Şimdi Ara

Sonunda birisi cesaret edebildi. 'Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• theriskoftime kullanıcısına yanıt

ülkede artan bu liberallik korkutucu boyutta.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

112 yönlendirmesi var işin içinde. 112 özel mi? Özel hastaneye kim sevk ediyor?

Teknik takipteyken ölen bebekler var. Hepsinin ses kaydı var ve dinlemedeyken öldürülmüş, müdahale edilmemiş. Özel sektör mü dinlemiş de müdahale etmemiş?

Hastane sahipleri kim?

Tek dertleri para orada mutabıkız.

• Bebek katili Fırat sarı, Türkleri daha doğmadan zehirle iğne ile katlediyor mu araştırılmalı

Hannibal awq sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Bebek katili bu varlık. Daha kötü ne olunabilir bilmiyorum.

• Bu ülke kendisini milliyetçi sanan sağcılar yüzünden bu halde. Sağcı solcu falan değilim ama bu ülkeye sağcılar kadar kimse zarar veremez. Adamlar ülke yönetmeyi ticarethane yönetmek sayıp vatandaşı potansiyel müşteri ve keriz olarak görüyor. Bütün sağ partileri inceleyin şaşmaz. Müteahhitlere verilen garantili ihaleler en basit örnektir buna. Bakın itiraz edecek sağ kesimden arkadaş varsa abd gemisini kıble yapıp önünde namaz kılan tayfa yönetiyor yıllardır ülkeyi. Bunun anlamını anlayabilecek kapasite sağ partiye oy verenlerde büyük oranda olmaz maalesef

• Ağzını açsan ırkçı olmuyorsun. Irkçılık esas manasından sapmış bir kavram olmakla beraber insanları ait oldukları gruplardan dolayı suçlayıp hakir görmek olarak tanımlanabilecek bir şey, yani pratikte. İçerisine doğduğun etnisiteyi kendin seçmedin ya sen, işte başkaları da seçmedi. Bir PKKlı teröristtir. Bu adam teröristliğin üzerine bir de bebek katili. Sorun bu adamın kürt olmasında değil canavar olmasında.

Irkçılık hedefindeki insanları ötekileştirerek içerisinde bulunduğu geniş topluluğa aidiyetini kopardığından bu adam gibi saf kötü olmayıp başka şartlar altında normal insan gibi davranabilecek kişileri de ekstrem ideolojilerin endoktrinasyonuna daha açık hale getiriyor.

• Fakirleştir, asimile et ve yok et. Türklere uygulanan tam olarak bu. Adı konulmamış soykırım iddialarına katılıyorum. Savaşlarla yenemeyecekleri toplumu içeriden fethetmeye çalışıyorlar bopçular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Oyle bir durum tespit ettiysen buraya yazmadan once saglik bakanligina yaz kardeş, sonra gel burada bizlerle gene paylaş.

• Bana 2 gün önce mesaj yazmışsın ama forum bildirimi gelmemiş bana, ilginç. Konu yukarı çıkmış olduğu için tesadüfen görüyorum.

Müdür şunu demeye çalışıyorum. Pek çok insanın ortak özellikleri olabilir. Birbiriyle zıt ideolojilerde olsa bile inanılmaz derece pek çok konuda aynı düşünen aynı şekilde yaşayan insanlar görebilirsin, tersini zaten görebilirsin. Herkes aynı kalıptan çıkma değil, herkes tek bir kalıba ya da birkaç kalıba uyamaz uyanlar bile tam olarak uyamaz. Pek çok insan hayvansever olabilir hatta pek çok kesim hayvantapar derecesinde bile olabilir. Bu onları otomatik olarak solcu yapmaz. Bunların içinde milliyetçisini, dincisini, dindarını, muhafazakarını, çocuklu ailelisini bile bulabilirim hiç zorlanmam bile. Ayrıca solcu dediğin kesimden de hayvanları sevmeyen, hatta nefret eden kesimler de bulabilirim. Öyle birkaç örnek uç örnek de değil. Bu insanlar daha çok sol kesimden çıkıyor dersen olabilir ama bu yine herkesi aynı kalıba sokabileceğin anlamına gelmez. Bu sadece bir olasılıktır. Hadi diyelim %60'ı sol kesimden çıkıyor, rakamı tamamen salladım e %40'ı ne yapacağız? Değil mi?

Hayvan mevzusunu geçelim. Bak forumda solla solculukla en az senin kadar alakasız 2 kişiyi solculukla itham ettin hem de çoğu kez, bir kez değil. Cem adlı üyeye sol dedin, Periah'a solcu dedin. La bu adamlar en az senin kadar milliyetçi, merkez sağcı. Bu adamlar sığınmacı konusunda da başıboş sokak hayvanları konusunda da iktidarın yaptığı yanlışlar konusunda da senin gibi düşünüyor. Hele hele Periah. Periah örneği bile senin komple kalıpçı yaftalarını komple boşa çıkarıyor. Adamın açtığı 50 tane konu var siyasal İslam'la, sığımacı mülteci ve başıboş hayvanlar konularında. Hatta üstüne bu adam eğitim konusunda da yapılan yanlışları defalarca dile getirdi akıl ve mantık ile açıkladı. Bu adam sol anlayışı düzgünce eleştirdi. Pek çok konuda senle hatta senden daha çok sağa yakın bir adamı sadece bir yerdeki görüş farkı sebebiyle nasıl solculukla ithamlıyorsun harbiden hayret. Sen bence o gazetecinin bu soykırım haberine şaşırma buna şaşır.

Diyorum işte insanlar siyah ve beyazdan ibaret değil, sen şimdi evet aralarda griler de var diyeceksin yok. Arada farklı renkler de var sadece tonlar değil, mavisi var, kırmızısı var, yeşili var, sarısı var...  

Neyse açtığın konu 3 sayfa olmuş konunu kişisel şeylerle baltalamak istemem. Millet neler yazmış güncelde ona bakayım.

• Hemen içeri alırlar, halkı kin ve nefrete teşvik falan fıstık....

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Ancak X etnisiteye ait olmasaydı Y'li olmak gibi bir durum da ortaya cıkmayacaktı.. Mesela ben bir Türk olarak P'li olabilir miyim? P'li Türkler olsa da muhtemelen satın alınmıs ajanlardır ve bir elin parmaklarını gecmez.. Buradan yola cıkarak X etnisite esittir Y denilemese bile buyuk oranda Y denilebiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ekim 2024; 10:17:3 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Açtığın konuyu bir kişi bile takmadığı için başka konulara reklamını yapıştırmanın konuna hiç bir faydası olmaz.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Nailer durdurulmasaydi Avrupa'dan sonra sira bizdeydi...

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Yok hacım safsata onlar hem öyle bile olsa o aryan ayagına herkesi yok edeceklerdi mevzusu da zionist propagandalardan biri yok sarısın olmayanı fırına gönderiyorlarmıs yok aryan olmayan ölüyormus.. Hatta bak simdi avrupadaki neo nazi mevzusu bile bence y'lerin tertipledigi bir sey.. dünyada y olmayanlara karsı nefreti körüklemek ve y karsıtlıgını bölüp birbirine düsürmek icin.. hem de y nefretini hedef saptırmayla müslümanlara yöneltmis oluyorlar.. müslümanlıkla alakam olmadıgı halde bunun da farkındayım..

adamların derdi sadece Y'ler ve moskoflardı ziyon yönetimi daha mı iyi sanki.. su an kağıt üzerinde olmasa da, usa ve israel manda ülkesi gibiyiz, hatta sadece biz degil tüm avrupa böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ekim 2024; 16:48:35 >
  • moffaka M kullanıcısına yanıt

algılarına dokunması, reklam etmek olmuyor. ben reklam için değil, arkadaş solculuğu milliyetçilik yani Atatürkçülük saydığı için yazdım.

• solcular yani commie sosyalistler elbette kemalist degiller commie moskof dusunceleri millete sempatik gostermek icin ataturkculugu kullaniyorlar ataturk komunizm g0ruldugu yerde ezilsin demistir

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

buna rağmen Atatürk, borçlanma politikasını emperyalist batıdan değil sovyetlerden edinmiştir. Tabi %0 faiz ve mühendis desteği o devirde vatanın yeniden inşaası için önemliydi.

bunu neden yazdım:

Komüzim de bana göre değil ki hele sol (liberal öğelerle) nefret sebebim, ama ülke çıkarları için ülke dinamiklerini etkilemeyecekse o görüşten faydalanmakta sorun yoktur.

bizim dinamiklerin klavuzu nedir: Milliyetçilik Devletçilik Halkçılık Laiklik(eşiktlik) Cumhuriyetçilik olarak bilinen ilke ve inkilaplardır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.