< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sonunda bilkent’e geldim (3. sayfa)
-
-
varya şu saçma sapan bölüm derslerini kaldırsalar çoğu bölümden okul süreleri en az 1 sene düşer aynı avrupadaki gibi 3 sene olur. Eczacılık okurken ilk senede ecazcılık ile alakalı ders yoktu. alınan dersler de bir işe yaramıyordu neredeyse. Bi düzensler dersleri, gereksiz dersleri atsalar ama yapmazlar inanılmaz eski kafalılar.
-
Favori yerin ne hocam kampüste ve bilkent semti civarında
-
Center star, kampuste 81 sigara ile eeden inince odeondan asagi inen yol kapisir, bi de a330
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La çocuk beni darlayıp duruyor. 4 ay önce sabancıya gidicem diyordum vazgeçtim papağan gibi yazıp duruyor. Ben bilirim bu tipleri bunlardan bir halt olmaz.
Seneye 150k, sonrası mezun (120k opsiyonel)
-
Hocam kütüphane sigarayı kapatıyorlarmış ya ne yapcaz şimdi başka yakınlarda nere var ee’nin oralarda var mıydı?
-
Ee galiba en yakın evet, ama hic yakin da degil yani ma veya b daha rahat bile olabilir binadan gecmen gerekmeyecehi için, pratikte cok yorar
1 dal sigara için mescit sigaraya mı gidicez yav.
neyse hocam benim kütüphane günlerim biter. C binasından devam
-
60-90 dakikada bir git 3 dal yak don gayet.optimal
Ben de son seneye geçtim valla aynı, koşturuyoruz. Ben de ismini görünce şaşırdım uzun zaman sonra görmeyince sevindim aynı zamanda.
Çok zaman geçti büyüdük ya valla Kardeşim sınava girecek bu sene onun için bi kaynak sorayım dedim hiç aşina değilim güncel kitapların kalitesine/seviyesine. Tanıdık yüzler görmek iyi oldu ama
Mezuniyet sonrası plan ne hocam hangi alana yöneldin veya düşünüyorsun
-
Hocam bir iki tüyo verir misin borsaya giriyorum
-
Şu anki hedefim sektöre en erken nereden girebilirsem o şekilde girmek. Yazın staj yaptığım yerde part-time şeklinde de başladım şu an, mezuniyet sonrası da devam edebilirsem aynı yerden devam ederim. Edemezsem de serisinden tüm şirketlere başvuru spamlamaya başlarım YK teknolojide devam ediyorum şu anlık
Hocam ctis hakkında ne düşünüyorsun
Csten iyidir
hocam backend üzerine kendimi geliştirmeyi düşünüyorum ctis 1. sınıfım henüz. sence mantıklı mı yoksa önü kapalı mı yapay zeka muhabbetinden dolayı. kafam çok karışık.
-
Düşünme bir alan seç başla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Eylül 2024; 20:49:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
la bu yapay zeka beni yine korkutmaya başladı ya. bugün bizim lavuklarla konuşuyordum onlarla da aynı durum ;(
-
Yapay zekanın yapabileceği iş çok sınırlı güncel olarak. Kod parçaları yazabilse de orta-büyük ölçekli bir codebase'i yazmayı geçtim anlamaya yakın bile değil. İlerisi ne gösterir bilinmez tabi net bi şey söylemek zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X