Arkadaşlar Nette Sörf Yapıyordum Bi Baktım W1000 Bana Gerçek Gibi Geldi Kaynağı Altta Veriyorum Buda Resim Buyrun http://www.clubsonyericsson.com/en/category/site-news/
Menü tusunun üstünde "calls" yazıyo. Ekranda menü yazan yerin altındada rehber tuşu var Ekrana saati photoshopla degil paint le koymus
kardesd o verdin link.teki telefonlar proto tip telefonlar sanırım:D bitane psp walkman karısımı bişey var:D
yanlış yere yazmış menü ve rehberi quote:Orjinalden alıntı: taken21 Menü tusunun üstünde "calls" yazıyo. Ekranda menü yazan yerin altındada rehber tuşu var Ekrana saati photoshopla degil paint le koymus
quote:Orjinalden alıntı: donanimhaber_ yanlış yere yazmış menü ve rehberi quote:Orjinalden alıntı: taken21 Menü tusunun üstünde "calls" yazıyo. Ekranda menü yazan yerin altındada rehber tuşu var Ekrana saati photoshopla degil paint le koymus Ters yazmıs dicem. oda olmuo. menü tusunu saga alsan tamamda rehber tusunu sola alınca olmuyo yine. çünkü yukarda cagrilar yazıyo Sen git o kadar ugras fake tel yap sonrada bu ayrıntıları atla
quote:Orjinalden alıntı: taken21 Menü tusunun üstünde "calls" yazıyo. Ekranda menü yazan yerin altındada rehber tuşu var Ekrana saati photoshopla degil paint le koymus maksat boşluklar dolsun
Bu fotoğrafı koyup 3 ayda bir yeni topic açmak bir gelenek oldu zaten Taaa w900i zamanlarından kalma..