Sayın albani,hansolo ve diğer yorumları ile bana ışık tutan arkadaşlarıma teşekkür ederim.ilk izlenimlerim ilkönce x serisine yoğunlaşmıştımki fiyat beni aynı teknolojide olan samsung 9 serisine yönlerdiki şuanki düşüncelerim fiyat olarak 2 katı olan sony'i aratmayacağını düşünüyorum. inşallah ilerliyen günlerdeki kullanımlarımdada aynı düşüncede olurum.
güle güle kullan. umarım bir sorun yaşamazsın. incelemeni bekliyoruz.
hayırlı olsun inceleme yaparsan seviniriz.
nasıl memnunmusunuz?
Gayet memnunum çünkü o kadar şartlandırmıştımki kendimi 5 sene önce aldığım vestel lcd'den sonra kendimi birdaha alırsam kesinlikle sony lcd alacağım diye ama o kadar araştırdımki sony x serisi ile 9 serisini satıcılara gidip gelmekten yorgun bitap düşerek ama kararımı 9 serisinden yana verdiğim için çok memnunum birde bir lcd' ücretide cebimde kaldı.
quote:
Orjinalden alıntı: ersecetu
Gayet memnunum çünkü o kadar şartlandırmıştımki kendimi 5 sene önce aldığım vestel lcd'den sonra kendimi birdaha alırsam kesinlikle sony lcd alacağım diye ama o kadar araştırdımki sony x serisi ile 9 serisini satıcılara gidip gelmekten yorgun bitap düşerek ama kararımı 9 serisinden yana verdiğim için çok memnunum birde bir lcd' ücretide cebimde kaldı.
doğru tercih.ama zorlanarak yapılacak tercih de değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme