< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sonunda bilkent’e geldim (2. sayfa)
-
-
Tyt netler nasıl çağrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar güzel
Çok mu güzel
Fende eksik konularım var sadece
3. Mezun hayırlı olsun
Maşallah
-
Niye
Sen bakma bunlara dostum
Biri zaten iyi maddi imkanlarına ve eğitimli ebeveynlerine rağmen kendine bir şeyler katmayı becerememiş , hayatı şu ana kadar rahat olduğu için devamında da kolay olmasını kendisine ilke edinmiş
bir kız yüzünden ( gerçek mi şüpheli ) 100 lerce konu açıp ilgi açlığını orda burda tatmin etmeye çalışan , bir gün savunduğu şeyi öteki gün yerden yere vurabilen , sana yaptığı yorumdan da anlaşılabileceği üzere açık bulduğunda veya herhangi bir konuda kendisinden daha altta birini gördü mü anında saldırıp aşağılamaya yönelik söz ve yönelimlerde bulunan dengesiz bir arkadaş
Diğeri de aynı vasıfsızlıkta yancısı :)
Sen umursama bunları, akademik hayatları iyi olsa ne olucak bu kadar çürümüş yapıları olduktan sonra ...
Haklısın.
Bilkent2 star arka bahce mi igrenc
Nerden anladın hocam
ben çok seviyorum boş sakin oluyo genelde
son seneye geçtim hocam artık bitirmek dışında bir amacım yok bıktım okuldan kardeşim girecek bu sene sınava onun için kaynak sormak için girdim mazi oldu bana da en son postlarıma da baktım okula lanet okumuşum hala da aynı lanet okuyorum bitsin gitsin diye senin nasıl gidiyor hocam nicki tanıdım da gerisini hatırlayamadım çok zaman oldu ya
-
Sen de mi ctiscisin hocam
-
yok bilkent cste son seneye geçtim
-
o kadar zor mu okul
-
zor değil kasıntı. hiçbir anlamı olmayan şekilde zorlamak için zorluyor sadece. benim zaten okula karşı en büyük serzenişim bu. gidip algoritma dersini os dersini zor yapabilirsin ona lafım yok ama humda hayvan gibi iş yükü vermenin, tüm mühendislerin aldığı mat102 dersinin ortalamasını 18 getirmenin (finale girme notu min. 20) bir mantığı yok.
-
en üst seviyede insanlar girip o kadar alıyorsa sınavdan, nasıl bir kasma çok saçmaymış. böyle olursa öğrenci kendine zaman ayıramaz ki dersten başka
-
Eskisehir yolunun güneyinde bilmedigim herhangi bir nokta yok Ankara'da bi zahmet bilkentteki starlari da ezbere bileyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X