan sonra gelir heralde.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sekerrenk

su anda yokmus ama gelecek diyorlar.. bayramdan sonra gelir heralde.

Alıntıları Göster
    yokmu baska öneriler tavsiyeler?
  • quote:

yokmu baska öneriler tavsiyeler?

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    AMD - ATHLON 64 3200+ 939 VENICE
    EPOX EP-9NPAJ SLI
    TWINMOS - 1 GB 400 DUAL
    MSI - NX6800GS-TD256E
    SEAGATE - 250 GB SATA2 NCQ
    FEEL - HURRICANE II

ben de bu sistemi kurucam gibi.sen ekran kartı ve ana kartı daha ucuz birşey alarak fiyatı aşağı çekebilirsin.
  • kardeş ilk önce o anakartı alma iyi değil diyorlar.sen git onun yerine dfi infinitive al.epox'da da uyum sorunu var.ramler dual alırsan bize dua edeceksin.ekran kartın zaten güzel.o power sana yetmez.o yeni kasadaki power'ında o kadar iyi olacağını sanmıyorum.sen git onun yerine bir tane fsp 350 wattt al mis gibi kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxMulder

EPOX EP-9NPAJ SLI
    TWINMOS - 1 GB 400 DUAL
    MSI - NX6800GS-TD256E
    FEEL - HURRICANE II

ben de bu sistemi kurucam gibi.sen ekran kartı ve ana kartı daha ucuz birşey alarak fiyatı aşağı çekebilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FoxMulder

EPOX EP-9NPAJ SLI
    TWINMOS - 1 GB 400 DUAL
    MSI - NX6800GS-TD256E
    FEEL - HURRICANE II

Hocam ne yaptın sen senin sistemle benim kuracagım sistem bir mi? cok fazla fiyat farkı var. ne kadar aşağı çekersem çekeyim buna yetişmez

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FoxMulder

EPOX EP-9NPAJ SLI
    TWINMOS - 1 GB 400 DUAL
    MSI - NX6800GS-TD256E
    FEEL - HURRICANE II

Hocam ne yaptın sen senin sistemle benim kuracagım sistem bir mi? cok fazla fiyat farkı var. ne kadar aşağı çekersem çekeyim buna yetişmez

Alıntıları Göster
    asus a8n-e anakart nasıl? MSI neo4 FI modeli bulunmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.