gülegüle kullan hocam bizim bahçelievler bölgesine kablonet fiber altyapı 2019 yılında getirdi ancak binaya kadar fiber daire anten kablosuyla geliyor doccis sitem olarak max 100mbps kablonetten gpon altyapı talep ediyorum dikkate alan yok |
Kablonet fiber geldi (Kocaeli Gebze) (2. sayfa)
-
-
Sağolun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@HeroTech Hocam selam konuda da isminiz geçti, nasıl bir yardımınız oldu Kablonet ftth noktasında?
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah...
-
Sağolun hocam
hayırlı olsun bende binaya kadar fiber sistemini daireye kadar fiber olarak çevirttiydim telekoma :) zordu ama uğraşınca yapıyorlar
-
Sağolun hocam bende vdsl fibere çevirtmek için uğraşıyordum bi yandanda kabloneti getirtmeye çalışıyordum hangisi olursa ona geçerim diye sağolsun burdan bi arkadaş yardımcı oldu çektiler binaya kabloneti caddede vardı zaten Kablonet gpon bi bizim sokakta yoktu getirtti arkadaş sağolsun
Kablonet so ile ortak fiber döşüyor genelde so'dan da hizmet alabilirsin belki
-
Yanlış bilgi. Öyle bir durum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var ama her yerde yok burada öyle oldu so caddelere döşedi kablonet sokaklara hemde türk telekom fiber olan bölgelere döşediler
vdsl adsl olan yerlere malzeme artmasına rağmen döşemediler
-
Orası neresi meraka ettim?
so tt kablonet turknet hepsi birbirinden bağımsız rekabet halinde firmalar. Güzergahlarını birbirlerine kiralayabilirler, birbirleri altyapıdan hizmet satabilirler bu mümkün ki daha çok tt altyapıdan diğer operatorler satar yda kablonette so ve vf satışı vardır.
so ile kablonetin ortak fo tek bina kullanımı yok olması da mantıksız. Hele kablonet gpon u so nun satma durumu kesinlikle yok.
ankara yenikent 2 yıl önce olmuştu sorgulama yapınca hem so hem kablonet çıkıyordu hatta benim evim 300-400 mesafede adresi verince evet gelecek dediler 1-2 hafta sonra gelmeyecek vdsl vereli m dediler 4 kamyon altyapı malzemesi vardı 1 kamyonun yarısı artmıştı
belkide tek kazıyla tek boruyla kendi kablolarıyla döşediler
aynı bölgede telekom fiberide var
yenikentde sadece bizim mahallede ve ara ara bazı sokaklarda fiber yok %80-90 fiber var
-
Paket bu hocam 1000 mpbs olan hız
türksat kabloHepsi Bir Arada Kampanyası (24 Ay Taahhüt) | Kablohttps://www.turksatkablo.com.tr/tumkampanyalar-detay.aspx?q=aWQ9MTUzMSZiaW5hX2lkPSZkYWlyZV9ubz0mQkJLPSZzZWJla2VUdXJ1SWQ9JmFkcmVzPQ%3d%3d-FRDkrPlp4Xc%3d
Bugun yada yarın kurmaya gelecekler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun hocam
Sağolun hocam
Wifi test mi bu? Kablo test yaptınız mı yada wifi daha yüksek görebildiniz mi?
Yıl oldu 2025 şu forumda Fiber gelmemiş bir ben kaldım, VDSL ile uğraşıyorum halen.
-
İsyan etme seninde olur; bak ben hiç isyan ediyor muyum? İsyan etmedim; 1000/1000 verdi; hem de Gagafiber 350 TL.
-
2 ayım kaldı, Aralıkta taşınıyorum ve GigaFiber olan yere gidiyorum, az daha sabredeyim :D
şaka maka DSL ile geçirdiğim 16 yılım oldu, kaldı 2 ay.
-
Vah hocam vah; yapılır mı senin gibi delikanlıya 16 yıl dsl lolo; pes vallahi.
Olsun ikinci baharında fiberle mutluluğu yakalarsın.
Birilerine demişler; geç olsun güç olmasın, teselli babında.
Aceleye gerek yok; 2 ay nedir ki, 1440 saat yahni,hem hızlı gelen, hızlı gidermiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X