Şimdi Ara

sonunda FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO aldık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya neden ben hep polemiklerin icine cekiliyorum? neden hep benim yazdigim mesajlara hep garip garip insanlardan garip garip cevaplar geliyor. Bu arada Intel'in kurucusuym demedim sadece sade vatandas degiliz dedim ve buda 4 bilgisayari piyasadan daha uyguna almamiza yardimci oldu yani daha acik bir dille kredimizi tükettik o magazada bilmem anlatabildim mi... bunlari niye söylüyorsam o da ayri bi mesele...
    quote:

Orjinalden alıntı: acer

burdan arkadaşlara alda biraz katkın burdaki olsun insanlara öyle sallamıyalım işkembeden yol gösterici oll

quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

sizin aldiginizdan daha ucuza aldik, sen canini sikma, biz bilisim konusunda sade vatandas degiliz...
    quote:

Orjinalden alıntı: acer

teknosadan almış hemde 4 tane paran boll gaiba fiyat obiçim kazık zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

yok böyle bisey, biz 4 tane aldik teknosa dan, hepsi de 128 mb, bakmayin listelerde öyle yazildiginda, 128 mb ekran kartlari, bir ikincisi tüm fs2045 lerde klavye problemi var, istedigin yerden al hepsi sorunlu (15 eylüldeki bios updatei yapilmamis olanlar) bunu da bios update ile cözebiliyorsun ama.

quote:

Orjinalden alıntı: yeniadministrator

ellerindekilerinin hepsinde ekran kartı 128 mb imiş teknosa eski parti malı almış galiba

• daha ucuza varsa bilmek herkezin hakkı
  • Bu arada ramler dd2 533 mhz öz önce test ettim
  • vallaa bana da hayırlı olsun.

bu öğlen aldım. testlerini yapıyırorum. şimdilik iyi gidiyor herşey.

ama klavye sorunu bende de var çok hızlı yazdığınız zamanharfleri atlıyor.

tümtestleri ve yorumları buraya yazıcam bu akşam.

yeniadministrator, bana msn ya da telefon verebilir misin arasam seni ?
  • hayırlı olsun @afro
  • bios update yapman gerek klavye problemi icin, bu topic isini görür...

http://forum.donanimhaber.com/m_4319414/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: afro

vallaa bana da hayırlı olsun.

bu öğlen aldım. testlerini yapıyırorum. şimdilik iyi gidiyor herşey.

ama klavye sorunu bende de var çok hızlı yazdığınız zamanharfleri atlıyor.

tümtestleri ve yorumları buraya yazıcam bu akşam.

yeniadministrator, bana msn ya da telefon verebilir misin arasam seni ?

• pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:41:08 >

• Fanı fazla dert etmeyin bence fan çalışmalı bence cünkü çok performanslı bir cihaz desktop pc lerı goruyorsunuz fan onlarda hiç duruyormu yani mantıklı olan fanın çalışması
  • Fanın çalışması normalde benim fanın çalışma şekli normal diildi. 1 dakka içinde çalışıo susuyo çalışıo susuyo. 2 dakkada 4 kere oluo we böle gidio. Aslında çok stabildi:D Şu an her şey yolunda

quote:

Fanı fazla dert etmeyin bence fan çalışmalı bence cünkü çok performanslı bir cihaz desktop pc lerı goruyorsunuz fan onlarda hiç duruyormu yani mantıklı olan fanın çalışması
  • oh beiyiki amışım fiyat yükselmiş
  • Ben de aldım, her ne kadar kardeşime verecek olsam da vatana millete hayırlı olsun, gerçi kardesime teslim edene kadar bi kaç saat takılacağım sanırım :)
  • hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: kambochian

Ben de aldım, her ne kadar kardeşime verecek olsam da vatana millete hayırlı olsun, gerçi kardesime teslim edene kadar bi kaç saat takılacağım sanırım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: the ekonomist

ya bu ekran karrtı gerçekten 128 mbyt mı ya.eğer böle ise çok iyi ya,alan arkadaşlar mümkünse belirtssin,hepsi böle mi yoksa arada şansa mı çıkıyor

ARKADAŞLAR BİR KONUYA AÇIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM. BİR EKRAN KARTININ 64,128,256 MB OLMASI TABİKİ ÖNEMLİ AMA BU HERŞEY DEMEK DEĞİLDİR. SÖZKONUSU KART ATI'NİN X300 MODELİ. BUNA İSTER 128,İSTER 256 MB MEMORY KOYUN BU YİNE DE X300'DÜR.BURADA DAHA ÇOK ÖNEMLİ OLAN O KARTTAKİ CORE SPEED, MEMORY SPEED MEM INTERFACE-BANDWITDTH'TİR.BU NEDENLEDİRKİ ATİ'DE X300,X600,X700,X800 VS NVDİA'DA İSE GO 6200,6600,6800,VS GİBİ FARKLI MODELLER VE FARKLI FİYATLAR VARDIR.ZATEN KARTIN RAM'İ TEK ETKEN OLSAYDI 128 PAYLAŞIMLI EKRANKARTLARI İLŞE 128 PAYLAŞIMSIZ KARTLARIN PERFORMANSI AYNI OLURDU.BURDAN ÇIKARILACAK SONUÇ ŞU; EĞER NOTEBOOKTA OYUN OYNAYACAKSANIZX300 İŞE YARAMAZ BİR EKRAN KARTIDIR

• sana katılmıyorum ekran kartı çok iyi ve şu ana kadar oynayamadığım oyun yok
  • quote:

BURDAN ÇIKARILACAK SONUÇ ŞU; EĞER NOTEBOOKTA OYUN OYNAYACAKSANIZX300 İŞE YARAMAZ BİR EKRAN KARTIDIR

Hasss.... :)
    ciddi mi be, yaw üstte bi arkadaş doom 3 tatminkar oynuyorum demişti.
  • Jackal78 , son ana kadar çok doğru açıklamış. ancak, x300 işe yaramaz diye yerin dibine vurmak da yanlış...
  • Yaw arkadaşım amma kötülemişsin kartı :) + Sen bu kartta oyun oynadın mı bu sistemde Böyle sallıyorsun. Bende 128 lik olandan var ve benimde denediğim tüm oyunlar çalıştı. (NFS2 LOTR,F1 vs.) Ama bu demek değil ki bu kart süper ama napalm bütçe işte...
  • klavye sorununu çözen var mı ?

bios update'i yapan var mı ?
  • quote:

sana katılmıyorum ekran kartı çok iyi ve şu ana kadar oynayamadığım oyun yok

BENDE ZATEN BU EKRAN KARTI İLE OYUN OYNAYAMAZSIN DEMEDİMKİ. BU SENİN BEKLENTİN İLE İLGİLİ BİŞEY.BEN ŞAHSEN OYUN OYNARKEN ANTİ-ALİSİNG VE ANİSTRORHİC FİLTERİNG'İ MİNİMUM 4X'TE (OYUNUN GRAFİK MOTORUNA BAĞLI OLARAK ARTTIRIRIM ) VE YÜKSEK ÇÖNÜRLÜKTE ( MİN 1024*768 - MAX 1280*768) OYNAMAKTAN ZEVK ALIRIM. EĞER KENDİ NOTEBOOK'UNDA OYNARKEN BU KONFİGÜRASYONLARI DENEMEYE KALKARSAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN ZANNEDERİM. BUNLARLADA KALMIYO AYRICA. MİPMAP DETAİL VE VERTICAL SENCRONISATION SEVİYESİ VS... HE ŞİMDİ DİCEKSİNİZKİ ''BU SONUÇTA Bİ NOTEBOOK'' DİYE. 256 MB.NVIDIA 6800 GO BİR EKRAN KARTLI NOTEBOOK TA OYUN OYNAMAYI DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. FARKI ANLARSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 14 Ekim 2005, 13:55:17 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.