Şimdi Ara

Sonunda birisi cesaret edebildi. 'Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilmeden konuşuyorsun. Orada bayrak açmak nazi davranışı olarak kabul ediliyor, yani vatandaşlar yaparsa. Devlet tabii kullanıyor bayrağı. Oranın düzeni öyle. Senin bayrak açmana benzemez onun bayrak açması. Dede de Nazi bu arada, başka kimse yapmaz çünkü o hareketi.

• Bu örgütün lideri yeni iyi partili eski pkklı mahlukat hadi pkklı diye türklere soykırım yapmak istedi bu örgütün en az 100 üyesi vardır hepsi mi pkklıydı? O kadar pkklı doktor hemşire olup birbirini bulup örgüt kuramaz. Konuşmalarında bebekleri özellikle suriyeli değil türk istemelerinin sebebi ya suriyelilerin sigortası ödeme yapmıyor özel hastaneye yoğun bakım ünitesi için yada suriyeliler türklere göre daha fakir diye ödeme alamıyorlar. Mine dediğin kadın 72 yaşında yaklaşık 50 yıldır bu tür komplo teorilerini konuşuyor bunun dedikleri doğru olsa türkiyenin şimdiye 25 kere yıkılması lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pkk lı doktordan her şey beklenir , öldürülen bebeklerin nüfus kayıtları ve ırkları araştırılsın. eminim ki doğulu yoktur.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Valla solcu değilim ama Türk düşmanlığını hep sağ politikalardan gördük. Osmanlıdan beridir de böyle gibi

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

nazizm neden kötü? simdi nazi rejimi gibi bir sey olsaydı, bunları sokakta infaz edip leslerini ortada bırakırlardı.. lesleri gören bir daha aklından bile geciremezdi.. bu avrupalıların liberal sacmalıgı yüzünden dünya bir pislik cukuruna dönüstü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Ekim 2024; 10:28:42 >
  • kugutex kullanıcısına yanıt

Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"  

lan orjin hesabı da mı bu yüzden patlattılar? :)))))))))))

nazi bayrağı desem ...

hayır weimer öncesi krallık bayrağı desem ...

Alman federal bayrağı açmak nazi bayrağıymış mı Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"  

• Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"

Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"

Pskillercheto'nun başucu kitapları... Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 20 Ekim 2024; 13:28:47 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Nazizm insanları ellerinde olmayan şeylerden dolayı suçladığı ve cezalandırdığı için kötü. Bugün İsrail ne yapıyorsa Nazi Almanyası tam olarak aynı şeyleri yaptı.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Peki neden doğum hızı 5.8 olan Suriyelilere yapılmıyor da 1'e düşmüş Türk bebeklere yapılıyor? Tesadüf mü?

Bu doğum hızlarıyla 2040'ta Türk nüfusu ile Suri, Afgan vs nüfusu eşitleniyor bununla hiç mi ilgisi yok? Araya başka milletten hiç mi bebek karışmaz?

Bu kadar yıldır pek çok şikayet var yeniodoğan bebeği aldılar götürdüler sonra öldü dediler diye. Bu şikayetler neden hep Türk'lerden gelmiş ve ilgilenilmemiş? TTB veya dem'liler neden ayaklanmıyor? Niye tarikatler ağzılarını açmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 20 Ekim 2024; 14:50:55 >
  • ufo U kullanıcısına yanıt

Çünkü olaylar ÖZEL HASTANELERDE GEÇİYOR... Bunu bile anlayamıyacak seviyedesiniz.

Adamların derdi PARA- PARA -PARA sadece.

Öldürülen bebekler arasında Nijeryalı bir ailenin bebeğide var. Iraklı bir ailede var. Özel hastaneye düşenlere kuruyorlar kumpası.

Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı" www.cumhuriyet.com.tr
    Nijeryalı aile de 'Yenidoğan Çetesi' mağduru olmuş: 'Her gün 10 bin lira ödüyordum!'
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/nijeryali-aile-de-yenidogan-cetesi-magduru-olmus-her-gun-10-bin-2259543#google_vignette
  • Hastane olayıyla ilgisi varmıdır bilmem ama ülkeye sürekli Arap alarak Türk nüfusunu silmeye çalışılması bunu gösteriyor.

50 seneyi bulur mu bilmem ama çok yakında azınlık olacağız, bizim doğum sayımız Araplarınki ile örtüşmüyor. Çok hızlı çoğalarak

Türk milletini azınlık durumuna düşürüp PKK gibi ülkeyi bölmek, kendi Arap etnik devletlerini kurmak isteyeceklerdir.

Bak adamlar oldurdugumuz bebek suri degildir Turktur insallah demisler sen n degilsen oburu n oluyor ama bunu ne yapacagiz peki? cozum oner.. n olmayalim da ne yapalim bu durumda.. demek ki cicek bocekle olmuyor yani... n olmaya mecbur kaliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Ekim 2024; 15:24:52 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Bu kisinin ulke yonetimindeki rolü nedir. Simdiye kadar hangi kararları almışta basimiza çorap örmüş. Kaçkişi tanır. Başbakan mı cumhurbaşkanımı. Banane birisi şahsi görüşlerinden.

• özellikle 2020 sonrası ekonomik taarruza başladılar, halkı ekonomik olarak çökerttiler, diğer taraftan suri-paki-arab-afgan beslemeye son sürat devam, yolsuzluklar devam, israf devam, yap işlet gümlet devam... her gün çıkardıkları gündemler ile psikolojileri dinamitliyorlar, ekonomik ve psikolojik saldırı son sürat devam ediyor. eğer bunları bir avrupa ülkesine yapsalar o ülke çoktan dağılmıştı, çünkü onlar bu saldırıları kaldıramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 20 Ekim 2024; 19:16:12 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Doğru izafi degildir, doğru tektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamların derdi para para sadece.iş giderek magazine dönmüş durumda.Şimdi SGK hastanelerinde ultrasonu çekmek için 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlar.Özel hastaneler kazansın diye bilinçli yapıyorlar.sonra biz çökertik diye hava atıyorlar.

Şey gibi tıpkı.Dışarıdan Para getirin,nereden buldunuz demeyeceğiz demişlerdi ve tüm dış mafyalar kirli paralarını buraya getirdi ve hepsi burada iş yapmaya başlamıştı.Sonra iş çığrından çıktı tabii,yakalanan yakalana.bakan şu yakalandı,bu yakalandı diye Twitler atıyordu sonra.

Ülkede bakkal acar gibi önüne gelen hastane açmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Iste o dogru sen N degilsen onlar N olacaklar..

Bak bir gün ben lisedeyken, bir arkadasla böyle arabayla dolasıyoruz, arkadas kullanıyor ben ön koltukta oturuyorum kendi mahallemizden bir eleman aldık, bu arka koltuga oturdu, bu arkadasın baska semtteki evine dogru giderken, birden arkadan bana sen fasist misin kardes? diye sordu.. neden dedim, sizin oradan iyi fasist cıkar dedi..

ben o ana kadar fasist degildim ama o sorunca ne oldu bilmiyorum ama kafamda sanki bir kısadevre gibi bir sey olustu.. sanki özümü buldum haha.. yani ben sordugu seye sinirlenmedim de ama nedendir bilmiyorum arkamı döndüm ve söyle söyledim, evet fasistim dedim... o günden beri haftada 2 kez N marsları dinliyorum.. Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Ekim 2024; 21:10:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.